Млад моторист загина в центъра на Габрово

Мотоциклет и бус се сблъскаха в града, причините за инцидента се изясняват
29 юни 2009 10:40, Красимир Ангелов
71
Млад моторист загина в центъра на Габрово
Снимка: БГНЕС

Моторист загина при тежка катастрофа в центъра на Габрово, съобщиха от полицията в града.

Инцидентът е станал около 9 часа тази сутрин на улица “Орловска”.

Заедно с 21-годишния водач на мотоциклета е имало и негов спътник, който е пострадал тежко и е с ампутиран ляв крак.

Състоянието му е тежко и има реална опасност за живота му.

На мястото на произшествието се извършва оглед и движението по улицата е затруднено.

Причините за катастрофата се изясняват, но по първоначални данни са се сблъскали мотоциклет и микробус.

Те са пътували в посока към Дряново, когато водачът на мотоциклета се е опитал да изпревари буса.

При маневрата младият водач се е ударил в буса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тъжно как един млад човек си отиде.
69
0
 
0
 
! Отговори
2222 преди 14 години
a i da dobavq- ina4e mnogo me kefite kak si merite pi6kite po tez forumi:)
68
0
 
0
 
! Отговори
2222 преди 14 години
a ve pi4ove ne znam koi e vinoven ama po princip 6tom kara6 v grada s nad 100-150km/h trqa si gotov da umre6 bez da obvinqva6 nikoi za tova.tui 4e tupite vi komentari koi kogo trqa da pazi i koi kolko moi da kara i koi kakuv golqm motorist e si gi pazete za vas.koito iska adrenalin trqa da znae kakuv moje da e rezultata.ina4e nqma lo6o-vseki da kara kakto si iska.
67
0
 
0
 
! Отговори
GP преди 14 години
Владимирчо, ти от скоро като имаш книжка, явно много разбираш. Трябва на такива като тебе да забранят да карат като се стъмни! Карай си колата и си трай, защото *** с коли има доста, никога не слагай всички под един знаменател!
66
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Аз съм от Габрово и на същото място преди няколко дена тръгнах да изпреварвам един бус ,онзи нарочно ми сече пътя но не можах да падна ,изпреварих го и като спря му се изплюх в лицето,не го пребих само, защото беше с някаква жена!
65
0
 
0
 
! Отговори
лабави нерви :) преди 14 години
я ти по-добре ходи си върни книжката в КАТ и си вземи агнето и тубата с вино.я се обоснови защо да се забранят мотоциклетите бе пеленаче ?
64
0
 
0
 
! Отговори
Станко преди 14 години
Да де #63, но не спори, че вие мотористите карате като обезумели. Бутате се на всякъде и повечето ( наблягам на това уточнение ) сами рискуват живота си... А в другата новина пише, че мотористът е карал без каска, което само по себе си говори за това колко отговорен е бил. Да кофти е, че е починал и лека му пръст, но сам си го е търсил и в обратното не виждам как може някой да ме опровергае.
63
0
 
0
 
! Отговори
corwin преди 14 години
Да се ***, написах пораСТнал :) ужас...
62
0
 
0
 
! Отговори
corwin преди 14 години
До 60:Пич, аз не знам дали съм порастнал, но от погледите и действията на някои *** по софийските светофари заключвам, че има нек'ва вътрешна гордост, дето простаците не могат да преглътнат - сещаш ли се кво говоря? Все едно "ДеВа, тоя с мотора, ще минава, а аз като балък ще чакам...". И така стават проблеми.
61
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 59: Vladimir Аз мисля, че ако в България се забранят колите, ще оцеляват средно по около 2000 човека на година!!! То и дъжда сигурно ти пречи, но караш ... Ти за колко случая си чул да се сбълскат мотор с мотор и колко кола са кола?Въпроса е не какво да забраним, а да се научим да мислим за останалите и че ние не сме център на вселената ...
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе приятелю , от къде ти идват на акъла тия глупости , че ме е яд , че си ме изпреварил !?Ти не си пораснал , щом те вълнуват такива неща !Тука става дума , че има правила и правилата са за всички . Харесва ни - не ни харесва , трябва да ги спазваме , че по-малко да се избиваме по улиците .
59
0
 
