Новият Mercedes A-class – официално

Засега хечбекът ще бъде с 5 врати, но се очаква и версия с 3
31
Новият Mercedes A-class – официално
Снимка: AutoMedia.bg

На изложенията през миналата година в Ню Йорк и Шанхай компанията Mercedes показа концептуалния модел с 3 врати A-class.

В навечерието на автомобилния салон в Женева германският производител официално разкри как ще изглежда следващото поколение на най-малкия си автомобил.

Както се очакваше, новият Mercedes A-class 2013 моделна година ще бъде традиционен хечбек, а не компактен ван, каквата бе предишната версия на машината.

Първоначално автомобилът ще бъде с 5 врати, но на по-късен етап се очаква появата и на версия с 3 врати.

Основни конкуренти на новата A-class трябва да бъдет BMW 1-Series F20, както и следващото поколение на Audi A3, което също предстои да видим в Женева.

Засега автомобилът на Mercedes ще се предлага с 4-цилиндрови, бензинови турбомотори с обем 1.6 литра и мощност 122 и 156 к.с., както и с дизелови агрегати с обем 1.8 л. и мощност 109 и 136 к.с.

Световният дебют на новият Mercedes A-class ще бъде на започващото днес изложение в Женева, където ще станат известни ое технически подробности, както и цените на автомобила.

Още снимки на новия Мерцедес вижте в галерията

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
11
 
! Отговори
Жена, до Деметра преди 12 години
Не се заричай! Може и да ти се усмихне късмета. Аз така не съм предполагала, че някой ден ще карам настоящата А-класа, ама така се стекоха обстоятелствата, че ѝ се радвам. Пожелавам ти!
6
1
 
6
 
! Отговори
Деметра преди 12 години
Не е за нас-за съжаление!
5
5
 
7
 
! Отговори
Див селянин преди 12 години
Ни мъ кефи.... Лада Рулззззззззззззз
4
3
 
13
 
! Отговори
optimist преди 12 години
3, Тойота са доказано здрави автомобили, Мерцедес е за престиж и гъзария :)
3
2
 
2
 
! Отговори
От 3 преди 12 години
Не става въпрос за консумативи а за дефекти и проблемни детейли!
2
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мерцедес ли е - не ми го хвали! Искам да се направи статистика колко пъти дизелов Мерцедес 2004 година влиза в сервиза за някакъв период и колко пъти влиза дизелова Тойота 2004 за същото време!? След това направете сравнение с разхода на гориво и ще разберете че Мерцедес произвеждат нови коли за резервни части! И не са само Мерцедес просто за това е новината!
1
1
 
21
 
! Отговори
ПАРАЛИЯ преди 12 години
КАТО ГЛЕДАМ ПИШЕТЕ ВСЕ ЗА КОЛИТЕ ОТ МОЯ ЦЕНОВИ КЛАС.НАПИШЕТЕ НЕЩО И ЗА ОБИКНОВЕНИ ХОРА,ВСЕ ПАК ТЕ ВИ ЧЕТАТ.НИЕ ЧЕТЕМ ''ФОРБС''