28

Москва потъна

преди 1 година

В смисъл да им дадат Украйна на тепсия което няма как да стане.

27

Жиката

преди 1 година

До 26 ,с една дума прекараха източните си приятели.

26

До питанка

преди 1 година

Само ще ти кажа, че демокрация има само у племената по поречието на Амазонка, о. Нова Гвинея и няколко тихоокеански острови. Никъде другаде по света НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ!

25

Интелектуалец

преди 1 година

Този път разпада на Великая, ще е повече от велик! Америкаанците и Запада направиха грешка, че след "края" на предишната Студена Война(познайте от кого спечелена обаче от 5 пъти-оттнася се за русоР0бите) - не помпаха инвестоции и помощи на Бившия Източен Блок , а в Блатная... което бе най-голямата грешка. Сега вече са си научили урока, и ще видите най-великия разпад на територията на севера Азия! И може би най-голямото разрастване на Китайската Империя от нейното създаване...

24

питанка

преди 1 година

До Всъщност да питам , то па ..... кога е имало демокрация в Рашата, та знаерто както е това "животно" ??????? НЕ ЗНАЕТЕ НАЛИ ?????????????? е ТОГАВА НЕ ПИШЕТЕ ЗА НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ СМЕШНИ.....ок ????????????????????????

23

питанка

преди 1 година

Къф ноФ старт, кФи 5 лева бе БРО ??? То както е тръгнало скоро Рашата няма да я има, те договори предлагат... Договори , на които вече никой никога няма да повярва, и не струват колкото къс тоалетна хартия !!! ???????????????????????

22

Терористъ

преди 1 година

За Русия всички международни договори са парчета тоалетна хартия.

21

История документира

преди 1 година

Всеки договор ,терористите и руснаците спазват само докато искат...

20

Анонимен

преди 1 година

И Никарагуа приема Руска армия и военни руска техника на територията си!-:)

19

Анонимен

преди 1 година

САЩ няма да се откажат така както не се отказаха след Студената война. Може да се престорят че се отказват но пак ще кроят планове. Щом веднъж вече се е случило значи са способни да го повторят.

18

Всъщност

преди 1 година

...хората тук Не разбират, че войната е ИКОНОМИЧЕСКА. Ине става въпрос за никаква демокрация. Тя е само за прикритие. Няма демокрация в Сащ и никога Не е имало.

17

Обективно

преди 1 година

А хубавият им живот ще върху вашата кръв!! Такива са алчните империи.

16

Обективно

преди 1 година

Сащ НЕ МОГАТ да се откажат. Защото иначе ги очаква Дефолт и Революция. Трябват им руските ресурси, за да могат още да водят хубав живот!

15

само да вметна

преди 1 година

И ако Америка,наистина "мисли" за " "Световният мир" трябва да приеме предложението на Русия! Ако пък НЕ! То една "война" на "зад океания" би решила Проблемите в Света!-:))) И не е Невъзможно днес! 11,11,2011,подсказа и на Американците,Че Не са Недосегаеми Никак! -:)))

14

Олимпий Панов

преди 1 година

Кравите могат ли да плуват?

13

русия

преди 1 година

Това е страната с най-голямото разбойничество в цялата човешка история!

12

Медведев заПрезидент

преди 1 година

да Вадиме Сарматите от Силозите в Урал и да ги почваме по НАТОвските Столици и Бази!

11

Костадин

преди 1 година

Русия вече не са никакъв фактор. Байдън да хвърля атома и да се свършва.

10

Анонимен

преди 1 година

Договорите подписани от Русия не струват и колкото хартията, на която са написани.

9

Анонимен

преди 1 година

"Бихме възобновили изпълнението на задълженията си по договора, ако САЩ се откажат от враждебността си по отношение на Русия" --------------------------------------- Отказвам се от враждебността си по отношение на Русия. Гаранция Франция.