Ченгета изнасилили момиче, викнало ги да я спасяват от... изнасилвач

Историята се разиграла това лято във Варна
15 окт 2009 12:53,
644
Ченгета изнасилили момиче, викнало ги да я спасяват от... изнасилвач
Снимка: Булфото

Трима полицаи са насилили непълнолетно момиче във Варна, обяви пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов.

Той уточни, че униформените били в командировка във Варна през летния сезон, за да помагат за осигуряване на обществения ред, но "прекрачили границата и извършили неприлични сексуални действия с непълнолетно момиче".

15-годишното момиче потърсило полицаите за помощ, като се оплакало, че неин познат се е опитал да я изнасили на плажа.

Вместо да й помогнат обаче, служителите на реда я завели в бунгало, в което те били настанени. Там правили секс с нея, като заснели извършеното с мобилни телефони.

Тримата вече са задържани, уточни Цветанов и продължи:

"Това е изключително неприятен момент и към тези служители започват дисциплинарни производства", посочи той.

Министърът допълни, че полицаите ще бъдат освободени от МВР по дисциплинарен ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


644
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
577
0
 
0
 
! Отговори
Конкретно преди 14 години
Защо не покажат съпругите и децата на заловените полицаи насилници ?Нали ядат държавен хляб.Конкретно.
576
0
 
0
 
! Отговори
Гларус преди 14 години
До глупаците дето се питат какво е правила по нощите на плажа: За сведение на тия, които не са си показвали носа извън скапаната си махала, през лятото на морето работят много деца на по 15-16 години. Заведенията са на самия пясък, а смените им са по 12-14 часа и работят редовно до малките часове. Това го правят не за удоволствие, а защото се налага. И децата и родителите разчитат на полицаите за сигурността. Но очевидно могат да разчитат само на Бог!
575
0
 
0
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
i..? za kvo se kriat...neka gi pokajat golemite e...a4i.
574
0
 
0
 
! Отговори
Pepa преди 14 години
Има ли някой в този форум, който е получил през последните 10 години помощ от полицай, ако се е обърнал към полицията за съдействие?За себе си мога да кажа - не.Но за това пък ме е завличал полицай с пари, друг ми сряза гумата и ми счупи огледалото, защото съм бях паркирала на "неговото" място.Ползата от полицията в Бг = ползата от ла*ното в манджата.
573
0
 
0
 
! Отговори
морска преди 14 години
Не знаете какво е през лятото в курортите. Момичетата се молят вечер да не ги срещне патрулка с полицаи, защото случаите като този са много.
572
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 14 години
все пак момичето е на 15. Ако някой друг полицай се забавлява с дъщерите им така?
571
0
 
0
 
! Отговори
До Факт преди 14 години
по думите на министара са се " гаврили" на теб ли а вярваме ????
570
0
 
0
 
! Отговори
хах преди 14 години
защо само дисциплинарни, а не и КРИМИНАЛНИ производства ? Куките си остават над закона ... този Цветанов ми става все по-антипатичен с всяко свое изказване... сложен е там за да пази обществения интерес, а на да пази подопечните си от критиките към тях...
569
0
 
0
 
! Отговори
Факт преди 14 години
Какво толкова му коментирате?! Няма изнасилване както пише в заглавието, а и текста на статията е силно подвеждащ. Момичето съвсем доброволно и без принуда е правило каквото е правило с полицаите. Глупостта на полицаите е, че са записали порнофилм и само това.
568
0
 
0
 
! Отговори
ctal. преди 14 години
takiva polizai tabva ppubli4no da gi obesat ili rastrelat. samo tvardata raka na mostaka dddddddedo stalin 4e gi opravi...
567
0
 
0
 
! Отговори
до Човека-Стотинка преди 14 години
Много грамотно са те научили да пишеш във виф-а, брато.Даже и запетайки слагаш.А казваха, че във виф дори даскалите не можели да напишат заглавието на лекцията без правописна грешка.
566
0
 
0
 
! Отговори
Човека-Стотинка преди 14 години
Аз работя на Околовръстното. Tова е главната улица на селския район в София . Аз сьм материално обезпечен и се занимвам сьс сексуални финансови операции, сьщо така сьм началник и ползвам 6 телефона да следя движението на финансовите инструменти(***), за да намалявам до минимум изложението на моите авоари кьм различните видове риск....Живея в тристаен апартамент в Младост и имам антени на покрива, завьршил сьм ВИФ и с лекота ползвам юмруци. Ползвам и доста чужди езици(страхотни са езиците на работничките ми ).Управлявам престижна финансова група на Околовръстното в София и бих искал да споделя че си спомням как на времето изнасяха списьци с резулатите от изпитите пред училищата. На мен много ми се отдавахa борбата и бокса и логично се насочих кьм финансите, кьдето ползвам съответните прийоми да намалявам изложението на вложените авоари кьм безмилостните закони на финансовите световни пазари.Сега сьм в Младост и на времето приех с отворени обятия вьзможността да осьществя мечтите си и да уча във ВИФ, кьдето се омагьосах от заплетеността на финансовите пазари и реших да насоча усилията и дарованията си (имам наклонностти кьм силовите спортове) и да се обезпеча стратегически финансово благодарение на моите заложби да познавам и прогнозирам рисковете на акциите и други финансови инструменти. В момента с лекота ползвам пистолет и просто не бих могьл да си представя дори за минути да нямам патрони, та то тогава всичко ще се срине. Желая ви успех вьв вашите начинания ,дано не ме надминете поне наполовина ,че тогава жална ви майка!
565
0
 
0
 
! Отговори
Белев преди 14 години
еййййййййййй ,кучета крастави и гадниииииииииииииии ! искам някой и с вас така да се гаври
564
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
До 217! Прав си!
563
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
До 525! И от къде имаш пари за тези маркови питиета? Нали протестирате че заплатите ви са ниски? Корумпиран нещастно ченге!
562
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Жалък тип, заради спекуланти като теб, започна финансовата и икономическа криза!
561
0
 
0
 
! Отговори
ДИАНА-16 преди 14 години
Толкова си ***,че не заслужаваш да ти отговоря,*** скапан!
560
0
 
0
 
! Отговори
Дани преди 14 години
започвам да се плаша от българския народ ...... къде е достойнството ви бе хора ....защо си избивате комплексите така :(
559
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 14 години
До Човека - ЦентТи си психично болен , гледаш много филми вечер след 10 рм и не можеш да спиш спокойно . Намери някъде другаде да си избиваш комплексите .А по темата - това е голям удар по реномето на полицията , тия гадове трябва да бъдат осъдени , а не само дисциплинарно наказани .
558
0
 
0
 
! Отговори
Диана-16 преди 14 години
Да,много си прав! Обаче да пукнат мръсните ченгета!!