91

САМО ДПС

преди 10 години

ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ --МИНАВА ПРЕЗ БОСФОРА!ЗА СИБИР , ПРЕЗ МОСКВА --МИНАВА САМО ПЪТЯ НА РУСКИТЕ ГЪЗОБЛИЗЦИ И ДУПЕДАВЦИ!НА ЕВРОВОТА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ДПС!!!

90

САМО ДПС

преди 10 години

ДПС СА ПРОТИВ ПРОЕКТА АЕЦ-БЕЛЕНЕ --ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТЯХ!!ДОГАН Е ВЕЛИК ПОЛИТИК!!!!!!!!ДОГАН --НЯМА НИКОГА ДА ПОЗВОЛИ БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ РУСКА РЕПУБЛИКА И ДА НАПРАВИ ОТ ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ и БЪЛГАРИ МЮСУЛМАНИ ---РУСКИ ПИЯНКИ!!САМО ДПС ЗАЩИТАВА-----НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ПРАВА И СВОБОДИ!!

89

от 126

преди 10 години

до 128Колега, не вярвай на официалните изявления на двете страни, които цитираш - всичко е политика!Засега успяват да излъжат голяма част от избирателите, но няма да е далече времето, когато неочаквано ще клекнат пред американските си господари и...ще видиш какво ще се случи - просто поживей и виж!Поздрави!

88

САМО ДПС!

преди 10 години

ЗАЩО ДА НЕ СМЕ ДОВОЛНИ ОТ ВОЛЕН ,БЕ ....ХА,ХА,ХААААААААААА..С НЕГОВАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПОМОЩ, ДПС ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕП...И ТАКА ЩЕ ПОМОГНЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕТО НА ВСИЧКИ РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ В БЪЛГАРИЯ И РУСКОТО ВЛИЯНИЕ У НАС.КВО МУ Е ЛОШОТО НА ИБРИКА ,БЕ....ПОМАГА ЧОВЕКА...ха,ха,хаааааааааааааа

87

Анонимен

преди 10 години

"Жестокото му потушаване на въстанието и отзвука на зверствата в Европа..."Днес именно Европа обозначава като политически некоректно да се говори за зверствата на турците, защото трябва да ги вкарат в ЕС, за да унищожат и малкото, което е останало от Християнството!

86

Причини за неуспеха

преди 10 години

Русия още по време на Кримската Война,опитва да освободи православните славяни на Балканите.Но на Русия й се налага да воюва срещу петима съюзници: Турция, Франция, Англия, Сардиния Австрия. Т.е. Западна Европа успява да се обедини срещу Русия (тогавашното НАТО). И Англия и Франция изпращат войски в Силистра и Варна.Както 2014 г. Расмусен навестява източно-европейските си васали,за да разположи НАТО войски, да защитят фашистката хунта в Украйна.

85

Причини за избухване

преди 10 години

В периода на управлението на Сюлейман I (1520 - 1566) Османската Империя достига своя апогей и придобива статуса на Велика Сила. Вследствие огромното разширяване територията ѝ, следва период на стагнация, поради финансирането на огромно количество държавни служители, аналогично на финансовата криза, вследствие огромното разширяване на НАТО/ Евросъюза на изток, в стремежа на САЩ да приближи оръжията си за масово унищожение до руските граници.

84

Илко

преди 10 години

Хахаххаха като вигледам мизерния останал процент, няма как да не се зарадвам, че повече няма да видите парламент, прости фесове от атака, ти май си последния атакист който не е разбрал че ви направиха сюнет

83

АТАКИСТ

преди 10 години

БГ ***, нека ти отговоря с: Никога повече ГРОБ!

82

Анонимен

преди 10 години

мдаа.... на калпава ГЕРБ, Волен и е крив. Ами тиквата се мислеше за вечен, прецака ги в предишният парламент, сега си бере засятото. Отделно не става за политика, защото е силовак. Четири години говореше за предишните, ушите ни проглуши, откриваше един километър отсечка в село Горно Нанадолнище и всички вестници и медии го отразяваха. Четири години замразени доходи, ежегодно увеличени ток, газ, вода,безработицата би всички рекорди, хазната я опоска, резерва го ликвидира. Докара турците на власт

81

Илко

преди 10 години

До АТАКИСТКакво ти направи Бойко? Построи ти пътища градини и Метро, направи София и Бургас европейски градове, щеше да продължи и с другите, ДОган е по добре така ли... *** ***!

80

АТАКИСТ

преди 10 години

до 111, българския *** на сайта,Ако не беше дал гласа си за кворум, това означават нови избори. к'во мислиш, че би било станало пак на тях? Най много някой *** още да гласува за Гроб и да имат гласове, колкото са нужни за съставяне на правителство,ако Сидеров само реши да гласува. Тъй като не питае симпатии към ГРОБ и ТИКВАТА, Волен съкрати мъката на цял един народ, както и доста парични средства за втори избори.Сценарият щеше да е същият, както и ако се гласува сега за парламент.

79

Киро Майтапа

преди 10 години

Политиците на Европа направиха, всичко възможно да ни затрият още тогава, след Априлското въстание, по будните умове сред европейците, като писатели, учени, хора на изкуството и науката, обаче наистина застават на наша страна! Изключение правят, консулите Леге и Позитано!

78

ilko

преди 10 години

До АТАКИСТMaй не ти отърва темата КОЙ държи Доган паша на власт а?

77

АТАКИСТ

преди 10 години

до Илкото и Бг ***!Ааааааа, Сидеров не крепи правителството, понеже не гласува ЗА неговите решения в парламента.Сидеров само му го начука на Тиквата, като си даде гласа за да има възможност *** и *** да си съставят правителство. На Сидеров не *** и *** се опитаха да му подкупят депутати чрез 17 000 евро месечна заплата, а другаря ви охранител на Бай Тошо.

76

АТАКИСТ

преди 10 години

до 103Бе не ме е.е кой е на власт бе, ***!И на теб да ти откраднат дешутати и да изкат да те унищожат и ти ще скочиш против тези крадци. На Тиквата му се даде шанс 2009-та от Волен да управлява с подкрепата си за него от страна на Сидеров. Вместо да е признателен, той се опита да го унищожи, като подкупи продажни *** от партията му. И ти ще ми казваш, че Сидеров е трябвало пак да подкрепи тоя Банкянски ***? Не думай бе!

75

Илко

преди 10 години

До АТАКИСТКОЙ ги държи на власт?Само на този въпрос ми отговори?Ако пожелае може ли да падне Турското правителство? ( Този въпрос втория е риторичен), Ако не знаеш какво е това провери в тълковния речник, защото за да си фен на Болен, трябва да си неграмотен и доста ***.

74

Анонимен

преди 10 години

НИКАКВО АПРИЛСКО ВЪСТАНИЕ НЕ Е ИМАЛО,ТОВА СА ИЗМИСЛИЛИ КОМУНИСТИТЕ

73

Анонимен

преди 10 години

Макар и незавършило с военен успех, постига друга своя основна цел - политическата. Априлското въстание намира силен отзвук в Западна Европа и Русия.отзвука го знаем на европа не и пукаше какви кланета са се выршили в България

72

АТАКИСТ

преди 10 години

до 100Волен ли е виновен, че се нарушава Конституцията на България в която ясно е записано, че партия на етническа основа като ДПС не може да съществува?Волен ли е виновен, че закона позволява да гласуват *** изселили се преди 20 години в Турция на нашите парламентарни избори?Кажи бе, ***?