116

Феликс

преди 8 години

Няма причина да го съдят нито по сурово, нито по благосклонно заради факта, чий е внук. Как това е релевантно?Има закон и процедура, всичко е документирано.Трябва да се изпълнят пунктуално и толкоз.Жалко за женицата.

115

me

преди 8 години

Никой не става космонавт за 3 дена. За това човек се готви десетилетия, минава изключително тежки физически, психически и интелектуални изпитания, учи физика, химия, биология, инженерство, орбитална механика. Това да не ви е като по филмите - обучаваш миньори за астронавти. Вземете погледнете какви са изискванията, за да ЗАПОЧНЕШ да се обучаваш за астронавт - да си топ летец, или доктор по определени специалности, да си в отлично здраве, постижения, нула личен живот. А риска е доста голям!

114

вал

преди 8 години

Кой *** подарява на 18 годишен бмв?? Не искам да злобея, ама не може да имаш книжка от 2 месеца и да ти дадат да караш х5. Родителите са някакви *** парвенюта явно.

113

Анонимен

преди 8 години

Tova v BG e neshto obichaino.Sega koi e vinoven, as mislq roditelite koito sa my napravili podarak kovcheg, za neopiten I mlad chovek Kato nego.Kolko takiva tragichni sluchai I Nikoi ne si vzima pouka, jalko:(!!!!!!!!!!

112

ме

преди 8 години

Аз нещо не разбирам защо трябва постоянно да го свързвате с Георги Иванов. Че е карал като луд си е виновен единствено и само той. Щом е на 18, значи носи отговорност за решенията си, добри или лоши. Освен ако дядо му не му е подарил джипа, той няма никаква вина или връзка със станалото. Защо очерняте едно наистина голямо достижение за малка България, с глупоста на някакъв пикльо с очевидно безотговорни родители? Колко космонавти имаме и колко са от последните 20 години?

111

Пак осведомен

преди 8 години

Ново БМВ няма за 10-12 хиляди.А внучето на дедо кара ново ,не може подарк да бъде на старо,дедо не си знае милионите. Та новата лада дето ще я пускат 16-17 хиляди.

110

минах от там

преди 8 години

Джипът е от по-новата генерация от 2008год. и започва от 30 000лв ....стига лъгахте ,че е от старите.

109

Осведомен

преди 8 години

Няма БМВ джип за 10-12 хиляди лева .Тия от комунистите не купуват на старо,а па да не говорим за внучето на космонавта който не си знае милионите .Неговите авиофирми с многото самолети само контрабанда правят,само товарен превоз са фирмите му и летят само Африка и банановите републики,в Европа не припарват,да не се компрометира космонавчето.

108

Noname

преди 8 години

Ще лежи - ама друг път!!!Щом Бисеров го изкараха невинен на това 18 годишно *** най-много пръст да му размахат.

107

Дядо Петър

преди 8 години

Нищо ново.Преди синовете, а днес и внуците на червените номенклатурчици (разбирай разбойници) са недосегаеми.Защото, след като за една нощ се пребоядисаха на капиталисти, все още властта е в техните ръце.

106

Анонимен

преди 8 години

Никакви мощни коли за млади шофьори..прието със закон .Сега да си изтърпи наказанието.

105

Анонимен

преди 8 години

никого не е убивало дитету, тази жена сигурно е искала да му навреди като се самоубие чрез хвърляне пред жипа. Я глей, к'во е направила с хубавия му жип!

104

гражданин

преди 8 години

поредното комунистическо отроче с типичен комунистически морал - то е от висшата раса, останалите българи - не от БКП елита - са нисшата раса. по-велика от тяхната раса е само съветската комунистическа раса - дядото служи на нея.

103

az

преди 8 години

Ах Антъни-Крис или Крис-Антъни или какъвто си там с измисленото си име, дано да влезеш в затвора че да видиш там какво е да си "гъзар"

102

Анонимен

преди 8 години

Пример за комунистически морал

101

Анонимен

преди 8 години

За 18 рожден ден джипче,за 30 фалконя на премиера и после нямало морал,е как да има?Живеем в ***!!!!!!!!!!!!

100

Анонимен

преди 8 години

Ако можеше и акъл да му купите, както джип и образование, щяхте да сте постигнали всичко в живота....

99

Анонимен

преди 8 години

Абе, родителите на тоя *** и...ти ли са?! Как ще подаряваш такава кола на 18 годишен, който има книжка от 2 месеца? На курса бил изряден, ха че като седи инструктора до теб всеки е изряден!

98

Анонимен

преди 8 години

ТОЗИ ЩЕ ГО НАКАЖАТ ПО-МАЛКО, ОТ КОЛКОТО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК ЗА НЕСЛОЖЕН КОЛАН ИЛИ , ЧЕ ГОВОРИ ПО МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН! ТАКА Е В КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** БЪЛГАРИЯ.

97

Анонимен

преди 8 години

Крис Антъни... Ясно, това е чужденец. Няма да му направят нищо. От БХК ще го помилват