Врещят за Волен

Симпатизанти на "Атака" протестират пред Съдебната палата, където за пореден път се гледа делото за инцидента на "Тракия"
2 юли 2008 11:29,
75
Врещят за Волен
Снимка: БГНЕС

Десетки симпатизанти на "Атака" са пред пред Съдебната палата, където за пореден път се гледа делото "Сидерови".

Привържениците на Волен и Капка пеят възрожденски песни и скандират: "Не на двойните стандарти в правосъдието!", "Не на поръчковите дела", "Съдебната система е прогнила".

Лидерът на "Атака" и съпругата му са подсъдими за подбудителство към лъжесвидетелстване.

Делото срещу тях е за инцидента на автомагистрала "Тракия" на 7 април 2006 г, когато кола на Волен Сидеров се сблъска с друга.

Последваха заплахи, размяна на юмруци и твърдения за замислен атентат срещу лидера на "Атака".

Процесът протича при изключително засилена охрана от страна на "Съдебна полиция" вътре в Съдебната палата, а извън нея - от МВР.

По искане на адвоката на Сидерови - Марин Марковски, магистратите допуснаха по делото да бъдат разпитани евродепутатът Слави Бинев и шефът на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

"Хора от кухнята на парламента ми казаха, че ще бъдем мачкани докрай и в никакъв случай да не чакаме оправдателна присъда", заяви пред съда Капка Сидерова.

Съпругата допълни, че е чула лично от зам.-министър да не чака оправдателна присъда, тъй като става дума за поръчков процес.

"Нито аз, нито Волен сме имали каквито и да било мотиви да караме Павел Чернев да лъже при положение, че шофьорът на Волен – Любомир Бакърджиев, му е братовчед и той през цялото време лобираше за него", каза тя.

Според нея, Чернев е пряко замесен в "опита за атентат" срещу тях.

Малко преди нея, на няколко пъти Волен Сидеров заяви, че според него на 7 април 2006 е извършен опит за покушение.

"Фордът на Докови блъсна моя Ситроен отзад, а не обратно", уточни той.

Волен Сидеров заяви, че получава на електронната поща на "Атака" заплахи за смърт от турци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако някой е зле, това си ти! Там ли беше, не виждаш ли, че дори и Велчев се уплаши и дава заден ход, защото иначе и той си заминава! Да те съдят за подбуждане към лъжесвидетелство, е престъпление, така ли? А не е престъпление да лъжеш, че кола с по-ниска скорост те е разминала? И с физическите зкони не си в час! Върни се в 3 клас! И тогава давай мнение!
13
0
 
0
 
! Отговори
Глигор преди 15 години
Не се карайте, деца божи - истината е в словото.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Извинявай ама ти кво си мислиш ще дойде Волен Сидеров и ще станем всички милионери ли? Ако го мислиш значи и ти си за психото. Но запомни не може да ти правят атентат а ти да режеш гумите на атентаторите единия от които умира от простатит.. Аз не ти пожелавам такъв като Сидеров да те срещне на пътя ,че може и да се побъркаш от изживяния стрес и шок. Моли се такива хора да не помиришат власт защото от това ще страдаме само ние безащитните граждани.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да идат да врещят за Павел Чернев, този ***, който беше удобен за ползване срещу Атака! Мизерници! Който не знае какво е свобода и зависимост, напразно е живял! Рано или късно такива отиват в историята като най-жалките използвани ***!
10
0
 
0
 
! Отговори
КРУМ преди 15 години
Подобно просташко заглавие е типично за продажните *** в ***;Четете малко вестник "АТАКА" о некопетентний..Там даже главният прокурор изказва съжаление,че се води такова дело.А плюещите *** трябва да знаят,че Сидеров даже иска делото да приключи по съкратената процедура.Че то самото обвинение е смешно - "подбудителство към лъжесвидетелстване" - АУУУУ какво голямо престъпление;политическа поръчка на ента степен.Я да попитам какво щеше да се случи, ако колата на Докови беше ударила колата на Доган например в онази дъждовна нощ,в полунощ - някой може ли да познае - дали охраната на *** нямаше хубаво да понатупа всички дето са били вътре и после всичко да се потули мирно и тихо ?А от онзи инцидент пострада малко пикльо, отнесъл 2-3 шамара от шофьора на Сидеров
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега ще почнат коментарите за дежурните ченгета. Само гледайте сеир. Параноиците от Атака и психото сега ще почнат да обясняват за дежурните ченгета. И теории на конспирацията ,тайни атентати с наемни убийци на 87 години дебнещи в баничарки с камуфлажни униформи по-магистралата и т.н. простотии.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От такива предубедени като теб, многознайковци, сме стигнали дотук! Бъди жив и здрав и дано някога да те обвинят за убийство! Серсемин! Лижи си раните, болен човек! Един ден ще се свиеш да виеш като куче от яд, че ще лъсне цялата истина за целия този процес! Българска работа - когато се намери един, който не се страхува да каже на тия, които разрушиха държавата истината, все ще има и такива като теб, готови да храчат и да изпитват удоволствие от това! Заслужаваш си съдбата - на мизерно същество, което никога няма да узнае какво е да си свободен!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ха ха ха НЕ НА ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ!!!! Та не е ли това демонстрация за двоен стандарт? Да извиваш ръцете на съдиите ,за да не те осъдят? Егати *** е тоя .. Още 2 -3 такива явявания в съда и Май тия 100 човека ще останат единствения му електорат. ха ха ха Продължавай Волене и така докато не ти остане нито един симпатизант. Вече няма човек да не е проумял ,че си един психясал и мноого болен Мозък.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Врещят за Волен" - боже, спаси българската вестникарщина, журналистиката и без това умря отдавна...
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
еми като не искат двоен стандарт да оставят правосъдието да си свърши работата.. Иначе ако всички тръгнем ,когато имаме дело като *** с цялото село на всяко гледане в съда да се мъкнем и да крищим като *** в психодиспансер какво правосъдие можем да очакваме. Просто Сидеров трябва да си плати както и всеки престъпил закона народен представител. Ако иска да няма двоен стандарт да се яви на делото си както се явява всеки български гражданин. В случая обаче Сидеров понасран от доказателствата не иска да лежи в затвора. И съм сигурен ,че както всеки дебел в парламента и той ще си купи присъдата. И ще докаже ,че е един от кръга хора във власта ,които винаги се измъкват и демонстрират двоен стандарт. Един за престъпниците-политици и друг за обикновенния и редови Български гражданин.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Супер заглавие!Идеално намеква за личността и умствения багаж на атакистите.Кефффффф!
3
0
 
0
 
! Отговори
СВД преди 15 години
*** и техните български *** отново се опитват да окалят Атака.
2
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 15 години
човек не престана да върши простотии и да се крие зад гърба на другите ***, без да поема отговорност.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хипер некадърно заглавие.Волене, ние сме зад теб