Постоянен арест за младежите, пребили до смърт студент в столицата?

20-годишният Стоян Балтов бе пребит на излизане от дискотека в Студентски град
8 дек 2008 09:34,
68
Постоянен арест за младежите, пребили до смърт студент в столицата?
Снимка: БГНЕС

Очаква се днес прокуратурата да поиска постоянен арест за младежите, участвали в побоя, при който в петък почина студентът Стоян Балтов.

20-годишният младеж бе пребит пред блок в Студентски град.

Около 2,20 часа Балтов и негови приятели излезли от новооткритата дискотека "Амнезия".

На няколко метра от заведението те били застигнати от седем-осем момчета.
След няколко обидни думи започнал побой, Балтов бил повален на земята, а минути по-късно починал.

Първоначално бяха задържани петима души, но трима са били освободени.

Ако бъдат признати за виновни, младежите могат да получат от 3 до 12 години затвор. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 8, много си ***!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NA TVOETO MU SE VIKA ''KOMPLEKSAR6TINA'' ti samo pred bloka si igrae6 a?
25
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
ще ги осъдят. Ще ги вкарат в затвора. Там ще ги ***, ще ги направят млади хомосексуалисти и какво печели обществото и семейството на убитото момче от цялата работа? Трябва да има превенция за да не се стига до такива неща. Наказанията за нанесен побой трябва да са големи и реални. Тези две момчета за да убият, преди това са се били десетки пъти без никой да ги накаже и за това стават все по агресивни. Преди години мой приятел го нападнаха в дискотека 5-6 души. На следващия ден отиде в полицията да подаде жалба а негов роднина, работещ в полицията го посъветва да не се занимава с тях и да си оттегли жалбата защото биячите били хора на голям престъпен бос и само ще си навреди ако подава жалба срещу тях. Това е България.
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
София се селянизира. Ето и с тия матури, всички селяни по селата изкараха 6, а нас ни изпокъсаха, защото контрола тук беше по-голям. По селата квесторите са им помагали на селянчетата, та нали там всички се познават. Това го правят комунистите, за да може да имат селско общество, което да гласува за тях и да могат да продалжът краденето. И на всичко отгоре и плюят по София и демокрацията, ама ако не беше демокрацията щяха да си умрат на село, защото нямаше да могат да вземат софийско гражданство.
23
0
 
0
 
! Отговори
боби преди 15 години
На електрическия стол!
22
0
 
0
 
! Отговори
сисилия преди 15 години
19,а коя институция в България не се е издънила,нещо не те разбирам-сори.
21
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
Студентски град се е превърнал в едно гето
20
0
 
0
 
! Отговори
? преди 15 години
не е за говорене, какви хора сме
19
0
 
0
 
! Отговори
Noq^ преди 15 години
До 15: Да, хората се вдигат, когато институциите ги прецакат. Или когато някой по-висшестоящ се издъни. А когато едва ли не ти си виновен, никога няма да се вдигнеш.
18
0
 
0
 
! Отговори
Tamplier преди 15 години
В този панелен квартал се прави всичко, но не и да се учи. "Студенти" дошли от всякъде, включително и от София отиват там да "живеят", но не и да учат. Разбира се има изключения, но те са малцинство. Отдавна нямаме висше образование в истинския смисъл на тази дума. Какво разбират под "живот"? Да се напият, да повръщат, да слушат чалга в 4.00, да се показват колко са "фешън", да се обиждат един друг... ужас!!! Изкривени до неузнаваемост ценностни системи! Преди години младите хора разбираха думата живот по друг начин, пълноценно образование, екскурзии по планините, каляване на волята на красиви места, слушане на хубава музика. Имаше едно изказване на едно момиче по темата вчера за убитото момче в Студентски град. Тя каза, че сега и било времето да живее докато била студентка и ще пие в 4.00 ако си иска, тва и бил живота - сега. Много правилно и отговори един студент, който учи в чужбина, каза и, че там студентите са отишли да учат и да инвестират в себе си докато са млади - всяка свободна минута предпочитат да прекарат в библиотеката! Та, правете си изводите, колко учат и какво да очакваме за в бъдеще от нашите млади "специалисти". Проблема не е в провинция -София, а в мисленето и ценностната система. Колкото до утрепките в студентски град които посягат без свян на човешки животи - това са животни, а не хора. Никаква милост не трябва да има за подобни индивиди. Няма значение на колко са: 18-20-25. Полицията трябва да действа с твърда ръка. Веднага след подобен случай: нападение на човек от група малоу-мни животни -> На мястото с палките и бой до припадък -> съд -> клетка. далеч от човешката цивилизация. Животните са за клетки. За студентски това е нормално от години наред, полицията спи, а животните там се чувстват на мястото си: в джунглата
17
0
 
0
 
! Отговори
Noq^ преди 15 години
В Студентски град от край време си има побоища. Жалко е, че се стига до смърт. Колкото и да ми говорите, там дори и 90 % да са "умни" студенти, манталитетът си казва думата. Освен това е нездравословно да има толкова много достъпен алкохол на едно място. В петък бях там на един концерт на сравнително изолирано място с подбрани хора, но след това минахме през още две места. Проблеми нямаше, но пиенето беше обилно. И когато са ти слаби нервите и ти е празна главата и най-малкото те запалва... а за тея момчета: първо да ги счупят от бой, после да ги изведат по улиците на лелеяния им Студентски град за порицание и после да ги затворят за минимум 15 години.
16
0
 
0
 
! Отговори
Tamplier преди 15 години
Такива като теб съсипват България. И какво пич? Много е "готино" да се купонясва и да се млатят глави? Идеално!!! - животно долнопробно! Превенция - такива като теб в трудови лагери, превантивно. Животните в клетки.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо,днес всички студенти неизлязат на улицата на протест и да защитят паметта на убития им колега,тъй както в Гърция защитиха убитото момче,да ама сте страхливци със студени сърца,нали не се е случило с вас,а питате ли майката на студента как ще празнува по-коледа,засрамете се бе хора бъдете поне малко човечни.
14
0
 
0
 
! Отговори
S&W преди 15 години
В Студенстски град е крайно непрепоръчително да се ходи и това го знам от полицаи, а не само от градски легенди!Никога не знаеш кой каква територия ще защитава- било заради момичета, било заради дрога, било защото се е напил като пес!
13
0
 
0
 
! Отговори
xxx преди 15 години
Някои ще плати и ще отърват кожата.Но иначе ако няма кои да ги отърва веднага в затвора за минимум 6-7 години без право на помилване
12
0
 
0
 
! Отговори
Marto преди 15 години
Ти да не си Евгени Минчев бе шмиргел. Той беше се изказал така по повод смъртта на български войници. Тук става въпрос за човешки живот! *** народ- слаба държава.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Столипиновов ама пълно с "интелигентни" ***.Цялата селска *** от разни села където господ не ги е чувал е там.На село понеже селския полицай се появява един път в седмицата-пиян,закона се прилага чрез селски бой.
10
0
 
0
 
! Отговори
възмутен преди 15 години
До живот да ги затворят пак ще бъде малко. Защо България премахна смъртното наказание. Беззаконието все по често взима своя връх.
9
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Даааа, селяните се избиват помежду си. Нищо ново под слънцето.
8
0
 
0
 
! Отговори
ненчо преди 15 години
Какво бе ? Момчетата са купонясвали, ние българите сме с буйна кръв, станало е малък въргал, този пич може да е имал здравословен проблем, иначе как от два тупаника ще умре, недейте така, идва Коледа, дайте да се забавляваме, да му отпуснем края, веднъж се живее...