Роко ще ги помни

Ерджан Рашид остана без тракторната си база, ресторанта "Рибарска среща", взеха му къщите и колите
5 авг 2008 15:01,
69
Роко ще ги помни
Снимка: standartnews.com

Окръжният съд в Кърджали реши имущество на Ерджан Рашид – Роко на стойност 1 719 073 лева да бъде отнето в полза на държавата.

Искът по делото е внесен от хасковската дирекция на Комисията за установяване на имущество, придобито от престъпна дейност.

Запорирани са 8 декара земя в село Пепелище, ресторант "Рибарска среща" в Кърджали, тракторна база в момчилградското село Сушево, оранжерии в Джебел, дворни места, брокерски офис, четири апартамента, товарни и леки автомобили.

Според иска на комисията, Роко е придобил имотите и автомобилите с пари от престъпна дейност.

Решението на кърджалийските магистрати може да бъде обжалвано пред Пловдивски апелативен съд.

Производството срещу Ерджан Рашид в хасковската комисия "Кушлев" е образувано след влязла в сила присъда по дело от 2004 година.

Присъдата е за незаконно организиране на хазартни игри и е издадена от Районен съд – Ардино.

Процесът е приключил със споразумение, в резултат на което Роко е осъден да плати 100 лева глоба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
XAXAXA преди 15 години
Толкова сте прости, че освен скрий се и пи ли си хапчетата друго не можете да измислите :)
48
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
това е!Друго няма!
47
0
 
2
 
! Отговори
c0ldblooded преди 15 години
@XAXAXAА хапчетата пи ли си..хахахахаха :D Скрий се бе...
46
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
...............ние сме!Това е!
45
0
 
2
 
! Отговори
XAXAXA преди 15 години
Палячовци от атака, какви точно *** сте вие? Какво ви е образованието? Колко ви е акъла? И вие сте от ония дето друг трябва да ги оправи в живота, защото сте абсолутни нещастници с промити мозъци...носители на най-низки нрави. Ценности нямате, прости сте и ограничени. *** са по добре от вас, АТАКИСТЧЕТА мизерни. ***. Еи тия като вас ако изчезнат ще се оправи държавата. Мухли загубени.
44
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Iskah da kaja 41 dobre mu go kaza na 40 - izvineniq!)))
43
0
 
2
 
! Отговори
aaaaaaaa преди 15 години
....................ееееееееееее хаде да видим кой ще бъде следващияяяя
42
0
 
2
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Aбе ***,АТАКА ли ви е проблема,ако не е АТАКА и друга политическа формация да се появи и нея ще оплюете,писнало ми е от деление,на сини, на червени, на незнам още какви.Ако ня някой *** все още не му е светнало пред очите,крайно време е да му се просветли и да разбере,че само ОБЕДИНЕНИ,ЗАЕДНО,загърбили всякакви политически симпатии,само тогава ще се отървем от тези, които анатемосвате вече 3 години.Не се ли обединим, да знаете че сме обречени като народ,това е истината,всичко дръго е лъжа и ала-бала.Децата ни,внуците н и,няма да ни простят,че от глупост сме допуснали да ни измъкнат Родината под носовете.А вие продължавайте в същия дъх,давайте и ще видите по-хубав живот на ***..н ден!!!
41
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
40-ti ... dobre mu go kaza :)))
40
0
 
2
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
когато дойдем на власт, мноо *** ше ти праят пираните в басеина ми, ама ше хапват!
39
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Атака ще участва в следващото управление,като формира мнозинство заедно с БСП(БКП) и ДПС(ДС).Атака нито е истинска опозиция,нито истинска националистическа партия.Атака е създадена да заеме спектъра от гласоподаватели самоопределили се като патриоти.Атака за четири години не е направила нищо,въпреки,че дори в опозиция една парламентарно представена партия има доста законови възможности.Вместо това Атака се упражнява в тротоарна демокрация.Времето на митингите и лозунгите отмина.Освен това е и много горещо,та може някой симпатизант да изперка.За лидерите не се притеснявам.Те отдавна са превъртели.
38
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Разковничето се крие в това, че никои в тази държава не знае що е наистина демойрацията... и това е грешката на всички правителства до сега - не комуникираха, не обясниха какви са основните ценности на дмокрацията. А за атакистите - ако дойде тази измислена сбирщина на власт ще има нов тоталитарен извратрен режим. Ама те са простички и това си е :)
37
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
И СЪМ С ДВЕ ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ
36
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
доходът ми е над 2000 лв месечно,крадливци но ще гласувам за атака ,защото всички крадливи управници ги е страх от тях и ги плюят ,защото не са от тях и на са наште момчета а са малко по европейци... от всички други ...не ме интересуват платените манипулатори на крадците в BG...НЕ СЪМ И НА 20 ГОДИНИ ЧЕ ДА МЕ ЛЪЖАТ
35
0
 
3
 
! Отговори
Галена преди 15 години
МОЛЯ ВИ НЕ НАРИЧАЙТЕ ГАРГАТА СОКОЛ,ПОНЕ ТУК,БЛАГОДАРЯ ЗА СЪГЛАСИЕТО
34
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
абе нито съм бедна,нито неграмотна,нито млад *** ,но мога да ти кажа защо всички крадливи управници са потив атака...е ако не се сещаш сам
33
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Да,ама ша та направят *** :)))
32
0
 
2
 
! Отговори
ЯШАР преди 15 години
ЛЮБИМИ, ОБИЧАМ ТЕ,ЗАДНИКЪТ ТИ ЗНАЕ ЗАЩО.ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ИМОТ СИ МИ "ДАРИЛ" КАТО ЗАСТРАХОВКА,В СЛУЧАЙ ЧЕ ТИ ОТНЕМАТ ТОВА КОЕТО Е НА ТВОЕ ИМЕ.ОБИЧАМ ТЕ РОКО,ЗАДНИКЪТ ТИ ЗНАЕ ЗАЩО.
31
0
 
2
 
! Отговори
OSMAN преди 15 години
I AZ SUM VE4E ZA ATAKA!NA IZBORITE 6TE GLASUVAM ZA TQH!NAPRED DA JIVEE BULGARIA!
30
0
 
2
 
! Отговори
Мразя ги преди 15 години
* В момента парламента ни е пълен с политически аморални трупове и зомбита, проблема е как да се отървем от тях. * Предсрочни парламентарни избори няма да има, ''това го знае всяко хлапе''...* Промяна трябва да има, но кой ще я осъществи, е друг въпрос. Истината е, че никой не желае това, колкото и да демагогстват всички измислени "лидери".* Ако в следващия парламент пак са същите + ГЕРБ, сърдете се на себе си.