Кучета разкъсаха англичанка

Англичанка е намерена мъртва край Стралджалското село Недялско
27 ное 2007 19:00,
95
Кучета разкъсаха англичанка
Англичанка на 51 години е била намерена разкъсана от кучета в края на село Недялско. Снимка: Булфото

Англичанка на 51 години е била намерена мъртва към обяд във вторник.

Тя е била разкъсана от кучета в края на село Недялско, община Стралджа.

Полицаи от РПУ Стралджа разследват случая, предстои аутопсия на тялото.

Това съобщи Надя Жечева от пресслужбата на общината.

Ан Морган Гордън излязла на разходка с домашната си овчарка, когато в околностите на селото била нападната от няколко, най-вероятно безстопанствени кучета.

Деца наблизо се опитали да й помогнат, но избягали, тъй като кучетата нападнали и тях.

Малко по-късно овчар успял да разгони озверелите животни, но жената била вече мъртва, допълни Надя Жечева.

По тялото на жертвата е имало множество разкъсвания и голямо количество кръв наоколо, каза кметът на селото Тодор Железов.

Той обаче отрича в селото да живеят скитащи кучета.

Съседът на Ан Гордън, откъдето изскочили кучетата, също отрича да са негови, а се навъртали около двора му.

Според кмета на Недялско, англичанката живеела в селото от две години с по-възрастен и болен мъж, за когото се грижила.

Самата тя е била болна от астма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
az преди 16 години
трябва да ги застрелят всичките-без милост за тези ***-не е нормално из улиците да гъмжи от бездомни ***.
54
0
 
1
 
! Отговори
xph преди 16 години
ако са били пазачи какво правят изван територията която, охраняват, ето моята ситуация ти описва подобен случай, в който имах късмета да не пострадам. Щом са вън от територията в която се отглеждат, без стопанин вързани, обстрелвам ги без да ми мигне окото!!!
53
0
 
2
 
! Отговори
DANI преди 16 години
Пари за домовете за сираци няма, дайте да правим обаче приюти за кучета, котки, мечки, лисици, щото на кинозвездата така й се струва светът? Нека нейното дете заболее от кучешка тения, да го оперират 3-4-5 пъти през 5-10 години, пък да й видя защитата тогава! Ами "имиджът на БГ" сега? - представяте ли си новината в западното пространство: "кучета изядоха жена" - джунгла ли сме, що ли????
52
0
 
2
 
! Отговори
xph преди 16 години
В Младост 4 ме дападнаха 2 кучета точно докато чаках пред един сервиз на улицата за да ми сменят гумите на автомобила. Оказа се че са кучета, които охранявали сервиза и паркинга. Казах на хората в сервиза , че следващия път когато видя тези мазни *** вън от териториата на сервиза и паркинга, зад оградите, лично ще ги застрелям с оръжието си, жалко че не го насих тогава в себе си. Лека и пръст на жената, и срам за България, пак си показахме некадърщината пред целия свят.
51
0
 
1
 
! Отговори
Ani преди 16 години
Vie nali se dose6tate 4e tazi novina nezabavno 6te izleze po angliiskite saitove i vestnitzi? pak 6te ni opliuiat! i tozi put s pravo!!! sram!
50
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
трябва да нападнат детска градина ли що ли???? та некой нещо да направи. а пишман природозащитниците неразбраха ли че е по-хуманно един *** да не живее отколкото да вегитира.
49
0
 
1
 
! Отговори
vdv преди 16 години
Трябва да се направят приюти за бездомните животни. Не е нормално пред всеки блок да има по една глутница кучета. Кога най сетне държавата ще направи нещо по въпроса?
48
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
A kolko Balgarski deca dosega razkasaxa ku4eta,a...triabva6e niakva darta angli4anka da dade fira da dignat patardia...vseki slu4ai neinia joivot ne e po-cenen ot Balgarskia
47
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 16 години
Имал съм домашно куче 13 год. Беше обичан член на семейството ми, и то ни обичаше може би повече. Ненавиждам хората, отгледали по позя и дворове куче, които след някоя година го изгонят. След време тази *** роди и отгледа 5-6 малки кученца на улицата или в затънтен изоставен двор. Или около селата . Така пораснали те се сдушават с други такива и стават глутница и правят голями поразии на всякакъв дивеч. Подивяват. Тогава се случват такива неща. А вие не обиждайте себе си и тези, които са ви възпитавали с този речник. Къде живеете, какви са тези клетви! Търсете кметове и власт по въпроса.
46
0
 
