Блъснаха пешеходец на четвърти километър в столицата

На мястото на инцидента пристигнаха 3 полицейски коли
29 дек 2009 20:24,
79
Блъснаха пешеходец на четвърти километър в столицата
Снимка: БГНЕС

Форд Фиеста блъсна пешеходец на кръговото движение на четвърти километър в столицата.

Инцидентът е станал към 19:10 часа на пешеходната пътека на изхода за Цариградско шосе.

На мястото на инцидента пристигнаха три полицейски коли, видя репортер на Dnes.bg.

Шофьорът на Форда е останал на мястото на злополуката.

Тялото на блъснатия пешеходец е покрито с платно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
1
 
! Отговори
strannik преди 14 години
На въпросното място всеки божи ден стават катастрофи, работя наблизо и минавам често от там!!! Докога хората, от които това зависи ще блеят! Докога парите на данъкоплатците ще отиват в нечий джоб, вместо да се сложат светофари на това тъпо кръгово? Но това е България, държавата на абсурдите! Жалко за жената....
33
2
 
0
 
! Отговори
strannik преди 14 години
Не оневинявам шофьора.,но искам да ви кажа, че дори и да преместят пешеходните пътеки пак ще се намерят хора, които да пресичат където си искат! Има много места в София, където има подлези, а отгоре няма пешеходни пътеки и хората пак тичат пред колите, масово пресичат на червено!!! Стоят на платното, вместо на тротоара, докато чакат да им светне светофара,тръгват без да се огледат или тичат! Хора, ако не се пазите вие самите, дори и най-внимателния шофьор може да не успее да спре навреме!!!
32
2
 
0
 
! Отговори
Dan_crv преди 14 години
Който има време да види в Google Earth града Milton Keynes в Англия. Град с големината на Бургас, който е съставен от 300 кръгови движения. Ако искат да снимат екшън е достатъчно да напълнят градските му улици само с български "шофьори".
31
2
 
0
 
! Отговори
Dan_crv преди 14 години
Не оневинявам шофьора, но при това натоварено кръстовище ако колите спират за всеки пешеходец имате ли си на идея какво ще стане. Хаос и катастрофи. Бил съм доста в Англия и никъде няма такова голямо кръгово на което да се пресича на такива пешеходни пътеки. Или има подлези, или има надлези.
30
2
 
0
 
! Отговори
Dan_crv преди 14 години
Решение 4 = Някое от трите решения плюс изместване на пешеходните пътеки на разстояние от 50 м от кръговото
29
2
 
0
 
! Отговори
Ая преди 14 години
До 28 : Точка 3 е най-добра
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
решение 1: бабунки пред пътекатарешение 2: големи бабунки пред пътекатарешение 3: тежковъоръжени полицаи на всяко кръстовище
27
2
 
0
 
! Отговори
321 преди 14 години
Кръговите кръстовища са най-опасни и за самите моторни превозни средства и за пешеходците. Затова в много случаи се избягват, но 4-ти километър е 6 дка.
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Всичките са опасни.Често минавам оттам и пресичам. Проблемът е, че повечето шофьори карат прекалено бързо и въобще не признават пешеходните пътеки.Веднъж като пресичах към спирката на 280 един намали, за да ме пропусне (бях стъпил на пешеходната пътека), а зад него един *** заблеян го нацели...
25
2
 
0
 
! Отговори
Чичо преди 14 години
То май работата не само да са го блъснали .Май са го утрепали човека щом са го оставили да лежи на пътя и са покрили с платно.Ей заспали хора има в тез леки коли бе карат и не виждат къде карат.Хора газят лида работа.Сега ша му отворят очите на тоз с форда.
24
2
 
0
 
! Отговори
do 18 преди 14 години
Има пеш.пътеки,но и ти май трябва да згазиш някой за да я видиш.Като се пускаш от Окръжна болница и завиваш на дясно за към Гео Милев има .
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ti si napravo jalak. Ami togava,nedei samo da prizovava6,a si vzemai rodata i da te nqma. Pazi boje,muhlio da otide v "Sofiqta" i da po4ne da obijda na selqni.....
22
2
 
0
 
! Отговори
? преди 14 години
колко годишно беше жената?
21
2
 
0
 
! Отговори
Боримечката преди 14 години
Я върви и провери, след това се върни и си признай, че и ти не си гледал и не си спирал никога на тях.
20
2
 
0
 
! Отговори
Карач преди 14 години
Има , как да няма пешеходна пътека. На всеки изход от кръговото на 4-ти километър има пешеходни пътеки, означени с червено и бяло... И кво?! Никой не спира. Мама им селска, не виждат пътеките ли?! Не, просто се правят, че не съществуват и си продължават. Пешеходеца беше жена и почина. Аз също не съм от София, но призовавам всички селяни да си заминават на село, в калта, където пешеходци и светофари няма. Там е по-лесно.
19
2
 
0
 
! Отговори
ДО ПЕШЕХОДЦИТЕ преди 14 години
ПАЗЕТЕ СЕ, ОСТАВЕТЕ СКОРОСТТА НА АВТОМОБИЛИТЕ, НО КАТО СЕ СТЪМВА ПЕШЕХОДЦИТЕ ПОЧТИ НЕ СЕ ВИЖДАТ ОТ ШОФЬОРИТЕ.ПАЗЕТЕ СЕ ХОРА.
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
На кръговото на 4-ти км., под моста, няма пешеходни пътеки
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Къде се пресича и има пешеходна пътека на 4-ти километър БЕ ?
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да, колите не се движат с 20 километра в час, а се движат със 100 - 140! Затова убитите по пътищата са четирицифрени числа!
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Като те чета, как ти "иде да се треснеш", ми иде да кажа, че ей заради такива като теб се трепем по пътищата.Истината е, че точно тия пешеходни пътеки на 4-ти километър са отвратително опасни. Хората по цял свят са измислили подлези и надлези, колите от 50 години насам не се движат с 20 километра в час. Колко човека трябва да се затрият на едно кръстовище в България, за да се вземат някакви мерки, се чудя..