Георги гледал на всяка жена като на плячка

Прокуратурата иска постоянен арест за задържания за убийството на Радостина младеж
9 мар 2009 10:27,
274
Георги гледал на всяка жена като на плячка
Снимка: Булфото

Прокуратурата ще поиска днес постоянна мярка „задържане под стража“ за 21-годишния Георги Цветанов, обвинен за убийството на състудентката си Радостина Евтимова.

Трупът на младата жена беше открит в петък вечерта в апартамент на ул. „Мир” във Варна с над 50 прорезни рани по цялото тяло и лицето.

"Той го направи, той я уби", викала шокирана от видяното Теодора – по-малката сестра на Радостина, която открила трупа й.

С Георги били само колеги в една група по специалността "Стопанско управление", 3-ти курс.

На 5 март двамата се веселили в обща компания на партито за 8 март на Икономическия университет във варненската дискотека "Трала-ла".

Радостина била и със сестра си Теодора, но по-късно се разделили.

Жестокото клане станало в апартамента на приятеля й Петър, който учи в Англия.

Никой през нощта или на другия ден не е чул подозрителни шумове от въпросния апартамент 11, където е станало жестокото убийство.

Повечето от съседите са турски и кипърски студенти, които живеят също в луксозни апартаменти под наем.

Близки на Радостина са я издирвали през целия ден по мобилния телефон и в Skype, но без успех.

Тогава сестра й Теодора отишла и намерила безжизненото съсечено тяло. Радостина била само по бикини.

Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им.

Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.

"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян. На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
0
 
! Отговори
sledovatel преди 15 години
Някои от участниците в този форум се самоопределят като умни. Прочетете трите последователни информации за убийството в сайта днес! Те са пълни с противоречива информация. Георги се бил обадил в полицията и съобщил за убийството, после сестрата викала Той я уби! Не е ясно е каква е тази снимка в джиесема. Може да е от мига, когато е видял убитото момиче. Вратата не е разбита - как е станало откриването на трупа. И защо да не е звъннал съсед и момичето да е отворило. Имаме случая Белнейски, така че засега информацията от полицията е хаотична. Дано работата им да не е такава. А
175
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Ne mi shvana ironiqta! Ne kazvam, 4e K.urvata si e polu4ila zaslujenoto, nikoi ne zaslujava da umre taka, no postavqiki se na mestoto na priqtelq i mislq 4e byrzo shte q prejalq.
174
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що навремето не специализирах психиатрия! Такъв железен бизнес съм изпуснал! Клиентела /пациентела/ безкрайна и постоянна!
173
0
 
0
 
! Отговори
няма значение преди 15 години
който е *** на това ужасно деяние да се плати....няма значение кой е,какъв е,що е,от каде е,с кого е,защо е.............в пандиза............
172
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нямам думи!!!!! Това е убийство на младо момиче. Всеки решава как да живее.
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Awe ei, mendil s mendil ! Ae ea tuka v Liulin da te zabavlqqqm be, pampers. Istinskiq paralelen svqt e tuka. -Liulin 9 Ultra Boy
170
0
 
0
 
! Отговори
Ангел преди 15 години
Имам си една формула.Винаги когато ми е скучно и сдухано отварям форума в днес.бг и много се забавлявам,тука намирам съвкупност от интересни ,ненормални и доста смешни ,присащи за необразовани хора ,мнения.Тука е някакав паралелен свят които всеки може да си простее на вола и да каже това което му се иска без да се замисля.Тука всички сте политици, следователи, прокурори, полицаи и всевазможни разбирачи.Все пак се радвам че ви има.Никаде другаде в реалния свят немога да контактувам с хора като повечето от вас.П.С Искам глупави отговори за моя коментар за да мога да се посмея още!благодаря ви предварително!!!
169
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Еми повечето тук какво казвахме. Да се чака изявление на полицията. Щом Радослав Лазаров е казал ,че има следи за убиеца,че е Георги,ОК,но да хвърляме кал по седесарския синковец бе прибързано. Яка присъда го чака за тези над 50 рани !
168
0
 
