Мечка се опита да подкара кола в Русия

Наложи се ловци да застрелят подплашеното животно
2 юли 2012 13:11,
35
Мечка се опита да подкара кола в Русия
Снимка: AutoMedia.bg

След като миналата седмица ви разказахме какво се случва, когато змия влети в мотор с 260 км/ч, и как заек попадна в автомобил след удар със 100 км/ч, дойде време и за мечките.

В Магаданска област в Русия мечок успя да влезе в автомобил, докато търсеше храна. Машината била оставена отворена от жител на Олския район, който паркирал край пътя и отишъл да си върши работа.

Изненадата му била огромна, след като се върнал и видял в автомобила си мечок, който бил успял да унищожи целия салон.

На мястото били повикани ловци, които се наложило да застрелят животното. По-рано в района били регистрирани 3 случая на нападения на мечки срещу хора и било решено, че звярът представлява опасност.

По-рано подобен инцидент имаше и в САЩ със семейство почивало край езерото Тахо. Семейство наело вила, която се намирала в близост до гора и през нощта чула странен шум. Оказало се, че във фамилния автомобил Toyota Prius се е вмъкнала мечка.

Главата на семейството веднага се обадил на 911, но докато дойдат полицаите животното успяло дори да свали ръчната спирачка и да премести скоростния лост. В резултат на това автомобилът преминал 30 метра и се забил в стената на съседната къща.

След инцидента мечката спокойно напуснала мястото на катастрофата и се прибрала в гората. A Prius-ът става само за рециклиране.

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
До 23 преди 11 години
Ето това е да си крайно! *** и да не разбираш когато четеш нещо толкова елементарно написано... В статията се говори за две отделни мечки, не за една и съща-има разлика между САЩ и Русия о.О
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И как ще докаже американецът,че това е дело на мечка ?Не е изключено той самият да си е оставил колата на скорост.
29
0
 
9
 
! Отговори
катър-пожарникар преди 11 години
Американската мечка подкарала колата, руската не е упяла. Студената война продължава другари!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
26, всъщност отдавна дават книжките и на животни - виж какви са ги пуснали да шофират по улиците! :)
27
2
 
1
 
! Отговори
иво преди 11 години
меджка съм виждал само в зоо парка
26
1
 
13
 
! Отговори
до fck преди 11 години
Те в България отдавна издават, стига животните да са платежоспособни
25
1
 
5
 
! Отговори
fck преди 11 години
мисля ,че шофиорски книжки трябва да се издават вече и на животни! :)))
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чак да свали ръчната спирачка ... ае нема нужда. На тоя за да му изплатят застраховката и да не го глобят си е измислил, че колата е била паркирана, както е по правилник с дръпната ръчна спираччка и включена скорост. Възможно е мечката да изключи колата от скорост, ама да свали ръчната спирачка ... Според мен, тъпия американец нито е дръпнал ръчната спирачка, нито е оставил колата на скорост. Дори може и вратата да е била отворена.
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Наложи се ловци да застрелят подплашеното животно"--"След инцидента мечката спокойно напуснала мястото на катастрофата и се прибрала в гората."-----------Е т'ва е! Да те застрелят и после спокойно да си тръгнеш.
22
1
 
0
 
! Отговори
Социалист преди 11 години
До 10Съгласен съм но я се пробвай да освободиш от скорост без колата да е запалена с крак на спирачката и ако има бутон за освобождаване на скоростният лост!
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"На мястото били повикани ловци, които се наложило да застрелят животното". Za upoqwa6ti streli tezi ne sa li 4uwali. Sigurno sa q otsrelqli s kala6nici ili s butilki vodka.
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Научете се да четете, полезно е , цитат: "По-рано в района били регистрирани 3 случая на нападения на мечки срещу хора и било решено, че звярът представлява опасност".
19
1
 
20
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
Възможно е мечка да подкара кола в щатите, защото тя е умна колкото тях. Защото колите им са с автоматична трансмисия. Ако бяха с ръчни скорости, тъпия американец не може да проумее, как да натиска , като има само два крака.
18
6
 
0
 
! Отговори
Калин преди 11 години
ДА МУ ПОВОД НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИЯ *** ДА СЕ ПРАВИ НА МЪЖ С ПУШКА В РЪЦЕ...ИНАК МНОГО СМЕЛ.. ЯДЕ БОЙ СКОТА ..КЪДЕ ГО ХВАНАТ :)
17
0
 
30
 
! Отговори
боби преди 11 години
и един мормот завива шоколада в станиол и един журналист с лоботомия написа поредната мега интересна статия.
16
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мечо що не е успял да подкара колата? Книжка ли е нямал? Или не е включил на скорост? :-)) А иначе в Магаданската област след N-тата водка, освен мечки шофьори ще започнат да им се привиждат и зелени човечета! Очаквайте новина "Марсиянец открадна самосвал"!
15
22
 
10
 
! Отговори
Братушки алкохолици преди 11 години
Американската мечка е интелигентно животно!Руския мечок като руснаците просто животно:)
14
27
 
12
 
! Отговори
Справедлив преди 11 години
Вижте разликата между руската и американската мечка.Руската я застреляли вместо да я упоят , пък американците не и направили нищо въпреки материалните щети.Затуй поданиците на Путин начело със самодържеца си ще ги стигнат на куково лято.*** народ , проста държава.
13
0
 
13
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
а чувал ли си да пуснеш кола на свободна, да мине 30 метра и ударът да е толкова силен, че "да става само за рециклиране". Преувеличени журналистически глупости
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрах как по - точно се е опитала да "подкара" колата ?! Просто е влязла, защото е било отворено.Все едно когато влезе в някоя къща д кажете, че решила да живее там.Аман от смотани заглавия с цел привличане на хората да четат иначе тъпата "новина"