Арест за 39-годишен педофил, блудствал виртуално с деца

Мъжът си признал всичко, задържан е в ареста за 72 часа
8 яну 2010 14:36,
196

От ГДБОП са задържали опасен педофил при спецакция в София.

От МВР съобщават, че в иззетия му личен компютър са открити много порноснимки на малолетните му жертви.

По първоначални данни 39-годишният криминално проявен Р. Р. набирал жертвите си от популярни сайтове за запознанства.

Той се представял за млада жена, която е загрижена за малките момичета, сърфиращи в интернет, и им обяснявал, че могат да станат жертва на педофили.

Така печелел доверието им, придобивал личните им данни, после започвали разговори чрез Скайп.

Убеждавал ги да се разсъбличат пред уебкамерата, след което ги принуждавал да извършват сексуални действия под страх, че ще бъдат изнасилени, а неприличните им снимки ще бъдат публикувани в интернет.

Антимафиотите започнали работа по случая след подаден сигнал в Националния център за безопасен интернет, където майка на 13-годишно момиче се оплакала, че детето й е станало обект на сексуално насилие в интернет.

При ареста Р. Р. е направил пълни самопризнания, изразил е и съжаление за извършеното.

Срещу него е образувано досъдебно производство, наложена му мярка за неотклонение “задържане под стража” за 72 часа от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 21Любопитството кара децата да влизат в сайтовете. до 7Не можем да ги обвиняваме децата, защото такива "лелички" слагат порно снимки наляво и надясно, а после обвиняват нашите деца, че са малолетни к***и.
34
1
 
0
 
! Отговори
доган преди 14 години
а кога ще има арест за мургина и масларова?....
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
1984 = 2010
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
нещо не мога да разбера:представял се за жена загрижена за децата, след това как са говорили през скайп, е не се ли различава женски-мъжки глас и как някой може да те накара да се разсъблечеш пред камера да не се окаже че 13 годишната чака интернет бебе!Днешното поколение за пореден път се убеждавам, че е глупаво.
31
0
 
1
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 14 години
Интересна практика имат напоследък нашите полицайчета - да си водят на акция снимачен екип. :) Що ли ....А за тази акция специално, пълен смях. Лоша режисура, лоши актьори.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Bravo na"ka4ulkite"!Naistina vsqvat respekt.Tozi trqbva da leji dalgo v zatvora,dobre,4e sa go hvanali.Samo edno ne moga da razbera-da re4em,4e parvona4alno jertvite sa se varzali na ulovkite,ala za6to kogato gi e karal da var6at neprili4ni ne6ta ne sa se oplakali na roditelite si i ne sa go blokirali?Bravo na momi4eto,koeto e proqvilo mselost i e izdalo tozi ***!Otnosno dne6noto pokolenie 6te kaja,4e e ostaveno bez nikakav nadzor na proizvola na sadbata,za koeto osnovna vina imat roditelite.
29
0
 
0
 
! Отговори
Шаврантийка преди 14 години
Баси ... чи аз всяка вечер се кипря пред камерата, и после им танцувам малко ... целувчици,милувчици ... че се и събличам. Колко хора и за колко пари мога да ги осъдя?
28
0
 
1
 
! Отговори
Web_admin преди 14 години
Лелеее, то бива прозрачно, но милиционерите ни не са особено изобретателни в сюжета. Преди време, торентите им пречиха - та и там `намериха` детско порно.Сега ги стяга чепика, че обществото не иска влажен милиционерски нос да души в живота му и ... воаллааа, хванахме супер свиреп педофил. А че раждат на по 12, това въобще не е педофилия, нали ?! Това е етно-културна особеност. После, що си смятаме полицаите за гнусни...то е ясно защо.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Искам от МВР да ми отговорят само на един въпрос.Този който са го арестували е педофил нали ?КОГА ШУРОБАДЖАНАЦИ ОТ МВР АРЕСТУВАХТЕ БАЩА НА БЕБЕ С 14 ГОДИШНА МАЙКА ***. ОТГОВОРЕТЕ МИ !
26
0
 
0
 
! Отговори
X преди 14 години
Brei i ima publikuvan istinski zapis ot aresta, te sigurno si hodqt s operator!?
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Интернета остана единственото място където човек може да изразява свободно мнението си и тези опити да се сложи гласа на народа под контрол не са хубави...Сигурно и още заловени педофили ще има до вторник (някой писа че тогава щели да гласуват закона), така че човек трябва да внимава какви сайтове отваря дотогава...
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може ли единствено и само един въпрос. Кой сега ще потърси отговорност на уеб-сайтовете за запознаства, където са се регистрирали непълнолетни ? Ще кажете, че няма как това да се предотврати. Като не могат да го предотвратят да ги затворят тези сайтове със закон и готово. Какво правят тези деца в нета и в такива сайтове аааа. Сигурно нови приятели си търсят да си запълват времето след училище- ЧЛЕН СИ ТЪРСЯТ. ЗАТВОРЕТЕ САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАПОЗНАСТВА СЪС ЗАКОН !!!!
23
0
 
1
 
! Отговори
Миришееее преди 14 години
Ама не просто мирише - ВОНИ !!! Що Явор Колев и дружинката му поръчкови некадърници не погледнат из ските сайтове за запознанства, та да се нагледат малките парцали как се чекнат там ?! А ? И там ли ги принуждават ?!Тези милиционери съвсем за маймуни ни взеха !!!
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
а откъде знаеш,че леличката не е чичко?
21
0
 
1
 
! Отговори
летяща леля преди 14 години
Ама кой кара дицата да влизат във въпросните сайтове за запознанства?! :) Да са преброили колко от тях сами си го търсят през Интернет? :)
20
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Затова съветвам този педофилин, ако бъде осъден, да заведе контрадело срещу държавата за РАСОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ, на каквато ОЧЕВАДНО ще е подложен !!!!
19
0
 
1
 
! Отговори
Апис преди 14 години
да нашите деца са, и точно, че са нашите е хубаво да си отворим очите, да те имат компютри, интернет, камери и те са част от проблема. Я се запитай защо се регистрират по сайтове 18+ какво търсят там? За да станат нашите деца жертва на такова престъпление част от проблема е в нас, част от проблема е в обществото. Искаме или не живота се променя за някои към добро за други се изражда, но той се променя и ако не свикнем толкова по-зле за нас...пак ще си го живеем, но в постоянни притесения!
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
еми незнам по-добре ,че си подтиска вълненията и го прави виртуално вместо да тръгне по улицата да зарибява децата. Не че го защитавам, но може така да си е решил. А тия кифлички няма ли да ги питате що си чатят с чичкото? Правете като мен - аз харесвам само лелички :)
17
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Разбира се, тоя извратенец сега и в панделата ще го вкарат, мъкар че реално нищо не е направил на никое момиче, а гнусните *** заплождат масово малолетни чаветки на същата възраст, но тях никой не ги закача, щото "такъв им е обичаят" !!!!Докога закони ще има само зя някои ?!?
16
0
 
1
 
! Отговори
ROBI PAK VI LAJAT преди 14 години
HEHE TO4NO PREDI DA GLASUVAT ZAKONA ZA SLEDENETO V NETA I ZEHA DA LOVQT PEDOFILI