Американец каратист изгони роми крадци от дома си в Плевенско

Тримата заловени крадци са криминално проявени
14 окт 2009 15:40,
183
Американец каратист изгони роми крадци от дома си в Плевенско
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Криминалисти от Пордим са установили трима нападатели на 25-годишен американец, живеещ в България.

Информация за опита за грабеж е подаден от потърпевшия незабавно след случилото се.

На 8 октомври около 21 часа трима непознати влезли в дома на чужденеца в град Пордим, като се покатерили до втория етаж по водосточната тръба.

През незатворена балконска врата се добрали до американеца и му поискали пари, като го заплашили с дъска и лопата.

25-годишният мъж успял с каратистки умения да отблъсне нападението, като се отбранявал и с кухненски нож.

Изплашени, ромите бързо избягали.

Полицаите бързо установили и заловили извършителите – 18-годишен от Пордим, криминално проявен, 20-годишен от село Асеновци – с 15 заявителски материала за кражби, две криминални регистрации и три присъди, и 19-годишен от Пордим с 16 заявителски материала, 6 криминални регистрации и шест присъди.

Тримата са задържани за 24 часа. Мъжете са разпитани пред съдия и са направили пълни самопризнания за извършеното престъпление.

Повдигнато им е обвинение. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 14 години
Дано да са изяли повечко бой! Браво на човека, няма значение какъв е, важно е, че е отблъснал трима и дори никого не е застрелял с 3 куршума.
95
0
 
0
 
! Отговори
доволен преди 14 години
Ама сега не ги пускайте!Половин година на топло по съкратената процедура-тъкмо да изкарат зимата спокойно,а и ние също :)
94
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Не мисля... по-скоро, ако някой на който много държа, пострада тежко от хъхряшката гнус, ще превъртя, ще си дам всичките пари за един Калашников с пет-шест пълнителя, ще атакувам гнусното гето и кървава баня ще направя... като изтребя 50-60 ***, спокойно ще пусна последния куршум срещу себе си, вярвайки, че Българският народ, ако му дойде акъла и оцелее, незалят от нечовешката ***, ще ме споменава с добро.
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Намери ли са си майстора!
92
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Днес, на входа на метрото, някакви момиченца раздаваха брошури на кандидат-кметицата от Герб Меглена Веселинова - същата, която е обещавала на хъхрещите гнусотници от Захарна фабрика, извършители на десетки тежки престъпления, да и м узакони незаконните коптори, да им плати сметките (с чий пари, а?) и да им повиши помощите (които излизат от чий джоб?) без да и пука, че тия *** правят нетърпим живота на хората в района... естествено накъсах брошурата пред очите на момичетата и им я хвърлих.
91
0
 
0
 
! Отговори
до българин преди 14 години
Само едно ще ти кажа:От затвора се излиза, от гроба не!В някои случаи по добре затвор, отколкото в инавалидна количка за цял живот или в гроба
90
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
няма ги стреляш
89
0
 
0
 
! Отговори
Hippaforalkus преди 14 години
Нека не петним името на Ромул, създателят на Римската империя, с подобни същества, които твърде преувеличено наричаме човеци...
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Don Ceci pomagaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da izlezem ot Sledstvenia arest
87
0
 
0
 
! Отговори
Плющек преди 14 години
Как не са заподозрели полицаите хамериканеца в съучастие с братята роми ? А да бе-то случая е решен вече ... иначе подозрението в съучастие не му мърда на хамериканеца ...
86
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
ВСЕКИ БОЖИ ДЕН четем за нагли престъпления, извършвани от ***, често с неописуемо зверство - само за две седмици хъхрещи *** ОБЕЗГЛАВИХА двама души - женица от Литаково, пенсионирана учителка и нещастен турчин от Велики Преслав - и като връх на наглостта двама от убийците на жената бяха освободени още на другия ден !!! НАРОДЕ *** И ***, ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ !!!
85
0
 
0
 
! Отговори
erz преди 14 години
golama napast sa tia zigani.
84
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Цачо, знам братче...точно това имам пред вид.
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Izvinete se na Romite i gi kompensiraite !!!! Ne go e sram tozi Gaden Amerikanec da im posiaga na gorkite Romcheta
82
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
48 - не си вадя разрешително и не си купувам пистолет само по една причина - защото ако мене ме нападнат подобни ***, които във всяка една нормална държава щяха да са в затвора, а тук се разхождат на свобода, не тях, а МЕНЕ после ще ме съдят, задето съм се осмелил да защитя имота и живота си - и все едно съм застрелял хора, а не диви зверове, каквито са *** !!! Право каза някой по-надолу - избиването на *** трябва да бъде декриминализирано !!!
81
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
В предизборната си програма Атака имаше специална точка, в която сочеше като свой приоритет безмилостна борба с бандитизма !!! Само че тъпият, овчедушен народ предпочете да гласува за мухобойко чekиджията, чиято съпартийка и кметска кандидатка в община Илинден обещава на *** бандити в Захарна фабрика да им плати тока, да им повиши още повече издръжката и да им узакони копторите, самият мухобойко не посмя да изгони *** от Баталова воденица... Народе ***, защо не гласува за Атака ?!
80
0
 
0
 
! Отговори
^^^ преди 14 години
иринче,това е единия от ромите,не е хамериканеца.
79
0
 
0
 
! Отговори
ягодка преди 14 години
Ах че и красавец,с удоволствие ще нападна такъв,не да го обирам разбира се.
78
0
 
0
 
! Отговори
Пенко преди 14 години
Веднага да пуснете мръсните ***! Те му връщали загубената лопата, вие сте ги арестували!
77
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател №1 преди 14 години
Непознаването на българските закони не оправдава американеца! Дошли *** да се интегрират, а той ги посрещнал с нож... Не може така! Най-искрени извинения на ромите и да ги компенсират за изживения ужас и тормоз.