0
 
! Отговори
диди преди 15 години
Хора огледайте се хубаво къде живеем, накъде отиваме, какво се случва с младите хора като нас...Живеем в едно толкова изпростяло и безкръвно общество, в такъв морален упадък....положението е страшно. Просто страшно.Сметнете колко млади хора си отидоха само за няколко дни. И като ви чета коментарите....чак пък толкова ли сте наясно с действителността - всички ли познавате момичето или пък заподозрения? Била к*рва, той пък едикъвси. Отворете си очичките хубаво и се замислете - и вие ходите на дискотека и вие ще имате деца един ден и те ще ходят на дискотека или ще излизат навън. Никой не е застрахован за съжалеине срещу подобно нещо. Проблемът си е в нас самите. Просто не сме хора. Преди трябваше да стане трагедията за да са сплотени и съпричастни хората, сега и това не помага. Къде изчезна човешкото? Сега сеир да става, та да има за какво да си пишем по форумите. Хванали сте да обиждате един безвръзватно отишъл си млад човек и да правите цирк от скръбта на това почернено семейство. Е вярно, прав е 143. Аз уча в СУ и доста голяма част от колежките ми сами си признават, че са дошли колкото да се запознаят с някое богаташко синче. И какво да направим-нито образованието ни е наред, нето съдебната система, нито законите, нито пък някой спазва тези които имаме. Въобще водим си една пародия на живот в една пародия на държава.Дано почива в мир момичето! А за семейството незнам какво да кажа - Господ ли да им помогне незнам, да намерят утеха, покой и сили да се възстановят след тази трагедия.
167
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър" Ето подготвя се почвата. След известно време ще го оправдаят
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Обаче на снимките от булфото хубавеца Георги е с превързана ръка. Жалко,ако е убиец и си обърка живота !
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
познавам няколко богаашки синчета, и бих казал ,че са като от калъп вадени ,нагли ,бескруполни,готови да минат през всичко и през всеки само ,за да стане тяхното, това не е опит за обвинение просто канстатация, но при всички изнесени обстоятнелства явно на тоя етап има основания да се повдигне обвинение, дали са качествени доказателствата и събрани според закона ,тона е важно сега,дано се е действало професионално,за да не се повторят предищни провали , а най вече един *** да остане на свобода,който и да е той
164
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ако е имало жалби и преди срещу тоя, как в полицията са ги хвърляли в кошчето и са се присмивали на хората, които са се оплаквали. Всичко е заради това. В България на тези неща не се обръща внимание, никой в полицията не го е грижа, че човек с такова поведение е опасен, докато накрая не се стигне до убийство.
163
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"A дали кипърски и турски заможни студенти не са гледали на всяка жена в луксозната кооперацията като на плячка? A?"Tolkova li e trudno da priznae6, 4e ubieca e na6 *** a ne tehen...?
162
0
 
0
 
! Отговори
BKP преди 15 години
Kapitalizm...
161
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ех гъзоблизещи *** такива, прочетете това:"Имаме неопровержими доказателства за това, че задържаният е извършител на престъплението. В мобилния му телефон открихме снимка на трупа на жертвата. След обиск от него бяха иззети вещи на убитата". Това заяви за "Позвънете Новини" зам. окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров, който наблюдава разследването по убийството на Радостина Ефтимова. Той обаче не уточни точно какви вещи са иззети и дали сред тях е оръжието на убийството."
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Самообила се е .
159
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
A дали кипърски и турски заможни студенти не са гледали на всяка жена в луксозната кооперацията като на плячка? A?И аз гледам така на всяка красива,пък и не толкова красива,но млада жена. Кога ще ме арестувате?
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ТАКА Е - 100% ГО Е ЗАВЕЛА СЛЕД ДИСКОТЕКА У ТЯХ НА 5 ВОДКИ ДА ПОЛИВАТ ЦВЕТЯТА НА МОМЧЕТО !!! ЩО СЕ ИЗЛАГАТЕ..
157
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не е имало купони,удвали са студенти с цел да поливат цветята е топ разкритието :)))