0
 
! Отговори
Vladimir преди 14 години
Мотоциклетите трябва да се забранят в България. Нямат място по улици и магистрали. От скоро имам кола и все се оглеждам за някой шантав на 2 гуми да не е край мене я по цариградско я по изжан градски път.Почитател съм на МотоГП и като гледам на професионалистите колко им е трудно по празна писта да владеят 3-4 пъти по-малки машини от тия къде се карат по улиците ви се чудя на простия акъ на вас "мотористите"
58
0
 
0
 
! Отговори
corwin преди 14 години
Много ясно е, че когато се возиш в кола и чакаш 20 минути на светофар, на който ние мотористите минаваме за 5 секунди ще те е яд, че не караш и ти мотор. Ама пък после като се блъснеме умираме ние... Така че, преглъщайте си гордостта и си стойте в лентите и си се возете. Няма нищо срамно в това...
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Жалко за момчето ... Всички, който не карат мотори да не приказват ... че тая сутрин щяха да ме отнесат и мен със скутера ... ама нали къде e Ауди 2.5 TDI пред моя скутер 50сс. Само да кажа на големите разбирачи, че това, че съм със скутер значи, че цялата лента в която карам без значени дясна, лява, средна е моя, защото съм участник в движението и това, че им правя път да е защото се съобразявам с тях. Само едно нещо искам да добавя ... Утре и вашето дете може да кара мотор ...
56
0
 
0
 
! Отговори
postradal преди 14 години
moy priyatel se hvarli s motor 6tot go zase4e edin 6ofyor s leka kola,priyatelya mi si udari glavata v spryala kola otstrani,a onya vaob6te ne sprya,moya priyatel po4ina sled 20 minuti a onya si kara o6te kolata,koy e vinoven? pitam az?
55
0
 
0
 
! Отговори
...pak moto преди 14 години
"Мотористите изпреварвали на една боя разстояние"Ами автомобилистите? Те как изпреварват мотори? Все едно мотора го няма на пътя. И не само когато кола изпреварва мотор, ами и когато кола в насрещното изпреварва друга кола - все едно отсреща не идва мотор.Последно в един дъжд на магистрала Хемус съм с мотора и изпреварвам в най-лява лента с 100 км/ч близо до прекъснатата осева линия. На 20 см отляво на мен профуча един дърт Пасат... После защо по магистралата моторите карали с 200+ км/ч
54
0
 
0
 
! Отговори
ев преди 14 години
донори на органи...било мнооо яко-на ти сега!я стига сте се състезавали!
53
0
 
0
 
! Отговори
pak moto преди 14 години
Освен това, когато съм с колата винаги оставям поне 2-3 коли място за движещия се пред мен мотор.Когато съм с мотора, винаги се намира някой ***, който ще си навре бронята до задното ми колело. Ами много ясно, че ще дам газ и ще се опитам да се оттърва от такива навлеци.
52
0
 
0
 
! Отговори
(почти) примерния преди 14 години
Както казах, не толерирам олигофренски-каращите мотористи, макар че и аз карам пистова машина. Нищо не каза за шофьорите в Гърция, те дали карат като тукашните? Спора може да продължи вечно, защото във всяко стадо си има *** - и от нашите и от вашите (макар че и аз кола карам, но гледам да е рядко). За съжаление аз мога да контролирам само себе си. Ако всеки се сдържа малко, а не си изкарва агресията наяве, нещата може би леекинко ще се подобрят. Мир вам.
51
0
 
0
 
! Отговори
moto преди 14 години
"Мотористите не спазвали ограниченията" - естествено, че няма да ги спазвам, нали се опитвам на светофара да избягам от колите. Когато си карам по булевадите в София с 50 км/ч, знаете ли какво става около мене? Канонада от движещи се с 80+ км/ч коли! Е как да спазвам ограниченията?