Цивилен арестува пиян полицай

Мъжът закопчал ченгето със собствените му белезници
Обновена: 21 яну 2013 17:41 | 21 яну 2013 17:28,
21
Цивилен арестува пиян полицай
Снимка: архив Reuters

Шофьор от Южна Африка влезе в местните и в световните новини, след като арестува униформен полицай. Цивилният мъж забелязал полицейски автомобил, който криволичел из пътните платна, настигнал го и арестувал видимо пияното ченге със собствените му белезници.

Пред репортерите превърналият се в местен герой Ръсел Джордж заяви, че полицейското возило било малък бус, който почти постоянно се движел в насрещното.

"Колата правеше резки маневри, навлизаше в насрещното платно и на няколко пъти се размина на косъм от катастрофа с друг автомобил - сподели Ръсел пред местните медии - Започнах да карам след полицейската кола и изчаках да спре. Приближих шофьорското място и попитах полицая какво прави. Той обаче не ми обърна внимание и продължи".

Реакцията на полицая обаче не спира Ръсел Джордж и той продължава преследването. След като ченгето отново спира, мъжът отворя шофьорската врата на патрулката и извлича униформения навън. Обажда се в полицията и закопчава пияния служител на реда със собствените му белезници.

"Миризмата на алкохол се усещаше много силно. Той беше толкова пиян, че едва разбирах какво ми говори", заяви Ръсел.

28-годишният полицай е обвинен в шофиране под влияние на алкохол и безотговорно шофиране. Вероятно обаче ще получи и други обвинения, тъй като стана ясно, че малко преди да бъде арестуван, е забърсал странично насрещно движещ се автомобил и е избягал от местопроизшествието.

Още любопитни новини от света на автомобилите вижте в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: белезнициполицайпиян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Стефанов преди 11 години
Това може да се случи в държава, в която има закони и гражданско общество. И какво се оказа - в държава с изявен расизъм, се спазват повече законите, отколкото у нас в Б-я - държава в ЕС и НАТО. При подобен случай у нас - когато гражданин засне спящи полицаи в патрулката - целият държавен апарат излезе в защита на спящите "полицаи", а гражданина го подложиха на тормоз и обвиниха, че уронва престижа им. Тъжна работа. После защо децата ни бягат от отечеството.
13
0
 
0
 
! Отговори
дриса преди 11 години
АА ХА ХА аа не знаех че 911 е телефона в Южна африкаОще повече че карат с ляв волан и Американско знамеПредвидливо сте изрязали номера но този път това не е Софийската линейка дето я слагате на всяка манджаНе знам кое е истина снимката ли , статията ли, и не ме интересува щото отивам да чета новини в други сайтове. В този ме зеха за хептен балък. Може да не съм много умен ама толкова *** не съм да ме храните с кафяво
12
1
 
0
 
! Отговори
exexe преди 11 години
Ne na nas tazi kola- ot USA. Molq , ne sme v gorata.
11
0
 
0
 
! Отговори
НЕВЪМОЖНО в Бг преди 11 години
В бг Цветанов щеше да го обяви за терорист и бИесИпар.
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако последваме примера му, поне 1/3 от ченгетата ще си стоят с белезниците!
9
0
 
1
 
! Отговори
До 9 преди 11 години
Американския флаг на предната врата, на багажника изписан спешния номер в САЩ /911/ - много ясно, че това не полицейска кола от ЮАР!
8
3
 
0
 
! Отговори
Мам преди 11 години
Полицейските коли в SA не изглеждат по този начин.
7
1
 
1
 
! Отговори
Умник преди 11 години
Ужас, евала за смелоста. Явно е преценил добре ситуацията, по принцип да нападаш пиян и най-вероятно въоръжен полицай си е жива смърт.
6
1
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
ААаа и бои щеше да яде щом се е правил на отворен.....
5
1
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
ААаа и бои щеше да яде щом се е правил на отворен.....
4
2
 
0
 
! Отговори
бб преди 11 години
Странно, там абсолютно всички се движат в насрещното. Пълен ужас.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво, ето това е истинска демокрация. В империята на злото САЩ щеше или да лежи доживот в затвор, или в лудница, или да е гръмнат още преди да стигне до ареста
2
1
 
3
 
! Отговори
Расъл у Расник преди 11 години
Тук на следващия ден, полицая щеше да се окаже пил силни лекарства, а пича дето го е закопчал с куп обвинения: опит за убийство на полицай, възпрепятстване на служебно лице, хулиганство и тем подобни, гарантиращи му 25 год в зандана /не се учудвайте - това ще е за назидание, иначе всеки ако почне да арестува пияните куки, Цецката тутакси ще се окаже генерал без армия/
1
1
 
4
 
! Отговори
Тялото преди 11 години
Сори в черните страни закона е по-зачитан отколкото в наща бананова държавица.