АвтоВАЗ пусна най-луксозната Lada Vesta

Модификацията Signature е с удължено шаси и екстри
26 май 2016 14:37,
94
АвтоВАЗ пусна най-луксозната Lada Vesta
Снимкa: Ladavesta.net

Първият екземпляр от луксозната версия на модела Lada Vesta слезе от конвейера на завода в Толиати. Автомобилът, който е получил добавка Signature към името си, вече е на разположение на представителството на Самарската област в Москва.

Машината представлява удължена с 250 мм модификация на стандартната Vesta. Благодарение на това в салона има с 200 мм повече свободно пространство за краката на возещите се отзад пасажери. Те разполагат още със салон от кожа и алкантара, както и с двузонов климатик.

При луксозната Lada се предлагат още вградена в покрива антена, заимствана от моделите на BMW, отваряща се със специален бутон в купето капачка на резервоара, както и модернизирана система за измиване на предния прозорец.

Стандартният модел е оборудван с 1,6-литров двигател със 106 к.с., като той може да се комбинира както с механична, така и с автоматична скоростна кутия. Версията Vesta Signature обаче разчита на 1,8-литров мотор със 122 к.с. и роботизирана трансмисия с 2 съединителя.

В АвтоВАЗ предвиждат на първо време да пуснат общо 10 такива автомобила, които ще бъдат предназначени само за държавни и правителствени учреждения. Цената на машината засега остава в тайна.

Още снимки на Vesta Signature - в Automedia.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
4
 
! Отговори
asd преди 7 години
dizayna e kopiran ot toyatata!Tolkova li e trudno da se napravi edin dizayn kato horata,piqni glavi !
13
8
 
8
 
! Отговори
До 14 преди 7 години
Всъщност е точно обратното, руския метал използван в колите е значително по-качествен от метала в другите коли. Просто необходимост, няма как да не е така.
12
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това са бързооборотни коли. Руският метал е некачествен и след 150 хил.километра двигателят умира. На външен вид и другите екстри няма разлика с останалите западни автомобили.
11
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "Здрава като танк, красива като рускиня. Това е кола!"Платен като агент, писка като папагал - това е Т Р О Л
10
6
 
10
 
! Отговори
успех преди 7 години
ми..късмет и здрави неврви на гордите им собственици ! :)
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре изглежда, даже много добре.
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щото са добри западните и японските коли, затова ги връщат в сервизите със стотици хиляди! Не благодаря, да те ползват като опитно свинче, докато трае гаранцията.
7
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Здрава като танк, красива като рускиня. Това е кола!
6
8
 
5
 
! Отговори
пффф преди 7 години
copy/paste , дори едно име не могат да си измислят, Signature на славянски ли е ? Тази кола никога няма да се продава на Запад, целта трябва да им е бившия източен блок, Турция, Индия и Китай..
5
14
 
7
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Не си в час.Имам двама познати, които чакаха с месеци да си вземат нови коли по техен избор от съответния дилър. Единият японска, другия южнокорейска, като и на двамата колите им се скапаха още първата седмица. За ладите такова нещо не съм чувал, колкото и да ги плюят хора като теб.
4
11
 
9
 
! Отговори
:) преди 7 години
пали ако има манивела в комплекта
3
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Магазин за авточасти, клиент пита продавача:- Имате ли части за руски коли?- Разбира се, какво ще обичате - тел, пирони, маджун....
2
12
 
11
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Руско чудо на техниката! Влизаш през багажника, пускаш надолу по наклона и палиш на скорост. После теглиш ръчната, слизаш. Отваряш предната врата. Отваря се само при работещ двигател.
1
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре, че са успели да я изтикат от конвейера, но все пак - пали ли?