Георги гледал на всяка жена като на плячка

Прокуратурата иска постоянен арест за задържания за убийството на Радостина младеж
9 мар 2009 10:27,
274
Георги гледал на всяка жена като на плячка
Снимка: Булфото

Прокуратурата ще поиска днес постоянна мярка „задържане под стража“ за 21-годишния Георги Цветанов, обвинен за убийството на състудентката си Радостина Евтимова.

Трупът на младата жена беше открит в петък вечерта в апартамент на ул. „Мир” във Варна с над 50 прорезни рани по цялото тяло и лицето.

"Той го направи, той я уби", викала шокирана от видяното Теодора – по-малката сестра на Радостина, която открила трупа й.

С Георги били само колеги в една група по специалността "Стопанско управление", 3-ти курс.

На 5 март двамата се веселили в обща компания на партито за 8 март на Икономическия университет във варненската дискотека "Трала-ла".

Радостина била и със сестра си Теодора, но по-късно се разделили.

Жестокото клане станало в апартамента на приятеля й Петър, който учи в Англия.

Никой през нощта или на другия ден не е чул подозрителни шумове от въпросния апартамент 11, където е станало жестокото убийство.

Повечето от съседите са турски и кипърски студенти, които живеят също в луксозни апартаменти под наем.

Близки на Радостина са я издирвали през целия ден по мобилния телефон и в Skype, но без успех.

Тогава сестра й Теодора отишла и намерила безжизненото съсечено тяло. Радостина била само по бикини.

Близки на семейство Цветанови са втрещени от вестта за ареста на сина им.

Повечето познавали младежа от малък и твърдят, че е изключително добре възпитан, способен, от малък печелел литературни конкурси. А известно време работел като журналист в местен пресцентър.

"Е, така мислят само хора, които или не го познават добре, или не са го виждали дрогиран, или когато е пиян. На всяка жена гледаше като на сексуален обект", признаха негови връстници.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Нестороф преди 15 години
Do 12:Абе *** такъв, каквото и да е правила, не заслужава да бъде убита!
15
0
 
0
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
А бе *** такъв, може пък просто да го е завела да спи там , за да не се прибира примерно пиян в къщи, или да не шофира до вкъщи,а какво прави едно мъртво тяло голо, може и сам да си отговориш, сега и някой да зададе въпроса от къде студент има пари за самостоятелно жилище.. Завистта няма почивен ден!!!В този сайт е пълно с ограничени и неграмотни хора!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"На всяка жена гледаше като на сексуален обект" :D:D хахахах ми че МНОГО ЯСНО
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХМ ...СТРАННО ..."Съседи в кооперацията, в която е станала трагедията, разказаха, че в 11-и апартамент често ставали шумни събирания. Те не обръщали особено внимание на това, понеже блокът бил населен предимно с турски и кипърски студенти и купоните там не били рядкост. Всеки от живеещите там обаче каза, че не познавали добре Радостина, защото идвала рядко в апартамента." РАДОСТИНА ИЛИ СЕСТРА Й ТЕОДОРА СА ПРАВИЛИ КУПОНИТЕ? ИЛИ ДВЕТЕ ЗАЕДНО? АКО СЕСТРАТА ТЕОДОРА Е БИЛА НЕГАТИВНО НАСТОЕНА КЪМ ГЕОРГИ-ДА БЕШЕ ПРЕДОТВРАТИЛА УБИЙСТВОТО НА РАДОСТИНА ! ! !
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не управдавам убиеца .. но какво е правила жертвата през ноща с убиеца само по бикини в апартамента на приятеля си ?
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Moмент ! "Близки на Радостина са я издирвали през целия ден по мобилния телефон и в Skype, но без успех. "Ами защо не са се сетили роднините на Радостина да я потърсят по-рано в дома на приятеля й Петър,който е в Англия?!?!А това направо ме шокира:"Жестокото клане станало в апартамента на приятеля й Петър, който учи в Англия. " НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО МЕДИИТЕ БЪРЗАТ ДА НИ НАЛОЖАТ УБИЕЦ?! НЕ Е ЛИ РЕДНО ДА СЕ ИЗКАЧАТ РЕЗУЛТАТИ ОТ РАЗСЛЕДВАНЕТО ?
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
I priqtelqt i Petar koyto u4i v Angliq ima klu4 ne e nujno da razbivat vratata. Nqma po jelqzno alibi ot tova da u4ish v Angliq, a v sashtoto vreme si razbral 4e priqtelkata ti si vodi gadjetata v tvoq aprtament. Moje bi ubieca e v Angliq ili pora4itelq
9
0
 
