Роми бият в "Захарна фабрика", полицията опаса квартала

В събота 15 роми пребиха момичета и момчета, вдигали им шум
9 юни 2008 16:51,
185
Роми бият в "Захарна фабрика", полицията опаса квартала
Снимка: БГНЕС

Полицейското присъствие в столичния квартал "Захарна фабрика" ще бъде засилено драстично след инцидента от събота, при който 15 роми пребиха момчета и момичета в района.

"Минавахме край блок, в който празнуваха. От прозореца започнаха да ни обиждат и обвиняват, че вдигаме шум на улицата - разказа едно от пострадалите момчета, на 19 г. - После група роми излезе навън и се нахвърли върху нас. Удряха ни с ритници и юмруци."

Преди 3 години пак в "Захарна фабрика" след побой беше убит професор Станимир Калоянов.

По повод на инцидента министърът на вътрешните работи коментира, че не бива всеки скандал или побой да се превръща в междуетнически конфликт.

"Не мисля, че в случая става дума за междуетническо напрежение, а за такова между групи граждани", посочи Миков.
Той добави, че сигналът за инцидента всъщност е бил подаден в полицията с ден закъснение.

По думите му е нежелателно и опасно да се правят опити всеки скандал да се превръща в конфликт на етническа основа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


185
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
не ги закачайте,че *** ще ви пребият от бой.на който му се яде здрав *** бой може да опита.не ги дразнете че по-лошо ще стане за нас.
124
0
 
0
 
! Отговори
x2dz преди 15 години
Няма лошо и да се направи нещо от рода на оня китаец с ножа!Всеки зема някой подръчен прилично остър нож /катана си е най-добре, ама.../ и айде "на лов"10 лв на парче :)
123
0
 
0
 
! Отговори
a преди 15 години
смърт
122
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 15 години
121. - 22:37 - БОЙ ПО *** ДОКАТО СПРАТ ДА ДИ...Аз ще съм първия дето ще се запише в тая група и да размажем получовеците !!! От пловдив съм...
121
0
 
0
 
! Отговори
x2dz преди 15 години
НЯМА КАКВО ДА ДОБАВЯ"Ето - човекът каза начинът !!! Защо сега не се вдигне наказателен отряд - от роднини, съученици, приятели на пострадалите момчета - 30-40 човека, не се организират и в 3-4 през нощта не нападнат въпросният катун !!! И коктейли ***, да изгори до основи и който *** драсне и успее да се измъкне - с тоягите, тръбите, камъните - бой, ДОКАТО СПРЕ ДА МЪРДА !!!! Има само един начин да бъдат контролирани *** - за всяко тяхно нападение над Българин, на виновните да им се връщ7а десетократно !!! Обиден Българин, дори и с дума? - БОЙ !!! Обран или ударен ? НА *** МУ СЕ ТРОШАТ РЪЦЕТЕ !!! ПРЕБИТ БЪЛГАРИН ИЛИ ИЗНАСИЛЕНО МОМИЧЕ ?!? ЦЕЛИЯТ КАТУН СЕ ИЗГАРЯ ДО ОСНОВИ И *** СЕ СМАЗВНАТ ДО СМЪРТ ОТ БОЙ !!!! УБИТ БЪЛГАРИН КАТО ПРОФЕСОР КАЛОЯНОВ ?!? ЦЕЛИЯТ КАТУН УВИСВА ПО ОКОЛНИТЕ ДЪРВЕТА - БЕЗ МИЛОСТ, БЕЗ ЖАЛ !!!РАЗБЕРЕТЕ, ТОВА НЕ СА ХОРА И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ КАТО ХОРА !!!!"
120
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХА ТАКА.НЕКА!.НЕКА БИЯТ РОМИТЕ ТИЯ ЧЕНГЕТА!
119
0
 
0
 
! Отговори
a преди 15 години
Ще ти кажа защо. Защото се раби организираността на българите. Защото всеки го е страх а да го питаш от кво......защото най енергичните избягаха и неса в българия.Защото тук останаха най-простите и най-страхливите.Защото народа изпростя и е ***. Просто не народ а *** както са го казали преди много години доста по будни БЪЛГАРИ.
118
0
 
