Блъснаха пешеходец на четвърти километър в столицата

На мястото на инцидента пристигнаха 3 полицейски коли
29 дек 2009 20:24,
79
Блъснаха пешеходец на четвърти километър в столицата
Снимка: БГНЕС

Форд Фиеста блъсна пешеходец на кръговото движение на четвърти километър в столицата.

Инцидентът е станал към 19:10 часа на пешеходната пътека на изхода за Цариградско шосе.

На мястото на инцидента пристигнаха три полицейски коли, видя репортер на Dnes.bg.

Шофьорът на Форда е останал на мястото на злополуката.

Тялото на блъснатия пешеходец е покрито с платно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
0
 
! Отговори
lola bunny преди 14 години
Минах снощи оттам по някое време, и като видях как товарят пострадалия на носилка май не беше просто ранен (хванаха го за краката и го тътриха до носилката). Шофьора е виновен, че го е блъснал, линейката е виновна, че е дошла със закъснение. Кой ще го отнесе в крайна сметка не се знае, но един човек си умря за няма нищо преди НГ.
53
3
 
0
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 14 години
Като гледам какви умни предложения се дават,ми става ясно защо сме на това диридже.Светофари и пешеходни пътеки на кръгово движение се слагат само в България,защото е най-лесно и евтино,че водача трябва да гледа едновременно в две посоки и че няма никаква видимост е без значение.
52
2
 
0
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 14 години
Ужасна работа,пешеходни пътеки на кръгово движение,шофьорите също нямат никаква видимост.Да бяха направили надлези нямаше да се стига до такива инциденти,естествено е много по-евтино да загубиш 10-20 човека отколкото да си свършиш работата.
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
po-golemi seliani ot bylgarskite policai ne sym wijdal... sediat kato mishki zad hrastalaci za da prosiat pari... absoliutni bokluci!
50
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Точно там е едно от най-опасните места. Преди 2-3 седмици отново имаше блъснат пешеходец на същото място. Крайно време е някой да се замисли......
49
2
 
0
 
! Отговори
... преди 14 години
То полицаи има на 4-ти километър. Само че стоят след като излезеш от кръговото и дебнат да те спрат след като направиш нарушение! Не са на кръговото да се виждат за да предотвратят нарушение... Винаги съм ги критикувал за това. Полицаи трябва да има на всички кръстовища, а не след тях за да се предотвратяват нарушения, а не да се глобява за вече направени... защото ***(тук включвам и софианци и провинция) като видят полицай на кръстовище и внимават.
48
2
 
0
 
! Отговори
Го6о преди 14 години
Много интересно,ако е станало към 19:10, аз минах в 20:10 и нямаше линейка още, а само 2 патрулки :(((((
47
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Полицаите и с тежка артилерия да застанат, пак нищо няма да се промени. Вчера едвам за 5 мин. чакане на пешеходната пътека (бул. П. Евтимий/ ул. Цар Борис) успешно преминах и то ми спря тролей. А на 20-30 м в пряката с изненада видях, че висят 2ма полицаи. Сигурно не видели и не чули профучаващите коли в посока 5-те кьошета- с голям зор да не изпуснат зеленото.
46
2
 
0
 
! Отговори
малоумник преди 14 години
Внимавайте, къде карате, бе! Не съм нинджа, че да прескачам колите. Няма да се гърча, в болница, задето имате нервни крака и не знаете колко да натискате газта.
45
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Смърт за убийците!
44
2
 
0
 
! Отговори
ФФ преди 14 години
Някой беше казал: "...... Черна черна Форд Фиеста".....
43
2
 
0
 
! Отговори
глупи преди 14 години
Дори и пешеходеца да не е внимавал, трябвало е и шофьора да си отваря очите. Фиестите имат пъргави спирачки. Явно е карал бързичко. Кой знае?
42
2
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 14 години
Онзи ден пияна с X5 блъсна челно кола с 3 жени едната от които е с опастност за живота но новина няма ;) Преди да навлезе в насрещното с 100-120 помела и колата на приятел от който ми е инфото.
41
2
 
0
 
! Отговори
nqkoi преди 14 години
a be kolkoto i da pi6ete komentar4eta nqma da promenite ni6to
40
2
 
0
 
! Отговори
до nekoi преди 14 години
Що Буш бе? Обама
39
2
 
0
 
! Отговори
nekoi преди 14 години
абе във всяка нормална европейска държава има подлези, има нормално осветление, маркировка и прочие.Тук сме *** народ.Бил съм свидетел многократно как на ботевградско изскачат посредата на платното за да си хванат трамвая.А има изграден подлез.Лека му пръст на човека.Спрете да лаете.И Буш да дойде, пак нема се оправим... Не ти ли идва отвътре, нема как...
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
N36,как мажеш да бъдеш съгласен с N37, като твоя коментар е написан 8/осем/ минути преди твоя?
37
2
 
0
 
! Отговори
Leader преди 14 години
Целия проблем според мен е че пешеходните пътеки са сложени на много опасни места.
36
2
 
0
 
! Отговори
Dan_crv преди 14 години
Съгласен съм с N 37, но ако няма пешеходна пътека и недай си Боже сгазиш човек съвестта ти ще те мъчи поне по-малко. А сега човека ще страда до края на живота си. Всеки прави грешки. А доколкото за отговорност - скоро няма осъден ефективно шофьор , но не съм чувал и за глобен пешеходец, а трябва.
35
2
 
0
 
! Отговори
d0 28 преди 14 години
решение 1: бабунки пред пътекатарешение 2: големи бабунки пред пътекатарешение 3: тежковъоръжени полицаи на всяко кръстовище П.С.решение 4: Всеки пешеходец с готов за стрелба автомат