15-годишен младеж рани съученичка с газов пистолет

Инцидентът е станал в курорта Св. Св. Константин и Елена
6 окт 2009 20:33,
50
15-годишен младеж рани съученичка с газов пистолет
Снимка БГНЕС

Момче рани неволно своя съученичка с газов пистолет.

Инцидентът е станал във вторник следобед в курорта Св. Св. Константин и Елена, съобщиха от МВР – Варна.

15-годишното момче е отведено за разпит.

Още по темата

До момента е известно, че на портала на Оздравителното училище в курорта момчето се хвалело пред две свои съученички за новата си придобивка - газов пистолет.

При разглобяване на пистолета ученикът е произвел неволен изстрел, който е причинил охлузване под окото на едно от момичетата.

Пострадалата е отведена в спешен кабинет, където е установено зачервяване.

Няма опасност за живота на ученичката.

Dnes.bg припомня, че в понеделник 16-годишният Георги от професионалната техническа гимназия във Варна издъхна, след като се сби със свой съученик.

Боят е бил предварително уговорен в интернет и е станал пред много свидетели.

Двама психолози работят с децата от гимназията.

Специалистите ще се срещнат и с учителите и родителите на учениците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Песоглавец преди 14 години
Не смяташ ли, че и ти трябва нещо да направиш за възпитанието на децата си? Или турските сериали отнемат цялото ти безценно време?
48
0
 
0
 
! Отговори
Pffff преди 14 години
И къде по-точно я е "ранил"? Обгазил - ок ... ама ранил?!
47
0
 
0
 
! Отговори
луди да преди 14 години
Ние сме си лудо бе! Ама нормално винаги е така с хора които живеят до такъв източник на йод! Морски град ...Както и да е ... според мен и 2-та случая са си нещо нормално което влезе в новините ... просто преди за града ни не се пишеше почти нищо! Сега когато е додста по популярен от преди лъсват и тези неща. Не виждам нещо ново ... преди години един познат го пребиха в морската и след 2 дена изгуби съзнание и почина ... не откриха извършителия/те ...
46
0
 
0
 
! Отговори
чси преди 14 години
АБЕ ТИЯ ВЪВ ВАРНА ПОЛУДЯХА...
45
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 14 години
Няма да се оправи скоро тази страна...
44
0
 
0
 
! Отговори
maika преди 14 години
трябва да се предприемат спешни мерки за опазването на децата, да се затворят детските дискотеки, да се работи с децата активно от психолози в училищата, да се спрат филмите с насилие, да се намали агресията, която ги облива
43
0
 
0
 
! Отговори
Бората преди 14 години
Аре бе тези деца направо са полудели в тези дни и не ми се мисли какво ли ще става в близко бжъдеще ! Толкова насилие да има в тях че направо не ми се мисли какви малки *** ще станат като ги тресне още повече я пубертета я някой и друг комплекс ! Та те са си готови за серийни убийци !
42
0
 
0
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
какво е станало не разбрах, че тук се дискутират санкции? гръмнал газов пистолет в ръцете му - чудо голямо. да ама момчето ще се научи да борави с пистолет, нещо което е много по-важно от някакво си охлузване. нека пацифистите си хленчат че насилието ескалирало - те ще бъдат жертвите му, а който умее да борави с пистолета ще им се смее отстрани.
41
0
 
0
 
! Отговори
Питанко преди 14 години
За съжаление си прав, че никой не се интересува от нас-хората. Мисля си, че ще трябва да минат поне две поколения след 90г. за да може да започне да се оформя гражданско общество в България, което да утвърди наред с традиционните ценности и новите, заформящи се такива. Недоумявам как е имало толкова много "зрители" без да предприемат нещо.
40
0
 
0
 
! Отговори
sokol преди 14 години
То може да има,ама може и да няма закони,защото в държавата е пълна анархия.Навсякъде агресия в училищата ,на улицата ,в семействата ,на работа.А къде остана толерантността,търпимостта,уважението-няма ги.Пак ще кажем кризата е виновна, а какво правим ние?Никой няма да ни помогне, ако сами не си помогнем,трябва да го направим,за да спрем агресията,за да спрем това което за огромно наше съжаление стана ежедневие.Защото стана ясно,че никои не се интересува от нас хората.
39
0
 
0
 
! Отговори
Питанко преди 14 години
Законите предвиждат санкции, но никой не ги налага. Нека да одрусат родителите и да ги задължат дълго време да полагат общественополезен труд, пък след това ще видим- ще оставят ли децата си да правят каквото им скимне.
38
0
 
0
 
! Отговори
fun4e.com преди 14 години
Бе на тия деца какво им става ? Ти днес ще видиш, че 2ма се сбили в някакво училище единия от които загинал, ти *** на другия ден шибни момиче ...Те тия дори не са за затвор или поправително училище, а направо за психиатрията ....
37
0
 
0
 
! Отговори
онец преди 14 години
"Пострадалата е отведена в спешен кабинет, където е установено зачервяване."?!?!? редактора ако ти лепна един *** и на теб ще ти установят зачервяване :D бива ли такива глупости аз се бях настроил за по сериозна новина
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И кой му тикна в лапичките пищов???Пък бил той и газов ,на 15 години е едва ли го е намерил на улицата .Вината е обща родители,общество, институции .Е следващият път като извади граната и остави няколко трупа след себе си.....ПАк няма да последва нищо ,може би 1 ден национален траур .И до следващия инцидент и пак национален траур .Това е Българския паноптикум на абсурдите.Деца размахващи патлаци,убиващи с един професинален удар съученици,момичета убиващи заради гадже,деца разфасоващи трупа на...
35
1
 
0
 
! Отговори
Потърпевш преди 14 години
Като управляващ държавата трябва да излезе пред хората и да каже няколко думи .....и той е бил ученик да даде личен пример да помогне да намали чрез присъствие агресията. Знам че като пиша проблема няма да реша обаче не ми е безразлично .А ако ти се чака български закон да реши нещата чакай от умрял писмо.
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то ред и закони има , ама се нарушават да не ти казвам там бандите как се трепят по автобусите. Непрекъснато съобщават за бременни и на по 13 и бащи на толкова, майки се друсат с дъщерите си, за да са съпричастни има много голям толеранс, дано в България не ги застигнем в такава степен защото ще стане страшно
33
0
 
0
 
! Отговори
Потърпевш преди 14 години
В Англия има ред и закони.Ако бачкаш и си плащаш данъците държавата длъжна да те пази ,а престъпниците ги хващат и съдят по бързата процедура.Обаче ти ако имаш предвид нелегалните които ходят там -естествено, че за тях права няма ,то е така навсякъде.
32
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
В коя държава премиера гони малолетни престъпници??Мислиш ли като пишеш или ей така пляснеш нещо,да си тук?Има си закони,които не той а Народното събрание и Президента гласуват,къде пък намеси Борисов в цялата тая ситуация?
31
0
 
0
 
! Отговори
BONBOLINA преди 14 години
MI TAKA E KATO NE MU E DALA!!
30
0
 
0
 
! Отговори
Потърпевш преди 14 години
,,България е лудница " -ДА така е и ще има още такива "инциденти" и възрастовата граница на биячите ще пада.СуперБойко що се крие нали затова е министър да въдворява ред или вече като минаха изборите тава е демоде? Ах ако имах възможност щях да се махна от тоя кошмар наречен БЪЛГАРИЯ.