"Липсват мерки за подобряване на бизнес климата"

Протестната енергия намаля, защото хората се измориха, смятат НДСВ
Обновена: 5 окт 2013 14:33 | 5 окт 2013 14:18, Петя Славова
8
"Липсват мерки за подобряване на бизнес климата"
Георги Найденов. Снимка: Bulgaria On Air

Протестната енергия намаля, защото хората се измориха, а властта е упорита, твърдят от НДСВ.

„Не виждам конкретни икономически мерки, които да подобряват бизнес климата в България“, каза в предаването Денят ON AIR финансовият експерт и председател на Консултативния съвет по икономика и финанси на НДСВ Георги Найденов.

„Назначенията, които направиха също са съмнителни и не съм сигурен дали ще доведат до правилна политика спрямо бизнеса Протестната енергия намаля, защото хората се измориха, а властта е упорита и иска да си запази постовете“, посочи още той.

„Бюджет 2013 не е сметнат правилно и не е предвиден да издържи цяла една фискална година. Правителството можеше да излезе от ситуацията като намали някои от капиталовите разходи, вместо да се взима нов заем“, твърди Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Чичко поуицайчо преди 10 години
Кога България ще излезе на бело ?
4
2
 
5
 
! Отговори
Shark преди 10 години
А бе при тиквата какви точно икономически мерки се взеха за подобряване на бизнес климата. Ако някой знае нека ги напише, щото аз освен за тенденциозно съсипване на малкия бизнес, друго не се сещам да стана по време на управлението на ГЕРБ. И да, вярно е че бюджет 2013 не беше сметната правилно. О отново въпроса е: Кой го сметна този бъджет?? Кой предвиди една група хора да получават доходи до септември?? А?? Явно се е планирало преструктуриране, закриване, съкращения на структури след септември
3
1
 
4
 
! Отговори
акуд преди 10 години
дпс и властта това цели да измори хората, АМА НАДАЛИ
2
1
 
3
 
! Отговори
Керенски преди 10 години
Веско напълно съм съгласен със теб но такива като теб да разсъждават са много малко все още Държавата има средства но не се разпределят честно и правилно правил съм сметко дсори и 30% грешка и сувелечение на приходите от митниците с 20 -30 %дОХОДИТЕ мОГАТ ДА НАрАСНАТ НА бЪлГАрИТЕ СрЕДНО С НАД 20% ДА НЕГОВОрИм ЗА НАлАГАНЕ НА СЪКрЪЩЕНИЯ НА АДмИНИСТрАТИВЕН ПЕрОСОНАл И рЕАлНИ ЗАПлАТИ ПО мИНИСТЕрСТВА
1
2
 
12
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Властта не е упорита ,а ***.Просто хората са слаби,а и лицемерието в обществото е в повече от нормалното.Всички реват от корупция ,а почти всеки вади кинти да си реши по заобиколен начин проблемите.