Дирят Баретата под дърво и камък, за да си каже за Бобъра, Темерута...

Повдигнаха му обвинение за търговия с дрога и убийства
4 фев 2009 15:14,
35
Дирят Баретата под дърво и камък, за да си каже за Бобъра, Темерута...
Снимка: БГНЕС

Софийската градска прокуратура разпореди издирването на Златомир Иванов – Баретата, след като в уговорения час – 14,00, той не се яви на разпит.

Срещу него е заведено досъдебно производство за търговия с дрога и убийства.

„Доколкото знам, не му е връчена призовка“, заяви адвокат Лъчезар Таков, защитавал Баретата по четири дела.

По думите му акцията е била изненада за защитника, защото "доколкото разбрах от прокурорите, това е вероятно въз основа на показанията на господин Вучев, но ако те са такива, каквото е неговото интервю, мога само да твърдя, че е несериозно да се разчита на показанията на един нечистоплътен човек във всяко едно отношение".

По думите на Таков не би трябвало да се извършва досъдебно производство, без да бъде направена задълбочена проверка от изнесените от Демби факти (покушенията срещу Бобъра, Темерута, Мартин Лудия – бел.ред.).

Адвокатът напомни, че 4-те дела, по които е защитавал Златко Баретата, са приключили с оправдателни присъди, а едно от тях – за убийството на Патичето, през 1995 г. е възобновено.

„Мисля, че е в страната и той няма за какво да се крие, така, че най-вероятно Златомир Иванов ще се яви", допълни той.

Адвокатът каза още, че спецполицаите са отишли днес в 5,30 часа в дома на Златко Баретата, но той не е бил там. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Гочо Мунчев преди 15 години
Златко баретата си пие кафето някаде с Румен Петков и го боли змея за колегите
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хахах отишли в тях, ама него го нямало "точно бил излезнал на фитнес ", пък полсе се върнал и полицаите си били утишли и не го заварили. Не че не са го намерили просто не са го изчакали да се върне ! Пък полсе не се явил, глупости :)
13
0
 
0
 
! Отговори
:D преди 15 години
:D:D: ti si lud :D:D
12
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
порано нали така издирваха някойси та го бяха пуснали и интерпол да го издирва....а той си бил в къщи....та да не стане и сега така..много шум за нищохе хе хе
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
15.01.2009 - джисеема на Златко звъни- Ало, аз съм, кажи.- Абе виж к'во, подписал съм да ти пратят призовка. - А стига бе, к'во съм ти направил?- Нищо бе, нали вече 20 г те пазя, ама от ЕС много затегнаха коланите. Действия искали вместо обещания, спряха и парите.... Та ще трябва това, но ти казвам навреме, спасявай се. - Е щом няма друг начин, мерси за инфото.
10
0
 
0
 
! Отговори
калабълък преди 15 години
Аз имам решение на голяма част от проблемите в България - да се изритат МЯКАЩИТЕ от всички МИНИСТЕРСТВА, Министър-председател да бъде истински българин, а не човек взел БГ гражданство през 1996г. - украински евреин(хазар), без нито един ден трудов стаж в живота си. До колкото си спомням и пред-последния пак беше подобен случай... Така се не чудете и дивете от простотията, която ни залива.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Истината е че прокоратурата се опитва да направи нещо срещу тези хора, но е трудно защото тези които наистина са за затвора са в парламента.
8
0
 
0
 
! Отговори
мамави преди 15 години
1. не е законно призоваван2. няма как да стане, защото не е на адреса си3. за ареста сам разказа още преди да се случи, поне не можаха да пробутат това че са намерили наркотици примерно4. не сме Дивия Запад, въпреки че тия започнаха да се правят на щатски шерифи май5. да кажат във какво е обвинен и ако някой е подал сигнал дали е онзи *** Демби - абсолютен ***, най-вероятно си е слушалка на ченгетата, като му гледам ухилената физиономия6. не разбраха ли че така нищо не правят - ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ СЪБЕРАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, после да атакуват7. всички са позьори8. в тая държава нема оправия9. ДОЛУ БСП!10. край, аз се махам от тоя ***!
7
0
 
0
 
! Отговори
пазим демокрацията,з преди 15 години
Адвоката му каза,че НЕ Е ВРЪЧЕНА ПРИЗОВКА!Е,що го търсят тогава!?Сигурно ще научи от вестниците...:))
6
0
 
0
 
! Отговори
Смех преди 15 години
Абе тоя *** Кокинов няма ли да спре да се излага с тия постановки в стил "отчитане на дейност" и "колко съм велик"... Не знам от кое село идва но във всеки случай има много болни амбиции тоя човек. Колкото по-малко хора като него в БГ има - толкоз по-добре.
5
0
 
0
 
! Отговори
Ivanov преди 15 години
Te go prizovavat ot mediite smqtai :D :D :D izobshto mnogo zle shtom prizovki po mediite davat .. ujas :D
4
0
 
0
 
! Отговори
Иванов преди 15 години
Хехехех кой знае къде си седи и си порка цял ден уиски пафка си пури жулка си разни екстри ,прави лИбов с 18 годишни :) а патрулките с полицай с натежали каски бродят :) И как го търсят?Аз лично пък една патрулка не видях днес :)
3
0
 
0
 
! Отговори
баща му преди 15 години
хахахаха.........., много филми си гледал за мафията, моето детевземи се спри, излагаш се!!!!!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
Speady Gonzales преди 15 години
То стана като анимационно филмче с анимационни герои!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Полицията се страхува от такива като Демби и Баретата, от една страна са бивши колеги от друга страна всеки от тия двамата примерно има ресурс да прати на оня свят когото си иска от МВР! На кой полицай ще чу стиска да ги задържи, на кой съдия ще му стиска да ги съди и осъди? МВР се страхува от бандитите, това е истината!