1
 
! Отговори
te4ko преди 16 години
ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВО СИ МИСЛЯТ ЗА НАС АНГЛИЧАНИТЕ.
45
0
 
2
 
! Отговори
ot dalech преди 16 години
В другите цивилизовани страни ,ако куче нападне човек, стопанина е подведен под отговорност и осъден ,а кучето е унищожено (както тук в Амрика например).За бездомни кучета - няма закон ,защото няма такива. Има служби които прибират бездомни животни в приют и ако не се вземат (осиновят) от някой - се унищожават. Хм, зная че голяма кино звезда се застъпи за нашите бездомни животни ,но те не са на нейната улица ,в нейният град, та се чудя ,защо нашите управници се водят по акъла и каузата на някаква фръцла който дори не живее в БГ и не е запозната с проблемите ни. Разчистете улиците от тези *** , малко ли хора пострадаха? Сега заслужават семейството на тази жена да съди БГ за безотговорност , та като трябва да се бръкнат в джоба за тлъста сума, дано им дойде акъла в главата. Какво още се кумите ,държавници? Разчистете страната!
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
5. Дразни се колкото искаш. Аз на такива като теб и да искам не мога да дам нищо "с огромни шепи". А, най-хубавото е, че и не искам да ти давам нищо :) Все пак не губи надежда, трансплантациите на мозък все някога ще станат успешни и тогава ще можеш да се възползваш отново от такава операция.Извинявам се на останалите участници в коментарите за грубия си тон. Просто искам да споделя подозренията си, че наистина става въпрос за кучета-пазачи, които са принадлежали на някой, а не са обикновени бездомни кучета. Дали са били дворни кучета-пазачи или са били кучетата на овчаря не мога да кажа, но не са били бездомни. Преди време при инцидента в НСА отново се говореше за глутница бездомни кучета, но в последствие се оказа, че кучетата са били хранени от пазач и са живеели на определено място. Нещата после се потулиха, защото беше по-лесно да се каже, че това са бездомни скитащи животни, вместо да се потърси отговорност от този, който ги е хранил, използвал ги за пазачи и не се е погрижил да ги държи в определен периметър, а ги е пускал да обикалят наоколо. И понеже подобни индивиди нямат съвест, а и не се интересуват дали ще пострада някой невинен човек (да не говорим че и за собствените животни не ги е еня) после винаги четем за "бездомни" кучета, които "са се появили за пръв път и никой дотогава не ги е виждал".
43
0
 
1
 
! Отговори
Morz преди 16 години
Ku4eta li...i bezdomni!!! Ei tija sa6tite deto tolkova za6titavat "nai-umnoto jivotno" sa vinovni za tazi epidemija po ulitzite. 4iftosvat gi i posle gi ostavjat na tozi ili onzi...Njakoi ot tjah sa taka izperkali ,4e sigunro biha ubili 4ovek otkolkoto ku4e. Tolkova sa naivni i infantilni, 4e tjah trjabva da zatvorjat v ku4e6kite prijuti.
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Взеха да *** колонизаторите. Тясно им е на островчето...Искат да се ширят по света. Поне кучетата защитават територията си.
41
0
 
1
 
! Отговори
mi преди 16 години
abe hora, shto da sa ku4eta naistina... ami ako e bil 4ovek i posle pusnal ku4etata... ne 4e bulgarskite govoryat anliiski, ama vse pak golyam 4ovek nema pratyat po dyavolite... osobeno ako imai drugi hora naokolo. ne sa ku4etata ama teh sha iztrepyat na kraya na denya.
40
0
 