0
 
! Отговори
a преди 15 години
Да така беше. Едно време си спомям че ние се събирахме и дори ходехме на "лов" за ***....обикаляхме по цяла нощ и дори трудно намирахме *** за трепане.
117
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето - човекът каза начинът !!! Защо сега не се вдигне наказателен отряд - от роднини, съученици, приятели на пострадалите момчета - 30-40 човека, не се организират и в 3-4 през нощта не нападнат въпросният катун !!! И коктейли ***, да изгори до основи и който *** драсне и успее да се измъкне - с тоягите, тръбите, камъните - бой, ДОКАТО СПРЕ ДА МЪРДА !!!! Има само един начин да бъдат контролирани *** - за всяко тяхно нападение над Българин, на виновните да им се връщ7а десетократно !!! Обиден Българин, дори и с дума? - БОЙ !!! Обран или ударен ? НА *** МУ СЕ ТРОШАТ РЪЦЕТЕ !!! ПРЕБИТ БЪЛГАРИН ИЛИ ИЗНАСИЛЕНО МОМИЧЕ ?!? ЦЕЛИЯТ КАТУН СЕ ИЗГАРЯ ДО ОСНОВИ И *** СЕ СМАЗВНАТ ДО СМЪРТ ОТ БОЙ !!!! УБИТ БЪЛГАРИН КАТО ПРОФЕСОР КАЛОЯНОВ ?!? ЦЕЛИЯТ КАТУН УВИСВА ПО ОКОЛНИТЕ ДЪРВЕТА - БЕЗ МИЛОСТ, БЕЗ ЖАЛ !!!РАЗБЕРЕТЕ, ТОВА НЕ СА ХОРА И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ КАТО ХОРА !!!!
116
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ще ви разкажа една случка в Бургас преди 20 години. На спирка в ж.к.Меден Рудник срещу училището по машиностроене и корабостроене група роми пребиха двама ученика от 11-ти клас със сапове за брадви ,които са продавали. Същата вечер всички младежи в Бургас на възраст между 16-25 години се събрахме в огромна група от десетки хиляди и влязохме в *** махала. Не остана здрав *** и здрава *** къща. Помляхме цялата им махала не остана здраво стъкло или непребит ***. Полицията направо блокира пред тълпата и не можа да реагира. Цяла седмица след това огромно шествие по централните улици на Бургас до морската градина обикаляше и където се видеше *** го смилахме от бой. Повярвайте ми поне 3-4 години *** не скочи на Българин и дори да ги обидиш и заплюеш навеждаха глави и умираха от страх. Сега като чета статията и си мисля какво стана как изтървахме до такава степен нещата? Дали не е време за нов погром върху махалите им? Повярвайте ми ефекта е огромен. Време е май да се събудим вместо да се оплакваме. Не може 600 хиляди *** да тероризират 7 милиона Българи. Не може !
115
0
 
0
 
! Отговори
vankata преди 15 години
reshenieto za *** e smurt no trqbva da e skrito pokrito da ne se shumi za da se chudat ot kade im e doshlo
114
0
 
0
 
! Отговори
eee преди 15 години
az predlagam ne samo da se sedi pred kompiytrite i da se plunchat prasti a da se izlezee na ylicata i da se pravi kakvoto trqbva 14/88
113
0
 
0
 
! Отговори
Гунчо преди 15 години
Давайте ! Скоро ще ни писне от вас и ще почнем да ви мачкаме, както валяк мачка новопоставен асвалт... Вече се гаврите с нас- българите и ще бъдете наказани, *** миризлива, крадлива, долнопробна...Вече чашата прелива и ще бъдете наказани!
112
0
 
0
 
! Отговори
eee преди 15 години
az predlagam ne samo da se sedi pred kompiytrite i da se plunchat prasti a da se izlezee na ylicata i da se pravi kakvoto trqbva 14/88
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** идват в България когато падаме под турско робство. Така че не една, ами две беди се стоварват върху Българския народ още оттогава....
110
0
 
0
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 15 години
ЧЕРВЕНИТЕ *** НЯМА ДА ТРЪГНАТ СРЕЩУ ЕЛЕКТОРАТА СИ
109
0
 
0
 
! Отговори
ХЕР ХИМЛЕР преди 15 години
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО!Ако видите само ***,хващате един тежък голям камък и му го забивате в главата!Това е,бой бой бой бой!Видите ли ***,огледайте се за свидетели,и бой бой бой!
108
0
 
0
 
! Отговори
Gold преди 15 години
Да, за две тормозени ***-крадци опищяха света, що за расизъм, дискриминация, погазване на права и т.н. било това. А сега "не бива всеки скандал или побой да се превръща в междуетнически конфликт". Все дно не са наясно, че на *** колкото повече им отстъпваш, толкова повече нахалстват, те просто нямат морал и някакви задръжки. След като са ги били, полицаите да изловят побойниците и на всеки да друснат по една солидна глоба, както си е по закон. И ако нямат пари, бегом да трошат камъни, докато не я отработят. Ех, какво пък се и размечтах аз, все едно живея в правова държава.....
107
0
 
0
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
казвайте къде и кога, и да почваме. никой не може да осъди и вкара в затвора цял народ. събираме се и ги оправяме за един ден. ама знаете ли кво ше стане - ше се съберем по десетина човека от град, айде в софия сигурно ше се съберем 20 - 25, щото е голям града. и кво? ше ни вкарат по затворите. не става така. поне няколкостотин хиляди трябва да тръгнат. да видим как се съдят няколкостотин хиляди граждани за едно и също "престъпление" тогава вече няма да е "престъпление", а прилагане желанията на нацията в действие, и няма кой да ни спре и осъди. ама няма да го направим, само на думи ше си остане. пак. иначе аз съм навит, казвайте място и дата.
106
0
 
0
 
! Отговори
DO osman преди 15 години
mnogoooo mnogooo skoro povqrvai mi rqzano kopeleeee