Американец каратист изгони роми крадци от дома си в Плевенско

Тримата заловени крадци са криминално проявени
14 окт 2009 15:40,
183
Американец каратист изгони роми крадци от дома си в Плевенско
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Криминалисти от Пордим са установили трима нападатели на 25-годишен американец, живеещ в България.

Информация за опита за грабеж е подаден от потърпевшия незабавно след случилото се.

На 8 октомври около 21 часа трима непознати влезли в дома на чужденеца в град Пордим, като се покатерили до втория етаж по водосточната тръба.

През незатворена балконска врата се добрали до американеца и му поискали пари, като го заплашили с дъска и лопата.

25-годишният мъж успял с каратистки умения да отблъсне нападението, като се отбранявал и с кухненски нож.

Изплашени, ромите бързо избягали.

Полицаите бързо установили и заловили извършителите – 18-годишен от Пордим, криминално проявен, 20-годишен от село Асеновци – с 15 заявителски материала за кражби, две криминални регистрации и три присъди, и 19-годишен от Пордим с 16 заявителски материала, 6 криминални регистрации и шест присъди.

Тримата са задържани за 24 часа. Мъжете са разпитани пред съдия и са направили пълни самопризнания за извършеното престъпление.

Повдигнато им е обвинение. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
О,неразумний! На свобода е за да може да получи адекватна справедливост за стореното! Иначе, в затвора само лежи и плюска на държавани разноски и под отговорно пазене! Жалко,че американецът не е съумял да им види сметката!
115
0
 
0
 
! Отговори
Чичо Живко преди 14 години
до 110Преди време полицията вкарваше в мазето на полицейското само за една нощ и проблема магически изчезваше. Страшно, ама се живееше по спокойно!
114
0
 
0
 
! Отговори
„ПРАВОЗАЩИТНИК„ преди 14 години
Бързо-о-о,къде спи хелзинкския комитет - бият роми-и....
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Болен е едно магаре и само реве. Не чакай от него нищо.
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
picha nauchil edna sentenciq , i vednaga se zaqjda s neukite ... che tq i zlobata vkarva nqkoi v groba ...
111
0
 
0
 
! Отговори
Ей преди 14 години
Поведението на американеца е грубо нарушение на демократичните традиции на нашата страна. Предлагам да скъсаме дипломатическите отношения със САЩ.
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"20-годишен от село Асеновци с 15 заявителски материала за кражби, две криминални регистрации и три присъди, и 19-годишен от Пордим с 16 заявителски материала, 6 криминални регистрации и шест присъди. ............И са още на свобода ?!? Боже, каква държава,каква полиция ... Как искате да ни задържите,нас,младите хора в тази "държава" ?!?"Е ти още ли не си стоплил, че ПОЛИЦИЯ В ЗАТВОРА НЕ ВКАРВА. В затвора вкарва СЪДЪТ !!!!!!!! Полицията задържа ДО 24 часа. *** народ - слаба държава.
109
0
 
0
 
! Отговори
SS-Totenkopf преди 14 години
Така е!
108
0
 
0
 
! Отговори
ККК преди 14 години
KKK - lekarstvoto za problema!!!
107
0
 
0
 
! Отговори
Диана-16 преди 14 години
Волен Сидеров също щеше да ги оправи,ама другите политически партии го прецакаха.Не ме интересува политиката,обаче съм сигурна,че Сидеров беше подходящ за президент.
106
0
 
0
 
! Отговори
BigShoot преди 14 години
Сам срещу сганта с 1 цев и 5-6 пълнителя си до никаде.Требва да си направим партия която да прокара закон който ще декриминализира отстрела на *** и да направим малка армия - ще се намерят и спонсори.Делото ще е благородно и патриотично така че ще бъде чест на всеки гражданин да се включи в битката срещу сганта.
105
0
 
0
 
! Отговори
кота преди 14 години
"Извършителите 18-годишен от Пордим, криминално проявен, 20-годишен от село Асеновци с 15 заявителски материала за кражби, две криминални регистрации и три присъди, и 19-годишен от Пордим с 16 заявителски материала, 6 криминални регистрации и шест присъди."-/-И к`во правят маймуните навън,защо не са затворени в клетка в "Зоопарка".
104
0
 
0
 
! Отговори
nikvat преди 14 години
Ама американеца не е ли арестуван?Трябва да бъде,за превишаване на условията за самозащита!Карате,кухненски нож,за сведение,бедните и непорочни *** са имали една летвичка и лопатка !Къде дават така?Ами ако беше порязал някой?Да не би да извика "БЪРЗА ПОМОЩ"?В ареста веднага,тук да не му е САЩ,ще се защитава,той не знае ли,че това е противозаконно?
103
0
 
0
 
! Отговори
Diogen преди 14 години
Milene,Dokato za tebe Bqlgaria e "tazi dqrzhava" ne razchitay nishto da se opravi. Mozhesh da imash samo izvinenie za imigrirane.
102
0
 
0
 
! Отговори
SS-Totenkopf преди 14 години
Фюрера,вечна му памет,само той ги оправяше тия ***! 88 !
101
0
 
0
 
! Отговори
Milen преди 14 години
20-годишен от село Асеновци с 15 заявителски материала за кражби, две криминални регистрации и три присъди, и 19-годишен от Пордим с 16 заявителски материала, 6 криминални регистрации и шест присъди. ............И са още на свобода ?!? Боже, каква държава,каква полиция ... Как искате да ни задържите,нас,младите хора в тази "държава" ?!?
100
0
 
0
 
! Отговори
Диана-16 преди 14 години
Браво на американеца,що се отнася до софийския Младост,където живея тук отдавна са ги изгонили ***. I LOVE USA-FOREVER!
99
0
 
0
 
! Отговори
МразяМангалите преди 14 години
Единият *** с 6 присъди и16 заявителски материали,другия с 3 плюс 15 и т.н...Ами че те трябва да са в затвора доживот с тези присъди.Да ама Не.Спокойно си убиват,режат глави,изнасилват,крадат...Ние им плащаме всички сметки и помощи. Нали гласуват.Ако Бойко не вземе сериозни и бързи мерки срещу ***,никога повече няма да гласувам за него!!!!!!!
98
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 14 години
Това нашето правосъдие наше ли е?????????БЪЛГАРСКО или ***????Един криминално проявен,втори с 3 присъди а третия с 6 присъди.....е какво правят тези навън а не са в дранголника кадето им е мястото за по 10-20 години???Този човек се е отбранил ами ако попаднат на жена или дете??????????????Тези от правосъдното министерство трябва да влезнат по затворите за престъпна безгрижност довела,или би могла да доведе до тежки последици..........Оправдаваме си името АБСУРДИСТАН,колкото и да не ми се ис
97
0
 
0
 
! Отговори
Боец преди 14 години
Как така полицията не е окафезила американеца, задето е уплашил бедните ромчета?! Ами сега как ше крадат тъй стресирани? Я да им се извини веднага и да брои едни парички за обезщетение! Туй да не е Америка, дето и да им тегли ножа, само ще го похвалят в съда! Тука е *** и всички мръсни *** си правят каквото си щат! А вие търпете, рая ***!