Жестока катастрофа край Тополовград отне живота на четирима

Инцидентът е станал между камион и автомобил с турски регистрации, полицията раследва катастрофата
22 юни 2007 09:11,
53
Жестока катастрофа край Тополовград отне живота на четирима
На мястото на катастрофата са пристигнали екипи на пожарната и на полицията. Снимка: БГНЕС
Четири жертви - две жени и двама мъже взе жестока катастрофа край Тополовград.

Инцидентът е станал между камион и автомобил с турски регистрации.

Според първоначална информация лекият автомобил е навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в камиона.

На мястото на катастрофата са пристигнали екипи на пожарната и на полицията.

Причините за инцидента се изясняват.

Идентифицират се телата на жертвите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Nahenetz преди 16 години
Alo!!!!!!!! Nomer 6 - ej zarad takiva maloumnitzi kato teb ginat nevinni hora...
11
0
 
0
 
! Отговори
me преди 16 години
изобщо вече не ме учудват тия катастрофи. То просто ако не отвориш вестника и няма ПОНЕ една, значи, е със задна дата пр.хр.когато е нямало България и коли :)Тъй като всички от КАТ са корумпирани, за мене е най-добре да има поставени камери. Камерата не пие и не взима подкупи! Освен това затвор и отнемане на книжка доживот, солидна глоба трябва да е най-честата присъда за почти всяко сериозно нарушение. Обаче тези закони да се спазват от абсолютно всички! Да няма хора над закона, иначе все едно нищо не правим!
10
0
 
0
 
! Отговори
ВТРЕЩЕНА преди 16 години
Към номер 6 АБЕ ЧОВЕК ДА НЕ СЛЪНЧАСА? ДОКАТО ИМА ТАКИВА ОТКАЧАЛКИ КАТО ТЕБ ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО ЗАЧЕРНЕНИ СЕМЕЙСТВА КУХО,БЕЗМОЗЪЧНО СЪЩЕСТВО ГОЛЯМ МЪЖ И ШОФЬОР КАКТО СИ ДЖИТКАШ УТРЕ МОЖЕ И ДА НИ ДЖИТКАШ *** ПЪК ПОСЛЕ КАТ И ПОЛИЦИЯТА БИЛИ ВИНОВНИ ВИНОВНИ СА РОДИТЕЛИТЕ НА ТОВА *** ЧЕ СА МУ ДАЛИ АВТОМОБИЛ НЕ ВЯРВАМ САМ ДА СИ ГО Е КУПИЛ И КАТО Е РЕШИЛ ДА СЕ ТРЕПЕ ХУБАВО АМА ДА НЕ ПОСТРАДАТ И НЕВИНИ ХОРА
9
0
 
0
 
! Отговори
MOBB преди 16 години
Заради ей такива безмозъчни същества като теб умират невинни хора, бе ***! И какво всеки сам си преценява???? Да не би всеки сам да си кара по пътя? Май не си чувал, че и има и други участници в движението?! И къде точно в България можеш да караш спокойно с 200 без да се притесняваш, че няма да се метнеш в някоя дупка!?
8
0
 
0
 
! Отговори
Ivanov преди 16 години
Всички говорят за катаджии, корупция, пари...а рядко се споменават пътища, инфраструктура, данаци-"минетки" и т.н. Раздават книжки като солети, а повечето новобранци не могат да направят *** френски гараж. Корупция ще има с тия *** закони и по-добре. Тъпите куки се чудят в кой храст да се наврят, за да изкарат пачката, а ги няма където е необходимо. Много хора пйтуват в чужбина и ахват какви пътища има-защо в България ги няма? Ами гадовете горе се чудеха и мъчеха как да откраднат парите от заеми и фондове за инфраструктура и продължават да го правят. Основни артерии минават през центъра на населените места-къде го има това? Магистрали - няма такива, всичко това в нормалните страни е двулентов път, и в стария закон го пишеше. Хората направиха летище в океана и куп невероятни неща, а ние не можем да изпънем 150км. двулентов път. Смях и пародия."Всеки народ си заслужава управлението" Ботев
7
0
 
0
 
! Отговори
Mitko преди 16 години
и какво преценяваш като си джиткаш с 200 км , кой да убиеш ли ? като искаш да си джиткаш с 200 км ходи на път където няма никой и се забий в някое дърво ;)
6
0
 
0
 
! Отговори
Със собствено мнение преди 16 години
Всеки сам си преценява как да си кара автомобила! Аз съм млад шофьор, но това въобще не ми пречи да си джиткам с 200... Жалкото е само, за тоя, който е отдясно или отзад.. Но пък никой никой не кара на сила ;)Поздрави!
5
0
 
0
 
! Отговори
golf 2 РК преди 16 години
трябва да се уволнят всички катаджии, от първия до последния. да се назначат нови, които никога през живота си не са работили държавна работа. патрулите да се уволняват при най-малкия признак за корупция, началниците им да лежат в затвора. като почнат да си вършат работата и пияните шофьори ще изчезнат, и тираджиите ще почнат да спазват ограниченията.
4
0
 
0
 
! Отговори
Realist преди 16 години
Много добре всички вие знаете ,че нищо няма да се промени ако ще до живот да им се отнема книжките ,тъй като корупцията е мащабна...Значи ако ме хванат с алкохол в кръвта без да съм направил катастрофа ми взимат книжката...ок! Но ако съм се нашмъркал,карам джип и ме спрат катаджийчетата ,не могат да ме хванат на пътя 'щото били скъпи тестовете....Ликуй БГ мутро....шмъркай и избивай...а по-принцип навсякъде стават катастрофи ,но не заради текива балкански действителности!!!!
3
0
 
0
 
! Отговори
Вальо преди 16 години
За превишена скорост затвор поне 5 години и отнемане на книжката за цял живот. Може и да се уплашат?
2
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 16 години
Щях да се учудя, ако бях отворил вестниците или инфо сайтовете и не бях прочел за поредната катастрофа с жертви. Добре, де едно не разбирам. какво трябва да се случи...за да спрат или поне да намалят катастрофите?????????Да се избият всички ли...де да знам....
1
0
 
0
 
! Отговори
girl_from_hell преди 16 години
Трагедия...R.I.P. :(