Лазар Колев – убиецът на Роси и Хриси Белнейски?

24-годишният затворник от месец лежи в ареста на следствието, в петък му повдигат обвинението
25 фев 2009 09:02,
90
Лазар Колев – убиецът на Роси и Хриси Белнейски?
Снимка: Булфото

Прокуратурата ще повдигне обвинение срещу Лазар Колев - Гангстера за убийството на сестрите Белнейски в Пазарджик, обяви адвокатът му Марин Марковски.

Повече от месец 24-годишният мъж лежи в килия на националното следствие на столичната ул. "Г. М. Димитров".

Обвинението за убийството на момичетата ще бъде повдигнато в петък.

До този момент Колев е изтърпявал присъда за дребно хулиганство в пазарджишкия затвор.

Марковски обяви пред bTV, че клиентът му въобще не е познавал сестрите Белнейски и категорично отрича да има нещо общо със смъртта им.

Аз лично на моите клиенти не им давам да влизат в стаята с детектора на лъжата, защото там са възможни манипулации. Момчето не го е направило това нещо. Това означава, че има една опасна манипулация“, заяви Марковски по повод наложения на Колев тест.

По думите му клиентът му може да бъде обвинен за убийство по непредпазливост.

В закона е казано – за всеки обвиняем трябва да бъдат представени доказателствата, въз основа на които той е обвинен. В момента те не са събрани. Аз съм убеден, че в петък те няма да ги представят“, бе категоричен юристът.

Досегашната мишена на прокуратурата бе друг пазарджиклия – Васил Телбизов, известен с прякора си Черногореца.

Dnes.bg припомня, че на 31 януари 2006 г. случайно преминаващ овчар откри телата на двете сестри полуголи, със следи от насилие – в местността Грамадите, на 3 км от Брацигово.

Почти тригодишното разследване бе белязано и с още един труп, след като на 17 октомври проф. Стойчо Раданов бе намерен обесен на детска катерушка в столичния квартал "Иван Вазов".

76-годишният професор беше ръководител на екипа от петима експерти, които направиха повторна аутопсия на телата на убитите сестри Белнейски.

Според нея сестрите са били прегазени от кола, а не са били изнасилвани и убити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
чочо преди 14 години
не вярно
88
0
 
0
 
! Отговори
iliana преди 14 години
DO nomer 83 ti dobre li si s glavata
87
0
 
0
 
! Отговори
iliaa преди 14 години
za6to ne mi izlizat 6ibanite komentari
86
0
 
0
 
! Отговори
iliana преди 14 години
za tezi koito neznaiat vui4oto na vaprosnoto mom4e moje da si pozvoli da mu naeme tozi advokat 4e i o6te 10 kato nego vtoro toi sam se predava na policiata za otkradnatia jsm treto 14 godi6nata mu priatelka i negovata maika mu izmislat alibi posle kazvat 4e sa izlagali ta tozi tapunger e savetvan ot niakoi kak koga i kavo da izlaje za DNk i tezi koito se 4udiat kak sled tri godini se zapazva to DNK moje da se zapazi ne samo 3 a 300 godini 4e i pove4e
85
0
 
0
 
! Отговори
нннннннннннннннннннн преди 15 години
и аз ще гласувам за атака
84
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Доколкото познавам този изверг Лазар Колев, съм убеден, че е виновен!
83
2
 
0
 
! Отговори
dob4o преди 15 години
mom4eto e natopeno po nailo6ia na4in mnogo kofti dano se ot1rve
82
0
 
0
 
! Отговори
Koleto преди 15 години
Защо се сещам за случая с фотографа ... дето се беше 'самоубил' като беше легнал пред влака, после 'забравили' да го вшишат в регистъра, после колата му сама се докарала на паркинга, и кво ??
81
0
 
0
 
! Отговори
jggfh преди 15 години
нее тоя лазар шото всички които имат мозък в главата ше се сетат че е някой с пари и връзки,който да покрие случая.
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Защо ли, като не е замесен Лазар Колев, напуска работа, без да дава обяснения в деня когато момичетата са починали. Сигурно случайно е било...Тактиката на адвокат Марковски /хитър е/ тотално ви проми мозъците. Аз не познавам нормален адвокат, който да казва за онзи когото защитава- виновен е. Ами естествено, че ще каже, че под защитния му е невинен. А какво прави ДНК -то на Колев в телата на момичетата?Относно проф. Раданов, самоубил се е след като е разбрал, че експертизата му по случая е грешна. Предпочел е да напусне живота си с чест, отколкото да бъде обвинен в некадърност. Малко крайна реакция от негова страна, но хората от неговото поколение имат особено изострено чувство за чест.
79
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко е толкова нагласено ,убедена съм че момчето е натопено само и само да има виновен и да се преключи случая.Много напомня този случаи за майката Росица която набързо я изкараха *** и е убила детето си и всичкото това беше за да укротят таксиметровите шофьори и да се докаже че престъпността се разкрива.
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко пак е кьор фишек.Отново ни лъжат и прикриват истинският злодей.Още не им стиска да кажат истината,а те я знаят много добре.Жалко за момичетата и техните родители.
77
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
marzelivite i nekadarni milicioneri pak si nameriha jertva da si izmiat racete a koito e vinoven spored mene e mejdu tiah ili e sin4e na edin ot tiah ina4e dosega naistina da biaha go /gi otkrili
76
0
 
1
 
! Отговори
raylight.blog.bg преди 15 години
не съм убеден, че това е виновникът. Защо не разследват самоубийството на лекаря?!
75
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да не забравяме че преди Лачката се опитаха да набедят друг затворник - Телбизов ли му беше фамилията? - само че той каза за плана да го набедят отрано - даже в Страсбург каза че ще ги съди и сега явно са намерили друг на който да припишат вината.Имали били ДНК проби на новия заподозрян, които съвпадали, само че незнайно защо се оказало че те не били изследвани досега - няколко години пробите седяли и чакали някой да ги изследва.... :-) Смях и ужас!
74
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лачката е пръднал в заграденото и ще яде курягата!
73
1
 
0
 
! Отговори
mnitelen преди 15 години
abe...4ydno mi e...kak stavat taka ne6tata...toq mastit advokat...kak e nady6il ne6tata...nerde Pazardjik...nerde Sofiq...i ve4e se e yredil da go za6titava....ako advokata go e potarsil...qsno e za6to...na pak ako zadarjaniqt go e nael...to napravo si namirisva...NA VINOVEN!
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ехото от пазрджишките поля бавно провъзгласяше:Румен. умен, умен , умен ПЕткооооов!
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И като си чул и смяташ че това е достатъчно за си клакьор тук?
70
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абсолютно съм съгласен с номер 68 - още преди 1-2 години чух, че се намесва името на сина на високопоставен човек