На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси

Двубоят да е с всички средства и последствия от него
315
На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров предизвика опонента си от ВМРО Ангел Джамбазки на физически сблъсък.

Още по темата

"Каня от 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври", скочи с пост в социалната мрежа Сидеров.

Това е поредното предизвикателство, което отправя Сидеров към Джамбазки.

Преди дни той поиска поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО пък изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още по темата: СидеровДжамазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да видя българското знаме забито в нечии *** от победителя!
87
2
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Тия защо ни занимават със семейните си скандали? Цялата работа е да се разберат кои е жената и кои мъжа, а нас това грам не ни интересува!!! Да си се прибират у дома и под завивките да се разбират! Не ни се гледат семейни скандали!!!
86
5
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
......Волен Сидеров има написани 5 книги........Абе то и Димитър Пенев има 3 :))))))))))))))))))))))Болен може да бие Джамбаза само на пиене :)))))))))))))))))
85
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проверката на сфинкстера не е ли най-точна при акт? Просто питам
84
3
 
10
 
! Отговори
Сапата преди 4 години
Сопата не играе ли нема оправия,Макаренков
83
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой от двамате ще излезе по-мъдър? Една целувка оправя ситуацията, като при Кубрат!
82
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като си помисля, че без малко тоя клоун щях да го направя президент навремето. Но на 2-ия тур ми дойде акъла и не отидох да гласувам за него. Сега съвестта ми е чиста! Затова и не гласувам оттогава на никакви избори за никакви ***!
81
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ***-наре 87Свястна партия няма.Живковатв партия беше на ниво ,всички други са срещу човека.ЯСНОАми носим си наследството от "партията"на правешкия шмекер! БКП не са си отивали никога - синчетата и дъщеричките на шмекерския "двор"!
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бой последен е този...
79
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаме главен мач за кеча
78
15
 
6
 
! Отговори
Тъпа-наре преди 4 години
Свястна партия няма.Живковатв партия беше на ниво ,всички други са срещу човека.ЯСНО
77
0
 
13
 
! Отговори
Чп преди 4 години
Този кога ще го освидетелстват?
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен е мнооого, ама много Болен...
75
3
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Просташка държава --и просташки политици!- предлагам Народното Събрание да бъде АРЕНА ДЕ НАРОДНА ! Там да има ринг плюс тепих и отделно замерване с торти пасти и т.н. -Така рейтинга на НС ще се вдигне главоломно- Ще се предава на LIVe по всички БГ медии и дори ще има международен интерес- като им продадем правата на BBC FOX NEWS и всякакви медиини гиганти- ще напълним хазната за нула време -ще може да си купим после поне 100 изтребитяля Ф16 и няколко хиляди танка Еймбрамс и самолетоносач !
74
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Крайно време е Волен да се омъжи и да миряса. Трябва му една силна, мъжка ръка вкъщи и редовен кекс и ще си е съвсем нормален.
73
2
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Сидеров предизвиква Джамбазки на кумите, А двубоят до първа кръв ли ще е или до смърт?
72
6
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
А рефера КОй ще е ?? Аз предлагам да е Плевнелиев - все пак боят ще е все между "меки китки" ХМ!
71
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руснаците няма ли да му подхвърлят някоя копейка на тоя ***, че да се успокои малко.
70
14
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 4 години
До ПешоПешо, обратното на еволюция се нарича инволюция! Ама то откъде да знаеш! А Волен Сидеров има написани 5 книги. Ти колко имаш бе, ентелегент???
69
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
няма ли да минават тия избори, че ми писна от ***!