Тийнейджър уби и разчлени свой приятел в Перник

Убийството на 15-годишното момче е станало на улица "Луганск" в града, 19-годишният убиец е задържан
10 мар 2009 09:55,
244
Тийнейджър уби и разчлени свой приятел в Перник

19-годишно момче бе задържано от полицията в Перник, след като уби и наряза свой 15-годишен приятел.

Убийството е извършено на улица „Луганск” в града, съобщиха от МВР.

Трупът на 15-годишното момче е бил разчленен и така е открит от полицията.

Причините за зверското убийство се изясняват.

От полицията в Перник потвърдиха пред Dnes.bg за зверското убийство.

В 10,30 часа е насрочена пресконференция с участието на окръжния прокурор, където ще бъдат изнесени още данни по случая.

Това е втори ужасяващ случай на жестоко убийство между приятели в Перник.

На 10 октомври 2004 година Кристиян Петров по особено жесток начин уби и разчлени съученика си Кристин Иванов.

Части от трупа на момчето бяха намерени в горичката под стадион "Металург" в Перник и в хладилник в апартамента на бабата на Кристиян.

На 4 ноември 2005 година Кристиян се отрече от показанията си, дадени по време на предварителното производство, но през юли 2007-а Окръжният съд в Перник му постанови присъда от 11 години затвор и граждански искове за 200 000 лева. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
0
 
1
 
! Отговори
Дани преди 15 години
по повод жестокото убийство във Варна, разни бабаити раздаваха правосъдие - съдеха, колеха, на парчета режеха ... извършителя. Този случай е тъкмо такъв - саморазправа. 19 годишен бил тормозен дълго време от 15 годишния физически по як и явно по агресивен. Та взел та се саморазправил. И сега сте ревнали - а как може да убие дете. Мислете бе хора, стига изливахе жлъч и безмозъчни тиради. И последно - кво му е на Перник. Аз съм пето поколение от София, но не мисля, че това ме прави по различна. То явно като стъпите на паветата и много умни и язвителни ставате. Хубаво, че има и свестни хора. То свестните са на работа и не киснат във форуми - освен когато са в отпуск /имам предвид себе си/.
202
0
 
1
 
! Отговори
TANKIST преди 15 години
AMERIKA I NEINITE FILMI NA UJASITE SA GLAVEN VINOVNIK NA TEZ PRESTYPLENIQ
201
0
 
1
 
! Отговори
Revenge преди 15 години
Лека му пръст на момчето и на всички млади хора загинали от насилствена смърт последните години. Ние възрастните се превърнахме в стадо скотове бездушни и озлобени един към друг. Това се отразява и на децата ни. Сега ако започна да ви разтягам теории на конспирацията ще ме сметнете за ненормален нали? Вашите деца не се облъчват постоянно с пагубното въздействие на чалга културата и модата на насилие струяща от телевизионните екрани и компютърния монитор. Не се извършва постоянно промиване на мозъците им посредством психотропни вещества ( треви, амфетамини, хапчета и други наркотици приемани съзнателно от тях или несъзнателно под друга форма ) и алкохол. Не се ли направи нещо по-въпроса незабавно убийствата и терора между децата ще ескалира все повече и все по често! Някой от вас ще си кажат ``пълни глупости са това`` други ще се замислят от ден до пладне, после и те ще продължат да носят дребнавото си битие като покорни роби. Майки и бащи ще се трогнат, но ще си кажат ``не това не може да се случи с моето дете``! Да това ще се случи рано или късно това е реалността в която живеем, в България и за която вие спомогнахте да се случи с вашето малодушие и бездействие. До кога ще си затваряте очите и ще продължавате да водите жалкото си съществование. Управниците за които гласувате не се грижат за децата ви, а още по малко и за вас самите. Събудете се време е за радикални промени не ги ли унищожим те ще затрият нас, единствено ще оставят най покорните и промити мозъци които да използват като роби!!! Не разбрахте ли искат да ни вкарат в модела на сащ ( май вече почти са успели ). Децата ни пропадат морално и биват опропастявани духовно!!! Замислете се над моите слова.Убий комунист спаси дете!!! Не им вярвайте! Не се страхувайте! Борете се!
200
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Това е само началото ужасът е след това.Тепърва ще чуваме още по ужасяващи неща.За това не са виновни комунистите.За това сме си виновни само ние.Защото ние избираме управлаващите и начина си на живот.Не можем да търсим виновни около нас.Самите ние спим дълбоко и не искаме да погледнем реалната истина.Игоспод не може да ни помогне за това.Жалко ще се избиват нашите деца дали по пътищата или в битови скандали ще продължи дълго това.Обществото ни е болно и се навъдиха всякакви чешити.Срам за нас българите.
199
0
 
1
 
! Отговори
brigante преди 15 години
...и само 11 г. затвор?
198
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ako ima Bog moje li da se sluchva vsichko tova v evropeiska Bulgariq v 21 vek?
197
0
 
