Арест за 39-годишен педофил, блудствал виртуално с деца

Мъжът си признал всичко, задържан е в ареста за 72 часа
8 яну 2010 14:36,
196

От ГДБОП са задържали опасен педофил при спецакция в София.

От МВР съобщават, че в иззетия му личен компютър са открити много порноснимки на малолетните му жертви.

По първоначални данни 39-годишният криминално проявен Р. Р. набирал жертвите си от популярни сайтове за запознанства.

Той се представял за млада жена, която е загрижена за малките момичета, сърфиращи в интернет, и им обяснявал, че могат да станат жертва на педофили.

Така печелел доверието им, придобивал личните им данни, после започвали разговори чрез Скайп.

Убеждавал ги да се разсъбличат пред уебкамерата, след което ги принуждавал да извършват сексуални действия под страх, че ще бъдат изнасилени, а неприличните им снимки ще бъдат публикувани в интернет.

Антимафиотите започнали работа по случая след подаден сигнал в Националния център за безопасен интернет, където майка на 13-годишно момиче се оплакала, че детето й е станало обект на сексуално насилие в интернет.

При ареста Р. Р. е направил пълни самопризнания, изразил е и съжаление за извършеното.

Срещу него е образувано досъдебно производство, наложена му мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Другото което е - както забеляза един от коментиращите - тази новина изглежда умишлено е пусната точно сега преди гласуването на закона за следенето в интернет.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как то има и друго в БГ все още не е приет закон за приемане на видео, ауди и интернет материал за доказатество в съда.Немогат да докажат и половината снимии по какъв път се е здобил с тях, кога са правени в която точка на света и дали момичетата от снимките са актуални с деиствителноста.Това е поредната манипулация с която се опитват да прокарат закона за следене в интернет да обедят хората че нуждата от това е огромна а всъщност не е така.
13
0
 
0
 
! Отговори
Ivanova преди 14 години
Zasto govorite taka za decata vse pak sa na po 12-13 i sam vazhitena ot uspeshnata akcia na policiata.Tvardo sam za sledeneto i kakvito i gluposti da si drankame tova sa nashite deca za boga ne se izrazqvaite taka vulgarno za tqh !!!!!
12
1
 
0
 
! Отговори
Анчо преди 14 години
Това ще е някой кореняк-софиянец. 100% съм сигурен :)
11
0
 
1
 
! Отговори
Апис преди 14 години
Елементарно е да го намерят бре и аз ще го намеря за един ден. Малката като се е оплакала са и влезли в хисторито и саму трасирали АйПи-то да те намерят след като си писал по форуми е елементарно, а тоя е писал и по форуми и по сайтове и тн. и той е *** де. А това, че ни следят е вън от съмнение простоискат да го легалзират за да го ползват лесно в съда и не само там...ще има компромати срещу всеки :)
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пълни глупости пак искат да манипулират хората с тия акций, тия половината снимки са от гепиме и от ***.това че момичетата са се събличали пред уеб камерата не е престъпление щом имат доброволно качени подобни снимки в интернет в саитове за запознанства.Без да е имал визуално и физическа среща с момичетата какво обвинение ще му повдигнат.Другото което е част от тия с които си е писал съм сигурен че също са момчета представящи се за момичета еи така за базика.В нета всеки може да е които си иска.
9
0
 
1
 
! Отговори
Иво преди 14 години
И трябва да не прекаляват със следенето, както и да го правят малко по скрито защото понякога си личи прекалено много когато някой ти диша във врата!
8
1
 
0
 
! Отговори
Мариан преди 14 години
ГОТ МИ Е ДА ГЛЕДАМ КАК МАСКИРАНИ ПОЛИЦАИ ВЛИЗАТ И МАЧКАТ! САМО ТАКА - РЕСПЕКТ!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
всъщност дали нямат и вина всички малки пубери, който вече доста смъкнаха границите си на въздържаност и средната възраст за първи сексуален акт да е средно около 12 години ? та аз се фуках че на 15 е моето... накъде отиде света.. ако ние студентите сме бъдещето... то това е което ще дойде след нас... ето .. преди нас педофили... след нас малолетни разкрепостени девойчета
6
1
 
0
 
! Отговори
cinderalla преди 14 години
Ужас..как може да съществуват такива гнусни създания, като тоя мръсен, долен педофил..ГНУСНО!
5
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 14 години
*** сам ги в те. Те са виновни!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хубаво е че са хванали педофила, но тази новина е доказателство и за нещо друго - че интернета се следи внимателно и в момента от службите! Все пак не трябва да се допуска това следене да става безконтролно и да води до безогледно следене на коментарите и коментиращите във форумите!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** !
2
0
 
1
 
! Отговори
Apis преди 14 години
Смех...бой на тоя бой и на малките *** в е т а да им дойде акъла докато е време :))
1
0
 
1
 
! Отговори
Случайност преди 14 години
Ей, как я разкриха тая педофилска-интернет мрежа баш преди гласуването на второ четене на закона за следене в интернет ?!? Законът ще се гласува във вторник и някак много навреме разбиха тая група ... Може би, за да ни убедят, че за наше добро е хубаво да ни следят в интернет !?!?