31

Кирил Софийски

преди 7 години

Ей на това му се казва -социална справедливост! Тия от където взели -там и заминал! Майната им! Важното е да не посягат на сиромасите ! Ей, те апашите станали като Робин Худ!

30

Шаран БГ

преди 7 години

За да си създават работа/и да имаг далавера, естествено/ всички държавни органи тотално , упорито , и съвсем съзнателно НЕ СПАЗВАТ написаното във Върховния закон - Конституцията !!! Там е записано: " Частната собственост е НЕПРИКОСНОВЕНА" !Защо, когато крадец при кражба намери смъртта си, полиция, прокуратура и независимите работят против собственика,защитаващ имота си, и го вкарват в затвора !! КОЙ Е ПРЕСТЪПНИКЪТ ????

29

Anon

преди 7 години

До предишния- .... И като се отдалечиш комата казва "key not detected" и... Продължава да си върви. Като я изключиш разбира се няма палене като ключа не е наблизо... За $25к усилвателя- доста по- евтин е... Ама нали трябва хората да цъкат с език...

28

bfka

преди 7 години

Поредната тъпотия...Като се засили сигнала и запалиш, а после потеглиш и се отдалечиш? Или пък я качват на репатрак, или просто слагат на свободна и теглят...друго яче ще да е :)

27

учуден

преди 7 години

Защо ни е полиция? От тези 216 сигурно 2/3 са намерени от собствениците. Аз лично знам за 2 подобни случая. Полицията е майка на мафията!

26

От село

преди 7 години

Дреме ми, я карам гоуф 2ка, не се заключва и го палим с отвертка. За 15 години никой не е поискал да го открадне...

25

Анонимен

преди 7 години

Така е и ще продължава да е така докато няма адекватни закони или ги има но не се спазват.Не може хора с по 6..7 присъди да се разкарват свободно,да има споразумение с прокуратурата и присъдата да се намалява с една трета.Все абсурдни неща.Събирал си с години за да си купиш хубава кола и ще дойде мизерника и ще я открадне.При първо нарушение..затвор..при рецидив...дъъъъъълъг затвор ама дълъг...само тогава ще се оправят нещата.Все пак да не забравяме че това е БГ.

24

свинаря

преди 7 години

до 27Така е заглушават се gps-а,но нали при заглушаване на сигнала,веднага се получава сигнал в охранителната фирма(ако има такава),че има опит за кражба и автомобила веднага се пуска за издирване. Не знам,не съм експерт в тази област

23

Анонимен

преди 7 години

Нека не забравяме основното, а то е, няма престъпление без участието на бивш, настоящ или бъдещ милиционер. Най-сигурният начин да се предпазите от каквото и да е престъпление,е да стоите далеч от тях. Увъртат се,слухтят, после снасят на цивилните си авери и накрая делчо делев.

22

ДО 27

преди 7 години

Прав си , само че трябва и да има в нишките Чесън Лук .

21

Dzivko до Свинаря

преди 7 години

И gps се заглушава, спасението е един ключодържател от кожа с метални нишки в нея, екранира ключа и не засича сигнала, вече се правят тук ☺

20

сминдух и чесън

преди 7 години

Това реклама на уредите от двадесет и пет хиляди евро ли е,безотказни ли са?

19

свинаря

преди 7 години

Тия коли нали имат проследяващи устройства? Дори да я откраднат,ще мине известно време преди да намерят GPS-а. Не ми е ясна работата

18

Анонимен

преди 7 години

Зимата ми откраднаха предната решетка на Ауди90 2.2 136PS 1985g,a на един приятел ладата ,та камо ли за такива коли.Едни работят на дребно ,други на едро.Важно е да има работа за всички.Вкрайна сметка нищо не се губи само се сменя притежателя,както беше навремето в казармата.

17

Анонимен

преди 7 години

На мен не ми крадьт колата защото не живея в Бьлгария

16

Анонимен

преди 7 години

Важното е че сигналът толкова се засили, че стигна и до мен...))) Сега и аз мога да я открадна)))

15

Анонимен

преди 7 години

Сигналът се засилва ....(с бясна скорост)......... Браво на журналистите!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Даже не разбирам целта на тази статия.Дали да похвалим техническия прогрес на автокрадците, или да проявим съчуствие на ощетените "бизнесмени".Ако е първото- става, все пак в нещо сме добри..Ако е второто-не става. За всеки е ясно, че такива автомобили или джипове за по 100-200к не се купуват с местно изкарани пари.Аз работя 20г, сравнително добре платена работа, и единственото което успях да спестя е за автомобил около 20к лева. Не си ли изцапан по някакъв начин с властта, нищо повече няма

13

Дедо Гого

преди 7 години

До Анонимен 4 : Момченце, можеш да плюваш на 360 градуса всички. Това можеш !Но да промениш природните закони - виж това не можеш, никой не може.Така, че по-спокойно и умната.

12

Анонимен

преди 7 години

Това пък каква новина е?