Роко ще ги помни

Ерджан Рашид остана без тракторната си база, ресторанта "Рибарска среща", взеха му къщите и колите
5 авг 2008 15:01,
69
Роко ще ги помни
Снимка: standartnews.com

Окръжният съд в Кърджали реши имущество на Ерджан Рашид – Роко на стойност 1 719 073 лева да бъде отнето в полза на държавата.

Искът по делото е внесен от хасковската дирекция на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.

Запорирани са 8 декара земя в село Пепелище, ресторант "Рибарска среща" в Кърджали, тракторна база в момчилградското село Сушево, оранжерии в Джебел, дворни места, брокерски офис, четири апартамента, товарни и леки автомобили.

Според иска на комисията, Роко е придобил имотите и автомобилите с пари от престъпна дейност.

Решението на кърджалийските магистрати може да бъде обжалвано пред Пловдивски апелативен съд.

Производството срещу Ерджан Рашид в хасковската комисия "Кушлев" е образувано след влязла в сила присъда по дело от 2004 година.

Присъдата е за незаконно организиране на хазартни игри и е издадена от Районен съд – Ардино.

Процесът е приключил със споразумение, в резултат на което Роко е осъден да плати 100 лева глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
kai преди 15 години
Е това е стар трик на комунистите,не си ги присвоявайте...Те така призовават да не се гласува,че не са гласували никога, а в същност първи бягат към урните ..май пак някой ултраляв хитрува..ама няма да мине този път
28
0
 
2
 
! Отговори
Един преди 15 години
Аз съм един от тези дето не са гласували за Атака,но ще поправя грешката си.Следващите избори ще гласувам за тях.Една от причините е тази че много се плюе по тях.А виждам че са прави.Благодаря на такива като Вас които ме ориентират.Сигурен съм че не съм единствен.
27
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
това е истината!
26
0
 
2
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Бойко - в СОТ, Иван Костов - хигиенист в ректората на СУ, Доган - в Диарбекир! АТАКА!
25
0
 
2
 
! Отговори
R преди 15 години
Бойко - премиер, Иван Костов - финансов министър. Цингото Доган - аут, аут, аут!!!! БСП - на техно-парти с бабичките на Бузлуджа, спонсорирани от спонсорите на Първанов!! Там Мариана Попова може да зачене бебето си от президента, асистирана от Зорка Паричката от Якоруда.
24
0
 
2
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
А какво ще стане ако по някаква случайност все пак АТАКА получи властта, било то в коалиция или самостоятелно?
23
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Атака използват една добре изпитана тактика на социална демагогика сред по-бедните и ниско интелигетни прослойки на обществото.Хора като Хитлер , Ленин , Мао , всички по-големи диктатори са се добрали до власта по този начин.Атака никога няма да дойдат на власт.Аз също не одобрявам някои от методите им , но те са нещо като "необходимото зло" което да ръчка управляващитеи и да вдига шум че да не вземат да се самозабравят съвсемА иначе на тоя Роко просто са му смъкнали чадъра , този който го е пазил вече явно не е на власти и айде под ножа
22
0
 
2
 
! Отговори
kai преди 15 години
В следващия парламент ще са БСП,ДПС,ОДС,ГЕРБ и ДСБ...другите ако се включат към някой като коалиция може ,иначе всички са аут...Тези социологически агенции,само манипулират хората,ама нямада помогне много...Много хора които са гласували за атака,сега ги е срам да си признаят..Че кой ще се върже на такава програма,излизане от европейския съюз,от НАТО....нещо не са наред в главите,това и ултра *** не го искат...абе то атака май повечето са такива ...
21
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
ама са го глобили 100 лв. де... горкия направо са го разорили
20
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
всичко останало е леш!
19
0
 
2
 
! Отговори
ДО 17 преди 15 години
ПРОЧЕТИ ПОСТ НОМЕР 14 И ТОГАВА МЕ НАРИЧАЙ ПРЕДАТЕЛ ,*** :)
18
0
 
2
 
! Отговори
do N 5 преди 15 години
a tiq kato teb deto imat golemite dohodi ....za6to ne kajat ot kude gi imat??!! 6toto sigyrno dqdo ti e nekoi dolen bos i gol partizanin i posle e grabil.....ama trqbva akul malko da pomisli6...a ti si nekoi pluh ministerski...deto po cql den tegli6 gay ***
17
0
 
2
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Вие предатели гадни гласувайте отново за Ахмед Доган.
16
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Абе това с атака беше случайна работа на тези избори,хората видяха какви шушумиги са..когато влезе Жорж Ганчев пак в парламента ,тогава и Сидеров :)
15
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
до 5, те никак не са малко
14
0
 
2
 
! Отговори
Мразя ги преди 15 години
Разберете, политиката у нас я изродиха, и всички волю или неволю карат вече по тези изродени правила, така че който и да дойде на власт, ще се представи по същия начин . Това е истината. Никой от сегашните управляващи, нито и от опозицията не заслужават да бъдат управляващи и в бъдещото правителство, и в това е най-голямата трагедия на България.Поставени сме на колене.
13
0
 
2
 
! Отговори
Mauser преди 15 години
на някои му е притрябвало нещо дет го притежава тоз Роко и са го осъдили на бързо и са му приватизирали сичко което притежава.В тази корумпирана държава нищо нее случаино .Тая комисия дет е искала иска дали има 100 процентови доказателства че сичките му пари са придобити по незаконен път.МНого ме съмнява.
12
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
mnogo biznesmeni podkrepqt gospodin Siderov!Golqma 4ast ot malkiqt, dori nqkoi ot sredniqt biznes po 4ernomorieto go podkrepqt i glasuvat za nego.ataka redovno organizira i biznes forumi no za tova nikoi ni6to neznae i ne se 4uva poradi golqmata cenzura v mediite.y6tite tezi medii pokazvat nai dripavite nai odyrpanite simpatizanti na siderov no nikoi ne pokazva biznesmenite, inteligenciqta, u4itelite [nqkoi ot tqh sa inteligentni :)] i t.n.Za smetka na tova hora koito glasuvat za BSP sa pylni oligofrenim nkadyrni i jalki. Haide za DPS tam poneje sa prosti kato ovcei nqma na kyde ot strah glasuvat a za NDSV ot dalavera te i te sa malko 4alnati no tezi za BSP sa syvsem nenormalni.Kak moje6 hem da vqrva6 v sozialisti4eskata ideq hem da podkrepqs totalno dqsna politika. Za tova trqbva da si oligofreno-mazohist i ni6to pove4e.
11
0
 
2
 
! Отговори
Мразя ги преди 15 години
А-така няма да бъде никога, ама никога управляваща партия в България, колкото и да ви се иска. Лумпенизирана членска маса, изкуфели "неосъзнати" баби и дядовци, металисти, скинари, и такива като ямболския бизнесмен Гонзо, е къде ви е управленския капацитет ? То само Сидеров не стига, да вземем капацитетите от телевизия СКАТ, всички и тях депутати, па мое и министри, баси и смешниците.
10
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Хайде след Роко да го последва покровителят му ***-*** Доган Соколът !!!!