1
 
! Отговори
КУЧКАРЯТ!!!!!! преди 16 години
.....направо се изумявам,като чета по някога НЕВЕРОЯТНИТЕ ТЪПОТИЙ на някои......"хора"!!!! и се чудя как така твоето куче все още не се е нахвърлило върху теб?!?!!!!1.(ПЪРВО)-понятието "бездомно куче" го има само и единственно в българския език!!! и колкото и да ти се вижда странно НИЕ (!!!) сме виновни за неговото съществуване-защото.....първото такова животинче не се е пръкнало от нищото,а е било натирено от стопанина си животинче,под невероятно "смисления" довод,че "....не мога да ИЗДЪРЖАМ и куче у дома си!"2.(ВТОРО)-прав/а си,че "бездомното" куче е ужасно наплашено,от непрекъснатите подвиквания и гоненя,НО когато бъде Н Е О Б О С Н О В А Н О нападнато,то като всяка жива твар се ОТБРАНЯВА за живота си!!! (а обикновенно ги нападат именно хората,които най-много ги е страх от тях,или са с гузна съвест!!!!!!!! а кучето като НАЙ-ПРЕДАННОТО животно просто не понася страха и фалша!!!!)3.(ТРЕТО)-едно домашно куче Н И К О Г А (!!!!!!!!!!!!!!) НЯМА ДА НАПАДНЕ НА ТЕРИТОРИЯ КОЯТО НЕ Е НЕГОВА!!!!!!!!!!!!!!!!! (дори и теб като те е ухапало,сам/а констатираш че е било на територията която ЗАЩИТАВА!!!!!!!!)4.(ЧЕТВЪРТО)-чети внимателно поднесеният ти текст,"...излязла на разходка с домашната си овчарка"!!! ако въпросната овчарка е била женска......и 1000 бездомни кучета няма да скочат да я нападат,а ще я наобиколят за да се купулират с нея!!! и може би жената се е уплашила от броя на мераклийте,или да не стане "белята" с куче без.....родословие! но ако тая овчарка е била мъжка,може от страх да се е хвърлила да се "бие" с всички и тогава.......ситуацията става изключително опасна и извън всякакъв контрол!!! и ако жената се е мъчила да ги разтърве.....те съвсем естественно са я възприели като заплаха (покрай овчарката) и.....тя е пострадала!!!!!!!!и....5.(ПЕТО)-ужасно се дразня от слабоумници,които хал-хабер си нямат от нищичко но раздават.....това нищо с огромни шепи!!!!!!
39
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Случилото се е следствие на баезхаберието и мухльовщината на родните ни ръководители. На всеки може да се случи подобно нешо. На страната ни такава си е славата-пумярска. Пази Боже!!!
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Кучетата си имат собственик и той трябва да си понесе отговорността. Аман от ***, които си пускат кучетата да се разхождат сами. Бездомните кучета трудно ще убият човек. Това не са били бездомни кучета! Това са кучета-пазачи, които си пазят територията и грешката на простака, които им е стопанин, е че ги е пускал да излизат и навън - айде обяснете на едно такова куче къде трябва да пази, дали само двора, в който е вързано или цялата територия из която се разхожда свободно...Имам куче и много добре знам, че най-опасни са не глутниците бездомни кучета, а кучетата-пазачи, които се разхождат сами от време на време. Бездомните кучета са териториални, но много рядко са агресивни, по-скоро лаят отколкото да нападат. Почти безобидни са. Кучетата-пазачи обаче са друго нещо - там няма човек, няма куче - всичко е враг и натрапник и трябва да се нападне.Преди години ме нападна подобно куче-пазач на паркинг, което го пускаха да обикаля рано сутрин и късно вечер. Резултата беше множество ухапвания и разкарване до Пирогов - добре че имаше още един човек с мен, та се справихме с песа. Чудехме се после дали да не застреляме кучето... Ама решихме, че не то е виновно, а тъпанарът, който го пуска при все че знае че кучето е агресивно и опасно. Ако трябва някой да бъде застрелян, тва не е кучето, а ***, който "се грижи" за него.
37
0
 
1
 
! Отговори
Milena преди 16 години
nomer 21: ot 3 godini jiveia v "6ibanata anglia" i za 6tastie tyk niama edno bezdomnno ky4e po ylitzite!!!! po-skoro bulgaria e "6ibana"!!!!!!!
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Жалко за жената, тя не е била виновна за това, че е решила да живее в скапана страна, където вместо да харчат парите на данъкоплатците като нас за собствена изгода, можеха да построят приют, да съберат уличните кучета, и след 10 години ще се реши проблема, а не след избиването на дузина кучета които в крайна сметка нямат вина. В коя развита държава има толкова много скитащи и озверели от глад, борещи се за живота си кучета. Така, че виновните са само едни, управниците. За съжаление не мисля, че някога ще се оправи положението, защото никой от тях не би се отказал от облагите си, апартаментите си, колите, вилите, яхтите и тн, за да реши какъвто и да е проблем в България. :(((