Чората донесе 82 години затвор за убийците си - петимата полицаи

Бившият началник на РЗБОП Мирослав Писов получи 18 г. затвор, а останалите четирима - по 16 г.
2 окт 2008 17:12,
114
Чората донесе 82 години затвор за убийците си - петимата полицаи
Снимка: БГНЕС

Състав на Софийския военен съд призна за виновни петимата бивши полицаи от Благоевград, обвинени за смъртта на Ангел Димитров - Чората.

Бившият началник на РЗБОП Мирослав Писов получи 18 г. затвор, а останалите четирима - по 16 г.

Съдът прие гражданските искове на роднините и наследниците на Ангел Димитров и отсъди, че петимата подсъдими трябва да платят над 160 000 лв. за неимуществени вреди.

Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване пред Военно-апелативния съд в София в 15-дневен срок. 








 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
naroda преди 15 години
nai nakraia da vidim kak i policaite vlizat v zatvora , zasega samo 5-ima dogodina i oshte - 5tima sreshtu edin v boi do smurt , edno ot nai groznite neshta e da prebiesh chovek do smurt , ne vijdam kakvo gi zashtitavate - mnogo dobre sa im slojili godinkite
12
0
 
0
 
! Отговори
един от многото преди 15 години
НАПЪЛНО ПРАВ. ЗАЩОТО В ТАЯ ДЪРЖАВА ОСВЕН *** И ХОРА, КОИТО ДА ГИ ТЪРПЯТ - ДРУГИ НЕ ОСТАНАХА.
11
0
 
0
 
! Отговори
Ot4aqnata преди 15 години
Отново се затвърди твърдението ми, че в България няма правосъдие. Престъпниците все излизат с чисти досиета, все за тях не могат да се съберат доказателства, а как да стане след като те купуват или заплашват (дори убиват) тези свидетели, които биха свидетелствали срещу тях. Нямам думи направо. Излиза че ако ме нападнат на улицата и при самозащита убия някого, аз ще изляза виновна, мене ще усъдят. Няма надежда тука, който може да бяга, ама бързо.
10
0
 
0
 
! Отговори
7878 преди 15 години
от тук на сетне не виждам как ,за какво ,за кой и защо ще работят останалите полицаи ,какъв мотив за работа ще имат -за да ги съдят ,глобяват и уволняват ли ??като полицая от Чакъров от Бояджик или Цонков от Бургас ли?? тези които защитават нац. знаме и границата на България ги съдят като престъпници!!Утре някой *** ще си избърше *** със знамето на България и ще осъди държавата в Стразбург че хванал хемороиди.И военния съд ще му повярва ,ще се намерят и услужливи ,лъжливи и крадливи свидетели които ще свидетелстват за кривопрораслия му *** косъм!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Мостич преди 15 години
Абсолютно съм съгласен с теб.
8
0
 
0
 
! Отговори
Алоууу преди 15 години
Кво пак не Ви изнася? Убиват човек - по 16г. присъди - звучи разумно! Само да стане масова практика и токувиж придобиеме некв облик на нормална държава!
7
0
 
0
 
! Отговори
hit-1 преди 15 години
kato ti gledam matematikata, mai diploma samo ot na4alnoto imash
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Съгласен с 3. Докато т.н."гражданско общество" не започне ЛИЧНО да прилага определени от самото него репресии (което е наречено на името на съдия Линч), съдът няма да бъде в състояние да отсъжда справедливо. А след това... няма да смее да издава подобни антисоциални присъди.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
военните съдии са едни *** в униформа!!!всяка тяхна присъда е жалка ,достойна за съжаление и подигравка
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всички сме виновни.Че още сме тук.
3
0
 
0
 
! Отговори
Курошвили Надървидзе преди 15 години
Съд,справедлив и със затворени очи!!! Да ама само за някой-пиян депутат убива човек на пътя/К.Маричков/,пиян спортист убива един и осакатява до живот друг/М.Ставииски /,пияни магистрати и синчетата им мачкат и убиват,измислени бизнесменчета от " беден селски произход " и всякаква *** правят каквото си поискат ,а възмездие НЯМА.Дрогиран айдук беснее ,пребива,гърби,изнасилва ....прависе на велик НО не може да носи на бой !!! Вземе ,че освободи света от *** като него и кой виновен за това ,естествено пет обикновени полицай!!! Те отишли по собствено желание да задържат ,гонят и залавят кретенясалият дрогаджия и за това са виновни!!!! Що не бяха виновни *** убили професора в София ? Да и съда !!!! Още много примери могат да се дадат но имам едно предложение: СЪЗДАВАНЕ НА ЕСКАДРОНИ НА СМЪРТА !!!!! Тогава ще се оправи работата
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен наблюдател преди 15 години
Пак ми е смешно тук да чета новини...аз ли да си скъсам дипломата, ама май това прави 82 г. а не 72 г. както са писали тук???
1
0
 
0
 
! Отговори
edin преди 15 години
Полицията не бие тя убива.