Тийнейджър уби и разчлени свой приятел в Перник

Убийството на 15-годишното момче е станало на улица "Луганск" в града, 19-годишният убиец е задържан
10 мар 2009 09:55,
244
Тийнейджър уби и разчлени свой приятел в Перник

19-годишно момче бе задържано от полицията в Перник, след като уби и наряза свой 15-годишен приятел.

Убийството е извършено на улица „Луганск” в града, съобщиха от МВР.

Трупът на 15-годишното момче е бил разчленен и така е открит от полицията.

Причините за зверското убийство се изясняват.

От полицията в Перник потвърдиха пред Dnes.bg за зверското убийство.

В 10,30 часа е насрочена пресконференция с участието на окръжния прокурор, където ще бъдат изнесени още данни по случая.

Това е втори ужасяващ случай на жестоко убийство между приятели в Перник.

На 10 октомври 2004 година Кристиян Петров по особено жесток начин уби и разчлени съученика си Кристин Иванов.

Части от трупа на момчето бяха намерени в горичката под стадион "Металург" в Перник и в хладилник в апартамента на бабата на Кристиян.

На 4 ноември 2005 година Кристиян се отрече от показанията си, дадени по време на предварителното производство, но през юли 2007-а Окръжният съд в Перник му постанови присъда от 11 години затвор и граждански искове за 200 000 лева. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
0
 
1
 
! Отговори
Георги от Перник преди 15 години
Жалко за момчето. И на мен са ми смешни селтицити, надошли в София, които се надпреварват да изливат злобата си към Перник. Ами така е драги. Перничани могат да си позволят да работят в София и същевременно да си спят в къщи. Какво да се прави - просто география. Недейте да бъдете все пак толкова злобни. Защото това е грях и всичко се връща - рано или късно. И ако такива неща ставаха само в Перник, щеше да е добре - мисля че цялата ни държава е прогнила, при това доста силно и лично аз не виждам как нещата биха могли да се поправят. Бъдете здрави!
222
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
държава на и на *** ,май фраанкейнщайн си е посяялтук семето и сеега берем плодовете му
221
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тъй като не съм запознат, затова няма да споря относно мормоните, а и всъщност не ме интересуват. Добре възпитан съм, както и моите приятели. Възпитание се вижда къде липсва и някой друг сега им плаща греховете
220
0
 
1
 
! Отговори
Юлия преди 15 години
Да, разбира се, че не може да го казват без да го знаят, но може пък и да имат някаква информация и ако е така, е важно тя бъде подадена където трябва. Защото, както писах някъде по-долу, това са два аналогични случая в един и същи град, но с различни извършители това просто може да не е случайно. Що за стока сте в Перник, аз не знам - живея в Русе, - но познавам хора от Перник, които са си съвсем нормални човешки същества. Що се отнася до мормоните (пак ще кажа, че съм историк), тяхното движение и учение е по-скоро ерес, отколкото секта, което ще рече, че вярванията и ритуалите им се различават от каноните на християнството. Там обаче не се проповядват такива агресия и насилие, каквито се проповядват в сатанинксите секти.
219
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
това се опитах да обясня, че не може да го казват без да го знаят. През живота си не са виждали секта и почват да обясняват. И трябва да Ви кажа, че когато пристигнах в Бургас /само пример/ започнах да забелязвам, че тук спокойно си се разхождат мормони, има католическа църква и на всичкото отгоро има и молитвен дом, за който не съм сигурен, че се преподава христянство. От Перник си знаем що за стока сме, но не всички сме такива. Наркотиците развалиха всички там. И не съм искал да обидя никой с моето изказване за провинцията
218
0
 
