Разбулиха мистерията за смъртта на Пол Уокър

Полицията отхвърли версиите за механични повреди на Порше-то
19 дек 2013 12:08,
24
Разбулиха мистерията за смъртта на Пол Уокър
Мястото, където Уокър и Родас катастрофираха. Снимка: Ройтерс
Разследващите причините за катастрофата, в която загина актьорът Пол Уокър, не са открили доказателства за механични проблеми с автомобила Porsche преди удара, предаде агенция Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Източник, запознат с разследването, е заявил за агенцията, че автомобилът е излязъл извън контрол "само и единствено заради скоростта". Следователят е пожелал анонимност, тъй като не е оторизиран да разисква темата публично.

Разследването изключва и наличието на отломки по пътя като причина за катастрофата с возилото, ударило се в електрически стълб и дърво.

При инцидента загинаха Пол Уокър и водачът на автомобила, неговият приятел и финансов съветник Роджър Родас.

Следователите няма да оповестят точната скорост, с която се е движил автомобилът, докато инженери на Porsche не пристигнат в Калифорния през януари, за да анализират данните.

Още новини с автомобилна тематика четете в Automedia.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: катастрофаПол Уокър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
bobi преди 10 години
pochivai v mir vsichki shte te pomnim
20
1
 
2
 
! Отговори
Локомотивец преди 10 години
Все едно обсъждаме как загинаха Гунди и Котков! Казаха ми, че в онези времена, някой бил казал, че Гунди и Котков изгорели напълно, понеже в тялото на човека се съдържа фосфор!
19
1
 
1
 
! Отговори
чети повече преди 10 години
Сена не е открил това което Поул е искал да оповести!То ние го знаем,но все не ни се вярва.Е, започваме да си отваряме очите по малко!Прочети в интернет и ще се убедиш!Само ти загатвам----3:30.
18
1
 
2
 
! Отговори
н преди 10 години
До usaНали и Айртон Сена беше състезател?
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Диянчо, както казах, не ставаш за журналист, отчаян си
16
3
 
4
 
! Отговори
usa преди 10 години
Te otPorshe I serviza v koito e bila kolata predi tova e iasno che shte kajat che niama tehnicheski problem s kolata,plus tova shofiora e bil sustezatel s opit,taka che ima dosta vuprositelni,okolo tazi katastrofa,?
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До красен. Мистерията е разкрита, но на нас ще ни я поднасят бавно, поне още година, за да не ни травмират.
14
0
 
2
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
До xaxa И като гледам,са щели да познаят
13
0
 
26
 
! Отговори
красен преди 10 години
и къде е разкритата мистерия че не е виждам ,защо лъжете за да прочетем само глупавата ви написана новина
12
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПърво,не той е карал....второ,не мисля че трябва да наричаш така човек,който не познаваш изобщо.Всичките му колеги и приятели казват, че е бил невероятен човек и приятел,който е давал голяма част от "богатството си" на хората в нужда.Ако не знаеш,катастрофата е станала,докато той е ходил на благотворително събитие.
11
0
 
18
 
! Отговори
еей#8 преди 10 години
Айде да се държим прилично, а #8?Спести си грозните епитети!Ако те тресе злобата-ходи да изразходваш във фитнеса.Ако завиждаш-ще се разболееш!Използвай тази енергия за други цели!
10
3
 
4
 
! Отговори
7 преди 10 години
Да убити преди катастрофата!
9
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименА ако ми седнеш на ***, с колко ли км/ч ще те подкарам а ? Селски бек долен. Сядал си ти в Порше, ама само на компътра в Need For Speed 1
8
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименПонеже явно си малко ***, да те светна, причината не е в "топчетата" на разделителната линия, а в СКОРОСТТА с която е карал тоя ***. Не знам защо тези богаташчета си мислят че могат да си правят каквото си искат и са безсмъртни. "Ама Пол Уокър .. " ... дреме ми на оная работа кой е, ако тоя *** беше убил някое семейство пътуващо си с нормална скорост ??? Тогава какво щеше да е ? А *** на ограничение 45 мили в час е карал сигурно със 150 поне!!!
7
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност доколкото бях чел по разни чужди сайтове, причината е разделителната маркировка между платната, която е едни "пластмасови" нещо като топчета. Когато автомобила мине през едно такова, гумата гупи сцепление и отлита.
6
11
 
39
 
! Отговори
ФАКТ преди 10 години
Много *** се опитват да ни промиват мозъците, че алкохола е враг номер едно на шофьорите, а всъщност това е СКОРОСТТА!Докато не се инсталират автоматични ограничители на скоростта в автомобилите ще има статии от сорта на "Днес без жертви на пътя"!
5
35
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Епа,Ако седнеш зад волана на ПОРШЕ, нема да караш с 5 км/ч, я. Ще нададеш газ до дупка пък квото стане.Проблемчето у БГ е, че шофьорите са с прекалено развинтено въображение. За тях и издухана Волга е като Порше, а пътищата - писти. Ай да не напомням Черния Великден.
4
1
 
105
 
! Отговори
xaxa преди 10 години
Нашите КАТаджии отдавна щяха да преценят "поради несъобразена скорост" и грам да не се занимават. Тези само си губят времето :D
3
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Извода е -Карайте бързо за да умрете млади и веднага...
2
38
 
97
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Ако беше станало с кортежа на Бойко, полицаите щяха да изкарат, че дървото е пресяло пътя неправилно.