Жестока катастрофа край Тополовград отне живота на четирима

Инцидентът е станал между камион и автомобил с турски регистрации, полицията раследва катастрофата
22 юни 2007 09:11,
53
Жестока катастрофа край Тополовград отне живота на четирима
На мястото на катастрофата са пристигнали екипи на пожарната и на полицията. Снимка: БГНЕС
Четири жертви - две жени и двама мъже взе жестока катастрофа край Тополовград.

Инцидентът е станал между камион и автомобил с турски регистрации.

Според първоначална информация лекият автомобил е навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в камиона.

На мястото на катастрофата са пристигнали екипи на пожарната и на полицията.

Причините за инцидента се изясняват.

Идентифицират се телата на жертвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
plazarov преди 16 години
napravi mi vpechatlenie, che polovinata v tozi forum sa bolni. Osobenno gospodina, koito kaza che tia koito karat bavno sa vinovnite - hahahaha - bolen mozak. Ako imash glava ia izpolzvai i se zamisli malko.
31
0
 
0
 
! Отговори
Piron Kefalov преди 16 години
TO AZ PREDPO4ITAM DA SI KARAM S 300, MA KATASTROFITE STAVAT SHTOTO IMA TAKIVA KATO VAS, DETO NEMAT NORMALNI KOLI I SE VLA4AT PO PYTISHTATA, DOKATO NIE ISTINSKITE SHOFYORI KARAME!!!
30
0
 
0
 
! Отговори
Мъри преди 16 години
с 3-а точка съм напълно съгласен!!! Представяш ли си, един неграмотен *** си кара без книшка от години, и си плаща, и си кара, и не му пука.... и не е само той.... Никакъв страх от наказание, никакъв респект от закон и държава... Бутнал човек, много важно, ще му дадат 2,5г условно и 2-3 хиляди лева да плати..... от какво да имат респект...
29
0
 
0
 
! Отговори
Иванова преди 16 години
моля ви не пускайте повече номер 24 навън безконтролно. Когато пътувам, все пак предпочитам да стигна жива. Само се радвам, че съм далече от отсечката Ловеч-Плевен.
28
0
 
0
 
! Отговори
m преди 16 години
6 ви провокира, а вие му се вързвате.
27
0
 
0
 
! Отговори
Blade преди 16 години
Добро каране, пич, ама внимавай да не свършиш като Ghost rider...
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
*** *** - http://***.helpwarebg.info/stopwarвиж и се замисли дали си струва да натиснеш газта на колата си до дупка и до претрепеш сумати и народ. По пътищата на България няма място за такива като теб. Кажи кой си, като искаш да мреш има много хора от форума с които ще ти помогнем да се забиеш в някой стълб или дърво. Но да си сам, без да убиеш мойто дете, жена или на някой друг. И се моли да не се случва, щото тогава незнам... Дано *** ти да е здрав.
25
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 16 години
Мен 389 ми е рекорда, ама на Need For Speed. :)По темата: Има места, на които може да се кара с около 200, но не с повече. Това са малки части от двете магистрали. Пловдив - София и Варна - Шумен. Инак аз повече от ограничението не карам. Според мен катастрофите стават поради най-различни причини и няма изглед скоро да спрат.1. Масовите коли са над 10 год. ( и всеки млад шофер иска да види колко ще му дигне металния ковчег)2. Няма 5м участък с едно и също парче асфалт. На магистралите така както е безупречен пътя на места, нищо не пречи да има една дупка с дълбочина 20см.3. Абсолютно никой шофьор няма респект към КАТ и полицията!4. Когато обикновенните хора гледат как дори министрите и тея др. нар. представители карат лимузините си с 200 си викат 'щом за тях няма закони и за мен няма да има"
24
0
 
0
 
! Отговори
Piron Kefalov преди 16 години
200 е малко бре, аз откакто почнах с 300 да джиткам ми е по-кеф...http://***.vbox7.com/play:8d7c9f04
23
0
 
0
 
! Отговори
sisi преди 16 години
Направо съм ти бясна *** ***!Какво си определяш бе ништожество-колко хора да помеляш като си житкаш с 200!На такива като теб трябва да дават жълта книжка!От такива като теб гинат невинни хора,които са имали планове за живота си.Сигорно са искали да направят сдотици хубави неща!Това твоя мозък няма да го побере никога...Всеки ден около мен карат такива комплексари.И аз карам мощна кола,но това не значи,че трябва да се гъзя с 200.Ти чувал ли си и виждал ли си,че не си сам на пътя.Ако искаш да се трепеш намери си друго място....
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Номер 6 - пожелавам ти най-скорошна среща с някой метален стълб. С удоволствие ще прочета новината за "млад шофьор разбил се заради превишена скорост". Хиляди пъти по-добре отколкото "*** погуби майка с дете".
21
0
 