1
 
! Отговори
Natural преди 15 години
Перник е с най-голяма концентрация на престъпници в БГ (хора с присъда) - те това е Перник.Вчера пак пред мен пернишка кола и хвърчат чащки от кафе навън - виждам го поне вднъж седмично - никога не съм го виждал от кола с КН или Е регистрация (Кюстендил и Благоевград)!Живея в южната част на с.София в къще и пред нас ми е писнало от КН Е и ПК който ми се катерят по главата направо. Ще взема и аз като други да си вдигна един легнал полицай, та да се успокоят малкоВъпреки, че имам и роднини и приятели там, мога да ви кажа, че и перничани си го знаят това що за стока са! Повече гадове на куп няма никъде другаде в БГ!
217
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
216-ти, как ги мислите тези, дето сте ги написали?? САМОРАЗПРАВА!? Извинете, но едно е "да ти изпушат бушоните и кръц", а съвсем друго убийство с последвало разчленяване!! Е, да, и двете са убийства, но как точно моментът на ефект и заслепение се връзват с методично разчленяване след убийството!?
216
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
В този случай, саморазправа. Явно малкия доста се е дракал с по-големия, баси откачалката. И на големия са му изпушили бушоните и кръц. Ужас! Никакъв етичен контрол в България. И забравете, че това момче ще лежи 11 години, забравете, че и ония от Варна ще лежи и 5 години. Ония понеже е син на големец, ще се размине най-много със 2 години, ще бъде освободен за добро поведение или пък директно от президента след няколко месеца ако баща му е гъстак с него.
215
0
 
1
 
! Отговори
Юлия преди 15 години
Първо, не знам кого наричаш провинциалист, понеже не бях чувала досега, че Перник е столичен град. И сега по темата: религизони групи има навсякъде по света, наричат се православни, католически и пр. Тук става въпрос за СЕКТИ, които са отклонения от общоприетите законни световни вероизповедания и са НЕЗАКОННИ И ОПАСНИ. Това автоматично ги прави анонимни, тайни и прикрити! Това, че ти не си чувал/а за сектантски групи в Перник, не означава, че такива не съществуват. Те затова са секти - защото не всеки ги знае, всъщност малцина ги знаят. Освен това подобно нещо не уронва авторитета на никой град, това са проблеми, които съществуват навсякъде по света. Аз не съм от Перник и не знам дали перничани са коментирали наличието на някаква сатанинска секта там, но по-долу посъветвах ако някой има сигурна информация по въпроса, да се обърне към властите.
214
0
 
1
 
! Отговори
bg преди 15 години
Перник. 19-годишният Владислав Георгиев Владимиров е убил 15-годишния Алберто Емилов Йорданов, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Перник комисар Димитър Шереметев на съвместна пресконференция с окръжния прокурор Пламен Найденов, предаде кореспондентът на радио Фокус Пирин. Двамата младежи са от кв. Мошино в Перник. Тази нощ трупът на Алберто е открит в бетонна шахта в района на табаните над къщите в кв. Мошино, където е бил изхвърлен. Престъплението е извършено към 4.00 часа сутринта на девети март. Установено е, че момчето е било убито със секира, с която са нанесени множество рани в областта на главата, лицето и тялото. Краката му са били овързани с тел, а тялото - увито с юрган и черга. Убиецът е правил опит и да изгори трупа. Проведени са активни разпити на хората, които последно са били с Алберто. На 9 март в 17.00 часа във Второ районно управление са били доведени последните двама, с които убитото момче си е тръгнало от рождения ден, на който е било на 8 март. Владислав Владимиров е направил самопризнания за убийството около 21.30 часа снощи. Той е посочил мястото на престъплението и мястото, където е изхвърлил тялото на Алберто, пред прокурор и пред разследващия полицай. Убийството е било извършено в мазето на дома на Владислав на ул. Луганск в кв. Мошино. След извършен обиск в дома на извършителя на престъплението са били иззети веществени доказателства, секирата, с която е извършено престъплението и части от трупа зъби и кости. Взети са кръвни проби за назначаване на ДНК-експертиза от самото място. Установено е, че убиецът е правил опит да запали помещението. Иззети са и дрехите, с които Владислав е бил в нощта на убийството. Те са били старателно изпрани, изчистен е бил и филтърът на пералнята. В момента Владислав Владимиров е задържан и с него продължават да работят криминалистите от Второ РУ под наблюдението на прокурор Бисер Михайлов. Като причина за убийството Владислав е посочил, че 4 години по-малкият Алберто системно му е нанасял побой и го е тормозил. Убитото момче е било изключително здраво физически и много агресивно. Познат е на Детска педагогическа стая, срещу него има подадени жалби за побой. В момента бил ученик в Професионалната гимназия по енергетика и минна промишленост. Владислав работи на строителен обект в кв. Люлин в София.Владислав и Алберто са били на рожден ден в кв. Мошино и след като си тръгнали, се сбили в района на младежкия дом. После уж изгладили отношенията си, взели си още алкохол и се върнали в къщата на убиеца да продължат да пият. В мазето отново се скарали, след което било извършено престъплението. Прокурорът Пламен Найденов заяви, че предстои Владислав Владимиров да бъде привлечен под наказателна отговорност. Прокуратурата ще поиска постоянна мярка задържане под стража.Мила КИРИЛОВА Перник. 19-годишният Владислав Георгиев Владимиров е убил 15-годишния Алберто Емилов Йорданов, съобщи директорът на Областната дирекция на МВР в Перник комиса
213
0
 
