Меле пред НДК

Симпатизанти на "Атака" нападнали младежи, които гледали мача Германия-Турция
26 юни 2008 07:57,
272
Меле пред НДК
Снимка: БГНЕС

Масов побой стана снощи в София, съобщиха от МВР.

Няколко души са нападнали група младежи, които са гледали полуфинала Германия-Турция на видеостената пред НДК.

Според очевидци нападателите са били облечени с тъмни фланелки с надписи "Атака".

Сред пострадалите в побоя има етнически турци, ранените са откарани в болница.

Все още няма яснота каква е била точната причина за побоя. 

Зам. председателят на ПГ на “Атака” Павел Шопов определи като “поредна инсинуация” твърденията, че привърженици на партията са участвали в побоя пред НДК.

Шопов отрече подобно участие на "Атака": Не мога да коментирам глупости!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


272
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Българка преди 15 години
Браво на момчетата!Господ здраве да ви дава!!!Гласувам за Атака от както стана политическа сила и ще продължавам ,защото може на моменти Атака да е доста крайна във възгледите си но все правят нещо като в случая ,а не седият да лижат вмирисаните турски !Марш в турция гадна ***-вие сте маймуноподобни не сте хора!Дано се изчисти БЪЛГАРИЯ от тези долни, ***,*** и гнусни ***!!!!!!!!!!!!!!
30
0
 
0
 
! Отговори
Сара преди 15 години
Не разбирам как хулиганска постъпка като тази може да намира одобрение.Безмозъчни типове, скрити зад клавиатурите ръсят закани да се разправят с тоя или оня. Ако и то другата страна им отговори също такъв - хвърчат плюнки. Това е безобразие - както поведението на хулиганстващите така и на тези форумни храбреци.
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tova ne sa go napravili ot ATAKA,no pohvalno e,naroda vze da se probujda,samo taka!!!Ia vie "kosmopolit4eta" ebani 6vester4eta idete v Turciq da vikate za BG otbor,da vidim dali 6te ste jivi..Na6eto ne e tolerantnost,a mazohizam...Samo boy po nebalgarite!!!ATAKA!!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Anonimna преди 15 години
с игла ще промушваме такива като теб 26, хиляди хора чакаме Атака да ни подведат и ще го направим - ВЪН ОТ СТРАНАТА НИ
27
0
 
0
 
! Отговори
Очевадец преди 15 години
Да те прободат в *** хамиларите ,с кожената игла....Опс,май вече са те проболи...
26
0
 
0
 
! Отговори
Очевидец преди 15 години
Типовете от Атака трябва да бъдат промушвани с игла право в сърцето. *** комунистическа ***!
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В Момчилград има общообразователно ислямско училище с изучаване на корана и признато от министерството ни за какво повече да говорим...
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
личи ти турската простотия това , че само управниците в България ви позволяват да си правите каквото искате неузначава , че сте си в турция каде го има това другаде .....
23
0
 
0
 
! Отговори
Anonimna преди 15 години
.... и престанете да обиждате хората на Волен, че са *** - всички вие сте и нагаждаци - знаете само да се дупите на *** турци, нищо българско и мъжко не притежавате!!!!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Malko sa gi bili,samo taka,derzaite!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
Знаещ преди 15 години
Как може " SS " отряди на нападат хора които гледат ЦАР ФУТБОЛ ? Това под носа на заспалите полицай и пред НДК. Срам,срам и пак срам!!! Като искат да се бият - да ходят да се бият с такива като тях ,а не с мъже на средна възраст и жени.
20
0
 
0
 
! Отговори
Anonimna преди 15 години
Доколкото знам в ръководството на съседна Турция няма нито един българин, а какво става с нашата РОДНА БЪЛГАРИЯ - обикновените турци не са виновни, спомнете си как сме живяли в разбирателство с тях, ВИНОВНИ СА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ които допуснаха ордата на Доган в ръководството на страната ни - не съм националистка - както казвате, че са хората от АТАКА - но ако има избори аз ще гласувам за тях - ВЪН ТУРЦИ И ДОЛУ РЪЦЕТЕ ИМ ОТ МОЯТА СТРАНА - да си отиват в Турция и да си ръководят тяхната държава а не моята - САМО АТАКА - НИЕ СМЕ С ВАС. ИЗЧИСТЕТЕ СТРАНАТА НИ ОТ ТУРСКИТЕ ФЕСОВЕ.
19
0
 
0
 
! Отговори
Гаврил Хлътев преди 15 години
Никой не обича маймуните анадолски: "На турецкие закусочные в Дрездене напали вандалыВ немецком городе Дрезден две турецкие закусочные, торгующие шаурмой, подверглись нападению вандалов, сообщает AFP. Инцидент произошел вскоре после окончания полуфинального матча Чемпионата Европы между Германией и Турцией, в котором победу одержали немецкие футболисты. По словам представителя немецкой полиции, в ходе нападения группы из 30-50 хулиганов несколько человек получили ранения, а закусочным был нанесен существенный материальный ущерб. Он также добавил, что поблизости находились люди, которые не вмешиваясь наблюдали за происходящим. Турецкая диаспора является наиболее многочисленной в Германии и насчитывает почти три миллиона человек, напоминает агентство. Нападения на представителей национальных меньшиств происходят в Дрездене довольно часто. Кроме того отмечается, что среди многих горожан распространены крайне правые взгляды."
18
0
 
0
 
! Отговори
malen4o преди 15 години
На атака не и остава много така, че нека да си прави квото ще, подобна безобразица може да направи само един ГЕЙАТАК :) хахахаха *** на ВОЛЕН
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tova e napulno logi4na reakcia,ne ia osujdaite.taka triabva.turcite 6te padnat ot vlast mnogo skoro
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бях решил да гласувам за Герб, но напоследък АТАКА започнаха да ми допадат, не с тази акция,просто доказват, че държат на България
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако си мислите че това го е направила "АТАКА"се лъжете. Групата на Бойко Борисов го направи защото започна да губи позиции на ГЕРБ.ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ ЗАПАЛ БЪЛГАРИНО.ИДВА ОЩЕ 500 ГОДИНИ ТУРСКО РОБСТВО !!!!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
SkinHead преди 15 години
номер 7 всеки е отворен скрит зад монитора ама като ни се изпречите очи в очи ревете кат новородени *** комунисти , анархисти и *** малцинства вън от България ......България над всичко
13
0
 
0
 
! Отговори
руро преди 15 години
ПИЧОВЕТЕ, КОИТО БИХА ТУРЦТЕ, НЕ СА СИМПАТИЗАНТИ НА АТАКА.ТЕ СА ОТ ГВАРДИЯТА НА БОЯН РАСАТЕ - БЪЛГАРСКИ НАРОДЕН СЪЮЗ.ТОВА С ФАНЕЛКИТЕ БЕШЕ ЗА ПРОВОКАЦИЯ.
12
0
 
0
 
! Отговори
васко преди 15 години
стига с тая атака . в.сидеров е *** .опознайте го добре.*** е ***.вижте му досието.