Разяреният Волен! Пак тръби, че делото “Тракия“ е поръчка

Лидерът на „Атака“ обвини прокуратурата и МВР в поръчка; Сидеров е обвинен в лъжа по делото за инцидента на магистрала „Тракия“
28 сеп 2007 10:45,
47
Разяреният Волен! Пак тръби, че делото “Тракия“ е поръчка
Волен Сидеров е обвинен в лъжесвидетелстване и укривателство по случая. Снимка: Булфото
С арогантен тон лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини в корупция и политическа поръчка прокурорката по делото за инцидента на автомагистрала "Тракия" Иванка Трифонова.

„Прокурорката трябва да обясни, защо е получила ведомствено жилище от МВР и защо се е нагърбила да изпълнява долнопробна политическа поръчка, каза Сидеров.

Според Сидеров поръчката идва от главния прокурор Борис Велчев и е недостойно прокурори да се занимават с дребни политически игри.

Сидеров обвини и министър Румен Петков, че спуска въпросите на поръчкови журналисти, които следят делото "Тракия".

„Аз и жена ми бяхме заплашвани от следователя по делото за автомагистрала "Тракия" Емил Иванов, заяви лидерът на "Атака" и допълни, че Иванов изпълнява политическа поръчка, която цени да съсипе нарастващото влияние на партията му.

Сидеров и съпругата му Капка Георгиева се явиха в Софийския градски съд, освен тях дойде и независимия депутат Павел Чернев. Като свидетел се яви и Антон Сираков, заместник-председател на „Атака“.

Съдът пък отложи за 5-ти декември делото срещу Сидеров, заради неявяването на адвоката му Марин Марковски.

Dnes.bg припомня, че през април 2006-та автомобилът на Сидеров засече на магистрала "Тракия" близо до Пазарджик автомобила на Явор Доков.

Тогава лидерът на „Атака“ заяви, че неговият автомобил е бил управляван от Павел Чернев и срещу него е направен опит за атентат.

Впоследствие се разбра, че шофьор на Сидеров е бил Любомир Бакърджиев, който даже е набил Явор Доков.

Волен Сидеров е обвинен в лъжесвидетелстване и укривателство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ataka!!!Sinite v ataka..... ;)
5
0
 
0
 
! Отговори
Любо преди 16 години
Квото и да се яри,те вече му подрязаха крилете.Вече няма да фърчи нависоко той.Това е началото на края му като политик.Свършен е той.Вече никой няма да гласува за него
4
0
 
0
 
! Отговори
rek преди 16 години
Това, че Волен излъга стана ясно на всички и то само по изявленията му, които промени след като нещата се размирисаха. Това малко човече иска да е над закона!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а кой не лъже бе ***, не виждаш ли че всички осмучиха и доусмучват и последните капки българска кръв. Интересно е дали някой от вас може да посочи един, който въобще не лъже от управниците ни?? хммммммммм
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тоя лъжльо няма ли мъничко ама мъничко достоинство и акъл поне да си мълчи
1
0
 
0
 
! Отговори
malen4o преди 16 години
локума започва да се дъвче отново. тос Сидерчо само е в интриги.