0
 
! Отговори
cTpH преди 15 години
Откъде разбра , че е красиво момичето?
8
0
 
0
 
! Отговори
ilia преди 15 години
tova si e v reda na neshtata, v dyrjavata na bezzakonieto i nenakazuemite deputati i biznesmeni, kakvo ochakvate. Po-skoro takiva prestypleniq shte zachestqvat, poglednete 12-16 godishnite kakvi sa, samo piqt alkohol, vzemat droga i psuvat, kakvo da izleze ot tqh?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да бъде разчекнат или набучен на кол! така както той е мушкал момичето!
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
как може да има такива ***, мозъка не ми го побира. Такова красиво момиче...
5
0
 
0
 
! Отговори
jdp преди 15 години
http://moreto.net/***.php?n=38626 - "Имаме неопровержими доказателства за това, че задържаният е извършител на престъплението. В мобилния му телефон открихме снимка на трупа на жертвата. След обиск от него бяха иззети вещи на убитата". Това заяви за "Позвънете Новини" зам. окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров, който наблюдава разследването по убийството на Радостина Ефтимова. Той обаче не уточни точно какви вещи са иззети и дали сред тях е оръжието на убийството.По непотвърдени данни, разследващите са иззели оцапани с кръв дрехи на Радостина. Лазаров обясни, че спрямо 21-годишния Герги Цветанов е повдигнато обвинение по чл. 116 от НК - за умишлено убийство, извършено по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. "За момента обвиняемият отказва да дава обяснения по случая. В ранния следобед ще внесем в съда искане за постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него", каза още прокурор Лазаров. По неговите думи за момента няма данни Георги да има някакви криминални прояви. Според зам. окръжния обвинител, засега няма данни за наличие на алкохол или наркотици в кръвта на Георги. Тестовете обаче били направени след задържането му и не се знае колко време е минало след самото убийство. Лазаров разясни, че изчаквали патолозите да кажат часа, в който е умряло момичето, за да знаят колко часа по-късно са взели кръвни проби от Цветанов.Съседи в кооперацията, в която е станала трагедията, разказаха, че в 11-и апартамент често ставали шумни събирания. Те не обръщали особено внимание на това, понеже блокът бил населен предимно с турски и кипърски студенти и купоните там не били рядкост. Всеки от живеещите там обаче каза, че не познавали добре Радостина, защото идвала рядко в апартамента. Тя го наглеждала, докато приятелят й е в Англия. От магазина на партера на блока разказаха, че след като сестрата на Радостина - Теодора, открила трупа й, започнала да вика:"Той го направи, той я уби!" като не назовала кого има предвид. Някои от съседите влезли в апартамента, за да видят какво е станало. Убитата била само по бикини, клекнала до леглото. Според едни била с вързани ръце или с белезници. Трупът на момичето бил изнесен още същата вечер от съдебните лекари. Аутопсията на тялото приключила вчера по обяд, заяви съдебният медик д-р Деян Демиров от МБАЛ "Света Анна". Той отказа да коментира пред медиите какво е констатирал, само обясни, че предстоят да бъдат направени още няколко специфични изследвания, които били разпоредени от разследващите органи.По тялото имало над 50 прободни и прорезни рани научи "Позвънете Новини" от патолози, пожелали анонимност. По непотвърдена информация, освен прорезните рани, имало и такива от обгаряния. Засега не е ясно дали е имало и сексуално насилие.Георги Цветанов бил категоричен, че не е убил Радостина. Обвиняемият смятал, че задържането му може да има нещо общо с компрометиране на баща му - общинския съветник и лидер
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много добре възпитан ***..
3
0
 
1
 
! Отговори
- преди 15 години
Разликата между това да е сексуален маниак и убиец е огромна. Стига сте насаждали предварително настроения на хората. Утре ако съда го оправдае защото е невинен, а хората са настроени срещу него защото медиите предварително го направиха убиец? Пак съдебната система ще ни е виновна, въпреки че човека може наистина да не е убиец. Оставете да чуем какво ще кажат компетентните хора, които са запознати със случая и тогава ако мислите,че има съмнение за решението им потърсете истината - ако сте пропуснали част от лекциите в университета може да ви напомним, че първото и основно правило на журналистиката е безпристрастност и обективност!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да си имат едно на ум всички млади хора, които вземат или мислят да опитат дрога, какво може да им се случи и на тях!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
смърт за сексуалния маниак!