33

bros

преди 9 години

На терена пълни нули, но да се докажат на улицата. Интересно ушевите, които страшно недолюбвам, защо не са се изрезали в отсрещнат тълпа зомбита?!?!?!?

32

Анонимен

преди 9 години

Бой до осакатяване в районното.

31

Анонимен

преди 9 години

До ТаняГолямото село е термин, използван за София (с извинение към кореняците-софиянци).

30

bobi

преди 9 години

До Таня36Лъжеш,Пловдив има поне 10 имена,но никога никой не го е наричал голямото село.Хората в него не са по-различни от хората в останалите градове.Утре ще се сбият в Русе и какво,и тях ли ще ги наречеш селяни,пикло?

29

ФАКТ

преди 9 години

В България има три отбора, които се "славят" с неграмотни и агресивни фенове от малцинствените групи- Локо Столипиново, Лецки и Делиорман Рязанград!

28

Таня

преди 9 години

Живея в Пловдив и още в детството ми му казваха Голямото село. Преди 25 години.Е, такова си остана. Но не заради вида му (който е достолепен), а заради хората в него. Повечето са наистина със селски и дълбоко провинциален, еснафски манталитет. Боже, това е трагедията на Пловдив!: (

27

Анонимен

преди 9 години

Тази статия е в раздел Спорт.

26

до шарана

преди 9 години

В САЩ понеже са много страшни ченгетата учениците влизат масово в клас и си застрелват другарчетата и госпожата.Или пък вдъхновен от "Батман"слага маска на Жокера и премахва първите два реда на премиерата.В Англия един младеж както си тичаше да хване метрото го застреляха в гръб,щото им се видял подозрителен.А във Франция,тази вече почти мюсюлманска република,мароканците запалиха предградията на Париж и изпотрошиха всичко,а полицията не посмя да ги пипне.Та такива ми ти работи шаранче.

25

откриите разликите

преди 9 години

В нормалните държави няма такъв президент,няма такъв главен прокурор,такива съдии,такива политици,няма безскрупулни бивши агенти на ДС,станали милиардери,след като разграбиха и разпродадоха всичко ценно в България.Няма американски *** или руски *** готови да продадат майка си и децата си.*** там спазват законите,там не бият лекари,дошли да ти спасяват живота.Полицая има права,но и задължения.И като се напие и прегази бебе на тротоара го вкарват в затвора.

24

Анонимен

преди 9 години

do Atakist!Mras.o Tursko po.logo! Svarshiha vi parite koito vzehte ot Turkite, sega se pravite na Rusnaci! Mrasen zadni. si ti!

23

Шаран -БГ

преди 9 години

Какви са тези закони, какви са тези съдии,каква е тази държава? Ще докоснеш полицай във Франция, Англия или пък в САЩ? Че за колко време ще лежиш в затвор или ще полагаш обществено полезен труд? Не дай си Боже,това да се случи в Япония, Корея или Сингапур ?НЯМАШ ПРАВО ДА ПОСЯГАШ НА УНИФОРМЕН ПОЛИЦАЙ !Няма значение какъв субект е в униформата! Той има права има и задължения той е ДЪРЖАВАТА ти, знамето, герба !

22

Анонимен

преди 9 години

Що биете полицайте бе наркомани ?Сега ДОЖИВОТ в пандиза !

21

Анонимен

преди 9 години

до xxxЩо трябва да ни връщаш 50 години назад бе пич?Я удари полицай в Залцбург, Стокхолм или Лондон, примерно.Сега, в 2014 г.

20

konsa

преди 9 години

До Анонимен4Боли,че не е твоя град,нали?Мри в картофите,чобан!

19

Анонимен

преди 9 години

Що някой път не ни изненадат феновете на Веско Топалов, да направят търкала с куките или организацията на бременните жени в 8-я месец да атакува внезапно полицейски участък?! Чупете ги тея стереотипи бе, бъдете креативни, що целия купон да отива при футболните фенове? То и тяхната не е лесна- щом съм фен, значи трябва да се бия... Имах предложение в предаването "Минута е много" да направят издание само с болни от Алцхаймер и Олимпийски Игри за аутисти към МОК ама не са ми отговорили още...

18

азцзззз

преди 9 години

ами така е в Пловдив - *** град

17

dd

преди 9 години

СЕЛЯНИ, СЕЛЯНИ!

16

АТАКИСТ

преди 9 години

Да удариш три ракии за настроение преди мач по бай Тошово време бе редовна практика, НО да удариш една линийка амфети преди мач обилно наводнени с 3 загорки кен....леееко множко се получава олигофренията в мозъка, а?

15

Анонимен

преди 9 години

15Тъпан, човека ти говори за това че нямаше наркомнани тогава за да си така агресивен. Къде по бай Тошово време имаше трева и кока? Ти *** ли си? Имаше наистина *** пили 2 ракии които се заяждаха, но сравнение с стотиците агресивни *** изпънали по една линийка са като цвете.

14

Анонимен

преди 9 години

до 15От кое село си? Щото аз говоря за друго, а не за последствията от на феновете физиологичните нужди и тия от селата дето се оттеглят от София?! Говоря за отношението между червени и сини едно време, които остават в квартала и месните кръчми окло Герена Ти *** ли си? Къде отиде?