Скъпи, но безполезни екстри в автомобила

Някои допълнителни опции изглеждат повече като излишна приумица
Обновена: 20 ное 2012 21:30 | 20 ное 2012 21:01,
29
Скъпи, но безполезни екстри в автомобила
Rolls-Royce Phantom Coupe със "звезден покрив". Снимка: Rolls-Royce

Факт е, че срещу заплащане автомобилът може да бъде снабден с почти всякакви допълнителни опции. Производителят е готов да изпълни всеки каприз, стига клиентът да си плати. Ето част от екстрите, които могат да се определят като излишни и струват доста пари.

Звезден покрив

Вие сте собственик на Rolls-Royce Phantom Coupe и искате да имате звездно небе на тавана на лимузината си. Това не е проблем - пригответе си $12 500 и ще го получите. Не е ясно само за какво ви е.

Кожени прагове

В началото тази опция бе достъпна за Porsche Panamera, но вече се предлага и за още някои модели на марката. Кожените прагове могат да "зарадват" единственото хората, които почистват вътрешността на автомобила. Най-вече през есента и зимата, когато се налага по-често да го мият. Цената е сериозна - $3000.

Гранит в салона

Имате кола от висок клас, като дървените елементи са ви омръзнали, а тези от карбон ви се струват недостатъчно солидни. Няма проблем. Купете си Mercedes GL с гранит в салона. Той се предлага в два варианта. Цената на всеки стартира от 2250 евро. Не стои лошо, вярно, но пък навява асоциации с гробища.

Цялата статия вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: автомобилекстри
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
15
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ЗА МЕН БЕНЗИНА Е ЕКСТРА.....
25
0
 
4
 
! Отговори
Мо преди 11 години
Кой олигарх е писал тази статия? Аз очаквах, някакви безсмислени системи за сигурност или да речем еди какви си халогени, спойлери.... А тука, звезден таван, кожени прагове от някакви скъпи лимузини???? Те така или иначе са осеяни с неща, които са "безсмислени". От тази гледна точка и скъп часовник или накит са безсмислени... Общо взето статията е много суха, сбита и елементарна и без никаква идея - предполагам като самия автор.
24
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тука малко -Гладна кокошка просо сънува и Кума Лиса с киселото грозде Карайте си кошниците и се радвайте на мизерния ви живот МИЗЕРНИЦИ
23
1
 
5
 
! Отговори
pantudi преди 11 години
без жълто пате на теглича ... въобще не се качвам на такива коли
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чичо Митко,и милиционерска шапка :)
21
1
 
0
 
! Отговори
:) преди 11 години
не сравнявам Опела с Ролс, а казах, че ще има същата екстра в Опела на доста по ниска цена. ЛЕД лампички на тавана ако ще Ролс да е няма основание да струват $12 500 :) това малко бие на една картинка дето се въртя във Фейсбук : Coffee 5? vs. iCoffee 15? :)
20
1
 
4
 
! Отговори
Олд скул преди 11 години
Аз мисля да си инсталирам "печка чудо" на въглища и *** в Асконата.
19
1
 
15
 
! Отговори
гого преди 11 години
имам колега , който на времето си беше монтирал лунички в тавана на москвича си ,трябва да ги съди тези от ролс-ройс за нарушаване на патенетни права...
18
1
 
29
 
! Отговори
pool преди 11 години
Екстри?? това което изброяват не е нищо! Екстра е:12 знаменца закачени на задното стъкло,една ръчичка на предното стъкло, две възглавници на кората отзад...ако си голямо дупе,прибавяш и една топка отзад......а и да не забравим китеника под възглавниците :))))
17
1
 
13
 
! Отговори
Ценител преди 11 години
А аз на задната седалка съм си поръчал гол ***! Удобно е! И практично!
16
2
 
23
 
! Отговори
тунинговчик преди 11 години
До чичо Митко: И нарязани във вид на цвете тапи от оцет на чистачките!
15
5
 
2
 
! Отговори
Machiavelli преди 11 години
До 2Разбрах те какво искаш да кажеш, просто не трябваше да се обръщам към теб, а може би към журналиста написал статията или към хората за които екстрите са глупости.
14
1
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 11 години
ами да, интересно ми е как ще се пуснеш с Boeing по плочките пред НДК ...
13
3
 
7
 
! Отговори
auto bild преди 11 години
До покрив Да сравняваш опела с ролс е все едно да правиш сравнение между Boeing и скейтборд.
12
5
 
5
 
! Отговори
покрив преди 11 години
ами този звездния покрив от ролс ще го има в опел адам съвсем скоро и там ще струва ако не се лъжа 500 евро....
11
2
 
11
 
! Отговори
От 2 преди 11 години
Макиавели, приятел, явно написаното от мен се е оказало малко сложно за разбиране от хора като теб.. Сега пробвай да прочетеш само първото и последното изречение от мнението ми, което си изкоментирал! Останалото ти идва висока топка......... А иначе недей да се притесняваш- за всички има място под слънцето, независимо дали карат кола за милион или не.
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Друга доста безполезна екстра е голям соларен панел на покрива който би трябвало да пести гориво...При цени около 50 хиляди на автомобилите които го предлагат като екстра е странно как точно икономията на гориво ще те привлече.Ама си го слагат и някои си ги купуват.Обаче "звездният" таван си е готинко.Нощно време ще спреш с мацката някъде ще позяпате таване ще помечтаете за екскурзия в космосът.Май на тия с возила за по 1 милион са им такива мечтите ..?
9
2
 
34
 
! Отговори
панчо преди 11 години
няма ли пералня вътре не ми я хвалете изобщо
8
1
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най-голямата екстра е губер на таблото и родопско одеяло на задната седалка.
7
18
 
4
 
! Отговори
Machiavelli преди 11 години
До 2То ако следваме логиката на А и Б както каза, дай да си теглим ножа, щото така или иначе ще умрем, що да си губим времето...Такива приказки за безсмислени уж неща излизат от устата само на хора, които не могат да си позволят нещото което за тях е безсмислено. Пример - журналиста дето е скалъпил тая глупава статия.