Смях на колела

Най-странните пътни инциденти през отминалата 2011 година
Обновена: 2 яну 2012 13:39 | 2 яну 2012 12:00, Красимир Ангелов
35

Шофирането не е лека задача за всички и за съжаление ежедневно има катастрофи. Понякога пътните инциденти са такива, че направо можеш да се учудиш как са се случили.

AutoMedia.bg събра за вас някои от най-куриозните пътни инциденти за отминалата 2011 година, които за щастие са без човешки жертви.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

Това се случи преди около месец със сиво Volvo в Китай. 24-годишният мъж, който е управлявал автомобила не е загинал. Той е откаран в болница с тежки травми на лицето, лявото рамото и ръцете.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

"Полетите" от паркинги на по няколко надземни етажа не бяха рядкост през изминалата 2011 година.  Така паркира  боклукчийски камион в Ню Йорк. Тежащата 15 тона машина проби стена и увисна от втория етаж, задържайки се само на задните си колела.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

Това не е снимка от състезателна писта, а ПТП в Япония, включващо  осем Ferrari-та, три Mercedes- а, Lamborghini Diablo, Nissan Skyline и Toyota Prius.

Очевидци твърдят, че спортните автомобили са се движили в колона с много висока скорост. Според тях причинител на инцидента е шофьорът на едно от Ferrari-тата, който загубил контрол на возилото си.

Няма тежко пострадали, 10 души са били закарани в болница, но с леки наранявания. Заради катастрофата шосето е останало затворено в продължение на шест часа. Инцидентът се оценява на около $3.8 милиона.

Смях на колела
Снимка: AutoMedia.bg

А това е една от най-скъпите катастрофи на 2011 година. Тя е причинена от блондинка в Монте Карло, която при паркиране изпочупи накуп Bentley, Ferrari, Aston Martin, Porsche и "скромен" Mercedes.

Още любопитни снимки вижте само в AutoMedia.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
12
 
! Отговори
marin преди 12 години
този с винкелите не знам как е оцелял
14
14
 
40
 
! Отговори
:D преди 12 години
Незнам за другите но аз се радвам и гордея, че не съм от София
13
2
 
14
 
! Отговори
невидимка преди 12 години
Е, не е много смешно, ама айде
12
7
 
24
 
! Отговори
до Чардафона от Бай преди 12 години
Докато чакаш пАлчищата, отиди си купи един речник.
11
22
 
22
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До#9 Не бъркай понятията селянин и ***! Селяните са си на село а селяндурската чалгарска *** като теб приижда на тълпи в хубавата ни столица и я замърсява и загрозява и претенции има даже на "софиянец", щото виждаш ли, вече му пишело в личната карта "софиянец". Трябва да се въведе отново софийско жителство както си беше по Бай-Тошово време да ви видим тогава
10
26
 
14
 
! Отговори
РРР преди 12 години
До #8 Мдааа... 3 дена софиянци бяхме спокойни около празниците и както си трябва беше. Спокойствие без мйекащи и плюещи по земята и хвърлящи си *** където им свари ***. И сега отново на пълчища прииждат с дамаджанките и туршиите от прованса и отново ще замърсяват столицата ни с старите си автомобили втора употреба на по 10-20 години които са забранени даже в Европа или са им огромни данъците затова. Колкото е по-стар един автомобил, толкова повече замърсява въздуха и пърди... АМАН !
9
10
 
48
 
! Отговори
Селянин преди 12 години
О, тука имаме аристократ, раждан на жълтите павета и очевидно многократно падал на главата си на същите тия павета. Селянията, Ваше благородие, не е въпрос на произход, а на манталитет, какъвто именно е Вашият, наследен от също такива селяни, дошли едно - две поколения по рано от другите в София.
8
24
 
23
 
! Отговори
Чардафона преди 12 години
Чакам да се посмея следобеда, когато на палчища се завръщат селяците от провинцията и задръстят пътища и улици в София. Ето тогава ще падне един голям смях.
7
4
 
38
 
! Отговори
ПРЪДЛИВО ДЖУДЖЕ преди 12 години
ето явно откъде произлизал тоя виц:блондинка при паркиране изпочупи накуп Bentley, Ferrari, Aston Martin, Porsche и Mercedes.има една жертва-шофъора на минаващ случайно от там трабант,който умрял...от кеф :))
6
6
 
16
 
! Отговори
fck преди 12 години
Блондинката много са я e...и за тия коли после сигурно месеци наред :D :D
5
2
 
42
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 12 години
Ето защо не си купувам Ферари, Мерцедес или Ламборгини. Никак не са сигурни тези автомобили.
4
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
алоо журналиста тоя дето му е смешно, не си си пил хапчетата май
3
5
 
30
 
! Отговори
Дядо Праз преди 12 години
Кое е смешно тук? Странно чувство за хумор имате май?
2
4
 
43
 
! Отговори
шофьор преди 12 години
Смях на колела ???На мен никак не ми се вижда смешно.........
1
0
 
21
 
! Отговори
Golfo преди 12 години
zimaite kolite az ziam blondito imam si golf