1
 
! Отговори
АнтиГоце преди 15 години
Съжалявам че обидих всички перничани, моля за извинение. Набрах твърде много негативизъм напоследък идващи от вашия град и си го изкарах без много да мисля. Сори още веднъж, лоши и добри има навсякъде, на това чудо на чудесата каквото е вашият селски/градски Гоце ми изкарва нервите още щом го чуя или видя, но това е друга тема... оттам се почна...Айде със здраве
212
0
 
1
 
! Отговори
Цеца преди 15 години
Ние не сме хора, камо ли народ, камо ли държава! Ние сме едно нищо!!! Дори африканските племена са по-човечни, хуманни и за някакъв морал и ценности там може да се говори! Искаме Европа и ЕС - тази цивилизация та тя е толкова близо и в същото време толкова далеч от нас! Нашите гени са обременени - ние явно не можем да бъдем ДЪРЖАВА И ОБЩЕСТВО, НИЕ ДОРИ НЕ СМЕ ЖИВОТНИ ...
211
0
 
1
 
! Отговори
laynovoz преди 15 години
естествено бе, америка е виновна, турците са виновни, *** са виновни, арменският поп е виновен, но не и българите, те са най-невинни и са жертва на всички наоколо!!!!!
210
0
 
1
 
! Отговори
rad преди 15 години
bulgaria e palna s *** i nenormalnizi-uzassssss
209
0
 
1
 
! Отговори
k. преди 15 години
trjabva *** za bg.
208
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Чуствате ли се роби на собственото си бездушие? Защото сега са насилствани и мизерстват почти всички Българи, но поробителя е невидим.
207
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 15 години
Половината население на България са разни психопати и ненормалници. Повечето от тях имат автомобили имат ножове, братви, резачки, някои от тях даже и огнестрелно оръжие. И после тука се чудите защо ставали катастрофи, защо ставали кланета, защо има толкова убийстква и т.н. Дето имаше един лаф за луд с автомат тъка същата работа.
206
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
neka se ope4e za 9-10 godini, da izleze izpekan pandiz4iq, posle 6te moje da ubie o6te 1 4ovek i taka do kraq na jivota si moe da vzeme pone kam 15-20 4oveka - 1 na vseki 5-10 godini. dovolno.
205
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Подкрепям напълно мнението ти Дани.Тъкмо и аз се чудех като си Софиянец .... нещо по-разлияно ли си .... по грамотен ли си ..... някви привилегии ли се ползват? Много смешна е тази злоба в хората. Само 30км ни делят .... и такава омраза. Ужас. Само искам да кажа, че перничани не работят в София за кеф.Просто безработицата и голяма в ПК , но това пак казвам не ни прави по-малко човеци.А иначе простаците ги има наясякаде по света, но моля Ви .... помислете преди са се изказвате.
204
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
синтетиката на някой по-лабилен като му изглади мозъка и така се получава