32

opps

преди 7 години

Трябват мощни инфрачервени диоди, насочени нагоре - така ще прецакат камерите.... А още по-добре е мощни лазери - пържат ли матриците?

31

Камера

преди 7 години

Само да поясня: Камерите НЕ снимат със светкавица. Принципът е да изграждат образа с наличната разсеяана светлина. Наностикерите отразяват само единична насочена светлина. Нощното заснемане също се основава на наличната разсеяна светлина, само че с много по-висока чувствителност. Който не може да си го представи, нека да намери режима "нощна снимка" на своя фотоапарат или телефон. Ще се изненандате колко много неща се виждат "на тъмно".

30

Готин

преди 7 години

А95 ако дадеш още 500 лв.може да си купиш и магаре с каруца! Тъкмо нямаш грижи със скороста!

29

А95

преди 7 години

Ами това сме ние... За 50 лв. на един автомобил среден клас на възраст 15 - 20 години, можеш да му смениш примерно спирачни накладки отпред, или два шарнира, два кормилни накрайника, два спирачни маркуча, два маншона... ама не, по важно е да покажеш, че си над закона и да ги дадеш за нано стикери... Успех

28

Анонимен

преди 7 години

"С две думи - фолиото си струва само ако се кара на тъмно."Всъщност колегата е прав. Идеята на *** фолио е да работи като светлоотразител, като онези лентички които поставят на яркозелените и яркооранжевите жилетки.И логично, че ще сработят само на тъмно и при условие, че се ползва някакъв вид осветяване срещу тях.

27

Анонимен

преди 7 години

Мда, залепете си тоя стикер на грозния сурат, тогава камерата ще снима конника без глава, а наказателната отговорност в България е лична. Просто ще кажете, че някой обезглавен ви е откраднал колата за този период, шофирал е и после си е върнал сам колата в гаража!

26

Анонимен

преди 7 години

Тея стикери върху цифрите на номера действително не могат да предпазят срещу мобилните камери на кат освен ако е тъмно, тогава сработва (ако има разбира се) инфрачервена светкавица към камератаДругия случай в който стикерите евентуално вършат работа е срещу камерите на апи, с които властта ни шпионира къде ходим. Доколкото знам, те са с инфрачервена светкавица и съответно е много вероятно скриващия ефект отново да е само на тъмно/мрачноС две думи - фолиото си струва само ако се кара на тъмно.

25

Рашко

преди 7 години

Всъщност вече сме го измислили, викат му "пет лева". Работи безотказно в комбинация с "гладен катаджия"! А те винаги са гладни!

24

Готин

преди 7 години

Вярвам в техническия гений на българина!Ако не тези стикери все нещо друго ще се измисли! Въпрос на време е.

23

див селски рейнджър

преди 7 години

има ли про.сти кирки които купуват тия боклучаци?

22

Извънземен

преди 7 години

Казвам ви го от опит, не съм кука. И на мен оня от Бургас ми продаде въпросните, чудни лепенки за 50 кинта. Правихме снимки и какво ли не и оня вика "Ето, виждаш ли че работи?" Обаче след месец получих честитка барабар със снимка в 4 прозореца. Един от тях беше регистрационния номер на колата. Снимали са ме със 70 km/h в населено място при ограничение 50. Когато отидох във въпросния град, където беше наложена глобата ми казаха да махам тия *** от номера. За техните камери не работи......

21

Дедовия

преди 7 години

Разумното шофиране все още не е навредило никому.

20

Анонимен

преди 7 години

Според ушевите ***, нищо не работи. Но те са толкова зле,че ако бяха една идея по-умни, нямаше да дремят в храсталаците стресирани.

19

Извънземен

преди 7 години

Така наречените наностикери - не действат при камери на кат. Това че вие ги снимате с дигитален апарат или с телефона си и после гледате снимките - ОК, така е. Но камерите на КАТ нямат нищо общо с тези дигиталните и тези на телефоните. Те работят на съвсем друг принцип и затова при тях тези наностикери не работят. Виждат ви се номерата, повярвайте ми. Камерите на КАТ и обикновена дигитална камера имат две съвсем различни матрици, ето затова вие като си снимате - а при другите се виждат.

18

spain

преди 7 години

Deistvat stikerite no na metalna tabela.zatova v ispania zapochnaha da slagat perciglasovi tabeli.no vie v bg ste igrachi.ne se jalvaite.shte izmislite neshto po vaptosa.aide lek pat I ne zabraviaite che ne ste sami na patia.tam sa I vashi deca I roditeli

17

Красив

преди 7 години

Браво на ченгетата,че ни разясниха нещата.Вече в града аз ще бутам колата,а извън града-жената!!!

16

Готин

преди 7 години

Голф кара баба ти!!!Карам нова кола с нови гуми и ще карам с колкото ми е кеф!Но не е в това въпросът!Важното е шофьорите да се събудят и да защитят правата си! Ако

15

Готин

преди 7 години

Колеги,искам да ви кажа още нещо!Глобите са за нас балъците! Ако,аз например, имам 50 000 или 100 000 да дам за кола какво ще ми попречи да дам няколко хиляди лева за качествен радар детектор! Затова и депутатите гласуваха тези глоби.Скопиха нашите коли, а те и техните *** ще си карат както си искат!!!

14

До тоя под мен

преди 7 години

Абе готин що не вземеш да се качиш в твоя счупен голф и не се хвърлиш в първото дърво да се отървем от теб.

13

Готин

преди 7 години

Абе Пешо! що не си караш жигулата с50 км.извън града и да оставиш хората с колите да си карат както могат!