0
 
! Отговори
Аз съм си аз! преди 16 години
За такива като Номер 6 дойижотен затвор-ПОТЕНЦИАЛНИ УБИЙЦИ!!! Че той толкова опасен, колкото и ислямски терорист! Но незнам само докога ще има такива *** парчета по улиците ни .... колко ли катастрофи жертви трябва да станат ,че да им дойде мозъка в главата????АБЕ ***, ***. кАТО ТИ Е ТОЛКОВА КЕФ ДА СИ "ДЖИТКАШ" с 200 ДА СИ ЧУВАЛ СЛУЧАЙНО ЗА ПИСТА БОЖУРИЩЕ? А ЗА ПИСТА КАЛОЯНОВО...ИЛИ В ТЪПАТА ТИ ГЛАВА НЕМОЖЕ ДА СЕ СЪБЕРЕ ТОЛКОВА МОЗЪК, ЧЕ ДА ПОМИСЛИШ ДОТАМ, *** ТАКЪВ!!!! САМО ЗАТВОР ЗА ТАКИВА ПЛИТКОУМНИЦИ КАТО ТЕБ , А И ЗА ПРОСТАКА ОТ КОЙТО СИ СИ КУПИЛ КНИЖКАТА СЪЩО. А ЕСТЕСТВЕНО И ЗА РОДИТЕЛИТЕ ТИ, КОЙТО СА ТЕ ВЪЗПИТАЛИ ТАКА, МАЛОУМНО СЪЩЕСТВО, ПРОСТО!!!!!!!!!
20
0
 
0
 
! Отговори
пе6еходец преди 16 години
не се ядосваите братя на номер 6 !!! тои си е добър "ме4тател" .нека си кара/ ако има какво/. но , ако е смел /нали се прави на такъв/ нека да си даде истинското име , ЗА ДА СЛЕДЯ РУБРИКИТЕ НА КАТ.И КАТО МУ 4УЯ ИМЕТО 4Е Е УМРЯЛ....6ТЕ СИ СИПА ЕДНА РАКИИКА И 6ТЕ МУ ИЗПЕЯ ПЕСЕН ...ЗА БОГ ДА ГО ПРОСТИ :)))))))
19
0
 
0
 
! Отговори
do nomer6 преди 16 години
tochno zaradi takova keleshche kato teb bashta mi zagina v katastrofa.Ne si li chuval i za drugi uchastnici v dvijenieto!!!!!!Koi vuobshte ti e dal knijkata na teb!
18
0
 
0
 
! Отговори
Nelson преди 16 години
Съдейки по това, което си написал/написала май и млад ще си умреш. Дано само не завле4еш невинни с теб на оня свят. и дано си про4ел постингите. Барем ти дойде малко акъл.
17
0
 
0
 
! Отговори
drug преди 16 години
vseki sam si preceniaval,a ako do teb kara maika ti, i zadnata kola se shofira ot bashta ti? na koi shte pratish pozdravi,dryvniko?Mri,ne mi e jal za takiva kato teb,daje shte doida da se izhra4a na groba ti,***.zatova mnogo hora se srtahuvat da trygnat na pyt-zashtoto kakto vidiahme ve4e i letite vyv vyzduha,a koito e na pytia-mu izprashtate pozdravi.... Neshtastnik...
16
0
 
0
 
! Отговори
Диди преди 16 години
Номер 6,замисли се дали разсъждавап правилно!!!Какво значи ,,джиткам си с 200,,.Ти нямаш ли семейство,не мислиш ли за тях?Един ден ще имаш деца,ще разбереш,че няма по ценно от човешкият живот и нищо друго не може да го замени...Нито това да караш БМВ или Голф и да си ,,джиткаш с 200,,.Опомни се момче!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
Жоро убавеца преди 16 години
Ми готин, давам ти не повече от няколко месеца живот. Дано да не те среща никой.
14
0
 
0
 
! Отговори
azumi преди 16 години
Е те това е! Значи съвсем реално си преценил, че като караш със 200 този, който се вози до теб и зад теб е потенциален пътник към оня свят, но хич не ти пука, така ли!? Чудя се що за човек си, щом не те е грижа дори за приятелитете ти!
13
0
 
0
 
! Отговори
Mariana преди 16 години
Нормален човек не би написал това, което пише 6. Ако ти се умира, върви и умирай. Защо ще почерняш и други след себе си? Всеки сам си преценява как да си кара автомобила! - пише той или тя. Не, не е така. Има правилник за тая работа и всеки е длъжен да се съобразява с този правилник. Защото в противен случай става това, което беше в Перник, в София всеки ден, във Варна и още много наши градове.