Новата Лада се опря на Путин, не ще да пали

Премиерът запали колата едва от петия път
Обновена: 13 май 2011 16:21 | 13 май 2011 16:20, Красимир Ангелов
201
Новата Лада се опря на Путин, не ще да пали
Снимка: AutoMedia.bg

Новата Лада се опъна сериозно на руския премиер Владимир Путин и запали едва от петия път, съобщават руските медии, цитирани от AutoMedia.bg.

Според информацията премиерът не бил предупреден, че при стартиране на двигателя не бива да се подава газ и това объркало електронните системи на колата.

Гаф по време на представянето на колата имаше и с багажника, който според думите на премиера "може спокойно да побере два чувала с картофи".

"При опита на Путин да отвори багажника той запъна и се наложи на помощ да се притекат шефовете на АвтоВАЗ", казват очевидци, присъствали на събитието.

Вижте още снимки от представянето на новата Лада

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
3
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Стана ясно кой сее картофи...
138
3
 
7
 
! Отговори
135, преди 12 години
Ако правиш "бюджетна" кола като какво трябва да изглежда. Имаш за цел да направиш кола до 14 хил лв. Кво правим. Да не би Логан да е по-хубав или турското Клио ?
137
8
 
14
 
! Отговори
Тихомир преди 12 години
Не се притеснявайте - електрониката и ЗАПАДНА! За това не пали, но като запали - върви като РУСКА КОЛА!
136
8
 
7
 
! Отговори
Кирчо. преди 12 години
когато руснаците се отказват от изпитания си модел - много стомана, малко мисъл...ето резултата.руснак единствено става да мре по фронтове с хиляди и да пие.
135
14
 
16
 
! Отговори
Смехххх преди 12 години
Руснаците НИКОГА няма да се научат да правят коли ! На руснака му дай водка и не го търси :)
134
1
 
15
 
! Отговори
$ преди 12 години
Аз съм чувал, че който е карал "Москвич" или "Лада" пет години, веднага го вземат за първокласен майстор в автосервиз.
133
2
 
24
 
! Отговори
Дяволско място :) преди 12 години
Концерна "Мерцедес" решил да купи завод "АЗЛК" (Автомобильный завод имени Ленинского комсомола) заради евтината работна ръка... същият онзи завод, в който се произвеждат легендарните руски машини - Москвич.Та монтирали немците нови поточни линии, обучили работници и пуснали завода в експлоатация. Монтират на линиите руските работници Мерцедес, но на края на лентата излиза Москвич!!!Спират немците производството, настройват машините наново, нов инструктаж на персонала. Пускат линията - всички монтират агрегати и части на Мерцедес, но на края на линията отново се появява Москвич!!!Уволнили дойчовците всички бачкатори. Довели служители от Германия - стари кадри, монтирали Мерцедес още във ФРГ. Пуснали линиите - хората си сглобяват Мерцедесите, но на финалната права - излизат само Москвичи!!!А на баира срещу завода, с бинокли стоят бившият Директор на завода и Гл.инженер, и наблюдават какво става. Бившият шеф на завода гледа невярващо поточните линии и си мърмори: -"Баси мамата, дяволско място, ей, дяволско място!!!"А Гл.инженер му отвръща: - "Виждате ли, Аркадий Иванович - дяволско място!!! А Вие 40 години само мърморехте - "С *** си работите, некадърници... не можете ли като Мерцедес да го сглобите?!?!"
132
2
 
9
 
! Отговори
Серыожа преди 12 години
Може да не пали, но за сметка на това не й се отваря багажника. Тук за 10500 долара можеш да си купиш некъв смотан 9 годишен Мерцедес с екстри. Друго си е тази цепеница...
131
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аааа как ме сърби ръката да драсна с пирончееее...
130
1
 
7
 
! Отговори
екс преди 12 години
Ето още едно линкче - дори и на професионалнот направените снимки се вижда, че завитата лента НЕ СЪВПАДА с продължението си на багажника ... и това е кола специално за снимки! Това е тотално красноречиво - кво ли ще е "обикновения" екземпляр!***.lenta.ru/photo/2011/05/12/granta/07.htm#pictop
129
6
 
8
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
ха ха ха, руснаци , кво да ги праиш
128
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"В америка семо бедни комплексирани имигранти купуват немските коли и то рядко."Да, потвърждавам :) Предпочитат японските коли, които са им залели пазара...
127
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В америка семо бедни комплексирани имигранти купуват немските коли и то рядко. Родените там не можеш да ги качиш на немски *** каквото и да направиш. Или по баровците карат ферарита, лексуси, акюри, инфинитита и т.н. но никога немско. Чат пат някой мерцедес и толкова.
126
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кола като кола, кво толкова я плюете? А зимата сутрин, половината наши скрапери не палят и от 6-ти път. За толкоз пари - толкова. Сега това че ние бегаме у Горубляне за некой скрапер до 3 хил .лева и над 300 хил.км не ни прави по разтропани от рашките. Да си траеме, че ич не сме за приказка...
125
2
 
2
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Аз пък си мислех ,че правят Z-ки:-).И 3-ки,но за последните не съм сигурен.Имам съученик,който живее в Ню Йорк и като си дойде се залепва да гледа колите,защото твърди,че там има само грозни,големи коли.А не е маниак по колите.
124
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***.lenta.ru/photo/2011/05/12/granta/ауто.лента.ру/пхото/2011/05/12/гранта/
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо не мога да сложа линк, бе ?
122
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ето я топ-версията Много причлично изглежда
121
8
 
23
 
! Отговори
Темерут преди 12 години
Скоро очаквайте и флагмана на Лада - Лада Мизерия... хахахаха :))) Никога няма да направят качествена кола тия, дизайн невероятно зле, и долнокачествени материали :))) Единствената кола излязла от тях е Жигули, по патент на Фиат.
120
0
 
8
 
! Отговори
до Азъ преди 12 години
Да но правят Х5 и Х6, които и без мита не са евтини. Просто американецът не обича малки коли и те сметнаха че нямат кяр да правят 1-ца и 3-ка. Мерцедес също имат завод там, правят GL и ML.