Джеръми Кларксън аут от Би Би Си, вече официално

Британецът вече няма да бъде водещ на Топ Гиър
25 мар 2015 16:51,
27
Джеръми Кларксън аут от Би Би Си, вече официално
Снимка: Ройтерс

Джеръми Кларксън, лицето на британското автомобилно шоу Топ Гиър, няма да продължи кариерата си в Би Би Си, съобщават от британската обществена телевизия.

Според информацията генералният директор на Би Би Си Тони Хол е взел това решение, след като е провел детайлно разследване на инцидента между Кларксън и един от продуцентите на предаването Ойзин Таймън.

Джеръми Кларксън е обиждал Ойзин Таймън в продължение на 20 минути, след което е имало физическо нападение, продължило 30 секунди, твърди CBS News.

Припомняме, че скандалът се разигра в луксозен хотел в Северен Йоркшир след снимките на един от епизодите на Топ Гиър. Кларксън трябвало да получи за вечеря пържола с пържени картофи, но вместо това му било поднесено плато със студени колбаси, което вбесило британеца.

Договорът на Кларксън с Би Би Си изтича в края на следващия месец и няма да бъде продължен, сочи официалната информация от телевизията.

Не трябва да има едни правила за обикновените хора и други за звездите, е заявил източник на Guardian, цитирайки Тони Хол.

Какво ще се случи с популярното шоу, гледано от около 5 млн. души, предстои да разберем. От Би Би Си споделят единствено, че трябва да гледат към следващия сезон на Топ Гиър, уточнявайки пред тях стои голямо предизвикателство.

Що се касае до сочения за заместник на Джеръми Кларксън - радиоводещият Крис Еванс, той обяви, че подобен ход би бил глупост, добавяйки, че това никога няма да се случи.

Вече бившите партньори на Кларксън в предаването - Ричард Хамънд и Джеймс Мей, обявиха, че отказват да участват в шоуто без него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
2
 
! Отговори
сър Пичук преди 9 години
Селянин бил Джеръми... Селянин е Слави Трифонов!Такъв му е имиджа за предаването. И Мей не кара като бабичка в реалния живот, нито пък Хамънд е състезател...
16
1
 
2
 
! Отговори
Гергана преди 9 години
"От Би Би Си споделят единствено, че трябва да гледат към следващия сезон на Топ Гиър, уточнявайки пред тях стои голямо предизвикателство."Това само Google Translate може да го съчини.
15
7
 
2
 
! Отговори
xff преди 9 години
Време беше тоя подкупен стар егоистичен клоун да се махне и да престане да облъчва публиката с платените си предавания.
14
1
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 9 години
абе какво му се възхищавате на този шовинист, като вземе да говори за източна Европа и направо умира да плюе по наш адрес, и не пропуска и най-малка възможност да се подиграва и да величае те колко са напред,а ние колко сме изостанали и едва ли не аборигени. Още малко и ще се разревете за него, той да не се смята за незаменим, самозабравил се след като зорлем го направиха звезда и милионер.
13
1
 
11
 
! Отговори
Гуфи преди 9 години
Мда, все едно са махнали Ерик Картмън от Саут Парк, но няма как. БиБиСи не можеха да си вкарат подобен автогол като оставят Кларксън след толкова скандали. Няма богопомазани, колкото и да им ореже това гледаемостта. В този случай може само да се поучим от тях. Дано и при нас се действа така някой ден.
12
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Селянина навсякъде и завинаги си остава слянин. Самозабравил се ***. Да го осъдят сега за пропуснати ползи.
11
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1"*** англичани, едно свястно предаване имаха и то изчезна."И то за една пържола с пържени картофи! По-скоро Джеръми и екипа му трябва да имат личен готвач от световно ниво, а не да се гаврят с тях със студени колбаси, ако всъщност това е истинската причина.
10
1
 
10
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Е гати инцидента със студени колбаси !
9
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само така, правилата трябва да важат за всички, не както тука! ВВС не ги мислете, не това предаване ги крепи, след 2 год. дори няма да си спомняме кой е Кларксон. ПП И аз съм фен на топ гиър, и мен ме кефи предаването но си има правила и норми които не бива да се прекрачват!
8
7
 
37
 
! Отговори
me преди 9 години
Абе душа на предаването или не, да набие човек заради едната пържола - айде стига бе. Като не му харесва какво му носи, да го уволни или да се разправя директно с шефовете. От къде на къде ще го обижда и бие. Разбирам ,че сте фенове, ама такова поведение е неприемливо, дори и ако е от вашия любимец.Според мен трябва да си признае публично, че е сгрешил, да отиде на курс по контрол на гнева и след това да се примоли на ВВС да го вземат пак. И всичко ще е наред.Иначе, няма TOP GEAR :(
7
14
 
26
 
! Отговори
а преди 9 години
Един самозабравил се селянин по-малко на екрана! Хвала!
6
3
 
36
 
! Отговори
найна преди 9 години
ББС закривайте си шоуто, защо без тези тримата ще стане като новите серий на "Двама мъже и половина" без Чарли :)
5
3
 
27
 
! Отговори
Ди преди 9 години
Само да кажа, че шоуто се гледа от 350 000 000 души не от 5 000 000 :) не че нещо но си е реазлика :)
4
3
 
12
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Този Ойзин сигурно е 100 % *** , за която съдържанието на поръчката е без значение , важното е клиента да хапне нещо и ето ти нарушаване правата на човека / по документ /
3
1
 
15
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Ще се мъчим, все едно че гледаме Американския Топ Гиър, не че не го гледам и него, ама липсва му душа.
2
5
 
23
 
! Отговори
1 преди 9 години
Е, приключи и това шоу :( И не е гледано от 5 милиона, а от 500 милиона души в целия свят. Като цяло най-якото предаване за автомобили в света. BBC ще усетят догодина какво значи спад в гледаемостта и печалбите. *** англичани, едно свястно предаване имаха и то изчезна.
1
2
 
30
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Едва ли трябва да казваме, че Кларксън е душата и сърцето на това предаване. Респективно без него това предаване не би могло да просъществува повече от един-два сезона. За справка: всички помним какво стана с "Двама мъже и половина". Тук ще бъде абсолютно същата история.Е, ВВС загубиха милиони фенове по цял свят. А сега предстои да разберем кой ще намаже огромната фен база, която ще последва Кларксън в новото му предизвикателство, в която и медия да е то.