1
 
! Отговори
sllavi преди 15 години
Българските граждани са грабени, разрязвани ,изнасилвани ,колени и бедна ми е фатазията само още какво трябва само да поканим Стивън Кинг да поживее малко в скъпата ни родина та да почерпи идеи за някои нови книги абе направо ще има да си пише до пенсия
196
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
извинете - София, вие понеже сте софиянци всичките.... обеля, люлин.... ама какво ви говоря то това са факти - над 70% в "София" не са от там... вие си го знаете драги ми смехурковци
195
0
 
1
 
! Отговори
гого преди 15 години
Прав е този младеж 179. Жвеем във ненормални времена. Завчера във Варна ,днес в Перник. Преди 20 г тези неща бяха рядко явление на две на три години. Е това ни доведоха нашите доморасли демократи. Защото преди 20 г имаше здраво общество. А сега сме заразени от виуса на омразата в името да дойдат на влас и да крадат. Тъпчат ни главите с омраза от всички медии. Срещу тая партия срещу комунистите ,срещу оная партия ,срещу депутатите, срещу министъра , срещу всички. Не можеш да искаш власт за да налагаш омраза. Ето я омразата къде избива. Господата и гиспожи журналисти отровиха по поръчка и срещу хилави хонорари живота ни. Те били елит . . Едно хубаво нещо не написаха .
194
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
az v nai-izvratenite si fantazii sam si predstavql 4e v kraen slu4ai moga da ubiq 4ovek ako mi e napravil ne6to, ama 4ak da go nareja i razfasovam... ae obesni mi kvo e tva.. kakav 4ovek trqbva da si we ebasimaikata
193
0
 
1
 
! Отговори
ПЕРНИЧАНИН преди 15 години
Жалко за момчето. И на мен са ми смешни селтицити, надошли в София, които се надпреварват да изливат злобата си към Перник. Ами така е драги. Перничани могат да си позволят да работят в София и същевременно да си спят в къщи. Какво да се прави - просто география. Недейте да бъдете все пак толкова злобни. Защото това е грях и всичко се връща - рано или късно. Бъдете здрави!
192
0
 
1
 
! Отговори
ads преди 15 години
jivotno.com/Vombat
191
0
 
1
 
! Отговори
friend преди 15 години
Eto snimka na ubitq mladez, mn hubav i silen be6eREST IN PIECES bratle!!!http://zapernik.com/emil-zemeneca/03/ 2009/
190
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
O6te edna "prekrasna" novina ot stolicata na satano-agrarite Pernik...
189
0
 
1
 
! Отговори
it's ME преди 15 години
Съвсем се побърка народа!
188
0
 
1
 
! Отговори
Анархист преди 15 години
Вече имам усещането, че ако някой ден не се извърши "потресаващо" убийство ще се почувствам много зле.
187
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
иискрени съболезнования на родните,при все ,че това едва ли ше облекчи мъката им. след вчерашния случай с убитото момиче във ваарна си мислех,че сме стигнали дъното ,но дълбоко съм се излъгал,ниесме сега над водата яявно още ,сега си спомняям че и в блисковрееме и имаше подобни случаи на убито момиче от други 2,децасъщо . Народа ,оскотя ,загрубя и най вече загуби човешкия си облик едните в стремежа си бъързо забоготяване и ууутвъърждане, се помислиха за богове и те са ,само че не и беесмъъртни. обикновените хора ,в стремежаа си да се исхранят ,посрещнат присъщите раазходи се превърнаха в стадо ,от мършави овце и аз не правя исключение,дето послредната им грижа е как ще въспитат децатаа си, важно е да преживеем днес ,утре ше му мислим. кой каквото ще да си мисли за мен ,аз съм убеден че самия ни народ е яявно сбъркаан . и ако ми иде нещо на уум то е че поне може да се есвидетелстват всички ученици няма да е толкова скъпо,по евтино от едни иизбори дори и намиращи се сред тях,бъдещи иизроди да се изолрират оврееме,в психиатрии, а най добре ще да е да се стопят ,така че да е сигурно ,че няяма да има други такива
186
0
 
1
 
! Отговори
НЕАТЕИСТ преди 15 години
Града на сатаната - Перник, що се чудите?! Има ли друг по-грозен и загубен град в БГ? Със жители абсолютни *** и парвенюта. Мислят се че като са на 30 км от София са софиянци и се правят на такива. Неуспешно, защото и в кръвта са си ***. Опитват се да се направят от москвича БМВ, със спойлери и някакъв измислен тунинг, ха-ха. Всички сте виждали класиката - Голф 4-ка със хиляди лепенки, спойлери и пр. простотии по пътищата, нали? А откъде е недоразумението Гоце?! Той същият *** израсъл в кюмезрника в Сирищник с *** на двора, кво говорим. Затова сме на това дередже, същия безбожник, атеист, ***..Пример за подрастващите...Не са виновни игрите или филмите, а като този по-надолу, гордеещ се че е атеист???Това е корена на злото според мен...
185
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
a dali teksasko klane ne e doprineslo za tazi postupka ili moje bi nqkoi drug ujasqvasht film ????
184
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе ние сме станали по-луди и от американците. Зверските убийства стават тенденция в България. Преди време съобщиха че всеки 4ти нашенец бил с психични отклонения и май ще се окажат прави.