5 години в затвора за педофил, изнасилил момиче

27-годишният мъж от Велико Търново заснел изнасилването
27 яну 2010 16:30,
44
5 години в затвора за педофил, изнасилил момиче
Снимка: БГНЕС

По обвинение в разврат с непълнолетна състав на наказателната колегия на окръжния съд във Велико Търново постанови ефективна присъда от пет години затвор, при първоначален общ режим на изтърпяване на наказанието, за 27-годишния Димитър Йорданов от Стражица.

Съдът призна Йорданов виновен в това, че на 28 ноември 2008 г. във Велико Търново е изнасилил 13-годишно момиче, като заснел насилието на видеоклип и с фотокамера.

В хода на съдебното следствие е установено, че подсъдимият се свързал с жертвата в интернет, като се представял за момиче на нейната възраст.

По същия начин той успял да заблуди още пет момичета, че е виждал техни голи снимки в мрежата, но те своевременно информирали своите родители за странните съобщения.

Освен ефективната присъда съдът постанови педофилът да изплати на родителите на пострадалото момиче обезщетение от 30 000 лв. за неимуществени вреди, настъпили в резултат на деянието.

Присъдата подлежи на обжалване пред Апелативния съд в 15-дневен срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
ctc1967 преди 14 години
Цели 5 години.горкия човек,ако имаше добър адвокат,шеше веднага да си излезе.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Такива трябва директно да се кастрират.Ще излезе след 3 год и ще е още по настървен.Това ако беше във КИТАИ досега да са го гръмнали,но тук................
42
0
 
0
 
! Отговори
рокамбол до българин преди 14 години
абе ти прос ли си тук става въпрос за изнасилване. както казвате *** не е изнасилена ,
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
кастрация за педофилите!!
40
0
 
0
 
! Отговори
данъкоплатец преди 14 години
Ето за такива смешни присъди платихме премиите (средно по 5000лв) на т.н. магистрати...Другаде този извратеняк или би се опържил на стола, или би трил наровете цял живот!
39
0
 
0
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
В Иран днес са били екзекутирани двама души, осъдени заради безредиците след президентските избори през юни, съобщи Ройтерс, цитирайки иранска агенция. Двамата били сред 11-те осъдени на смърт за инциденти по време на демонстрациите, които последваха спорните президентски избори.
38
0
 
0
 
! Отговори
..... преди 14 години
da umre dano ..... da gnie v ada...... da strada mnogo
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мене 5 години ми се виждат малко за този. Десет звучи къде по-кръгло и справедливо !
36
0
 
0
 
! Отговори
lupuscrux преди 14 години
e suvsem malka , koeto shte ni nakara da se zamislim s kogo da si "legnem" sledvashtiqt put
35
0
 
1
 
! Отговори
lupuscrux преди 14 години
Do kato , bqh kazarma ni predostawqha za chetene dva vestnika , ediniq ot koito beshe "Lichna drama". w nego prochetoh edna statiq , za edno momche osudeno za iznasilwane. Toi tvurdi v statiqta , che e nevinen i osudilata go e osushtestvila polov kontakt s nego napulno suznatelno , no posle go e usudila za iznasilvane.Shtom sa go usudili , znachi e vinoven(moje bi). Sled intervuto s momcheto imashe i intervu s edin ginekolog , ta toi tvurdeshe , che razlikata mejdu dobrovolniq akt i nasilstveniq
34
0
 
0
 
! Отговори
До българина преди 14 години
обяснявам , защо *** некой не съди , а българите ги пандизятясно е на всеки , че веднага щом поникне 1-вото косъмче и на *** и на българката им се доебва , но разликата е , че алчните българи веднага се досещат , че могат да искарат бързи и лесни пари и веднага почват да ревът "Ааааа туриха ми го насила" и опааа 30 000лв кеш веднага , без да работиш , без да се трудиш, а *** и колкото да реве пара нема види , за тва си го слагат редовно и не се оплакват никому :))))
33
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Таях бегла надежда, че са осъдили 30-годишният хъхрещ ***, забременил 12-годишната чаветка, но не би.Не оправдавам тоя изнасилвач, но го съветвам да съди така наречената "българска държава" за расова дискриминация - заедно и също него го осъждат на 5 години, мангалският Хумберт Хумберт, изпръцал 11-годишната *** Лолита дори не го арестуват, камо ли да го съдят.
32
0
 
0
 
! Отговори
6+ преди 14 години
незнам по кой член са го осъдили но дано тоя по 13 пъти на ден да получава "член" в затвора -***
31
0
 
0
 
! Отговори
Питанката преди 14 години
Защо не съм бащата на това дете да го съдя аз? Мисли ли,че няма да има адекватно възмездие? Не е ли по- добре сам да се кастрира и да не чака друг да му резне целия "пакет"? Петте години ще са достатъчни ли да се забрави извършеното от него или се чака детето да стане пълнолетно? Знае ли какво го чака в затвора? Дали ще оцелее въобще?
30
0
 
0
 
! Отговори
До BGDNES преди 14 години
Вие разлика правите ли между непълнолетен и малолетен????Момичето е на 13 години т.е. е по-малко от 14 години, което означава, че е малолетна. Ако беше между 14 и 18 години е непълнолетна.
29
0
 
0
 
! Отговори
друг Митко преди 14 години
Пълни глупости, в пандиза вече се интересуват повече от хероин, GSМ-и и си има достатъчно *** ***.Не е важно как се е писал той, сметни колко МОЗЪК имат тези момичета на 13 и какво им е възпитанието, колко сексуален опит ВЕЧЕ имат, щом се събличат голи спокойно пред интернет камера. Жалко е и то не за Митко или Иванчо ! А запознанствата са по сайтове, а там има ИЗБОР от 13-15 годишни по прашки, как според теб това остава незабелязано от администраторите или МВР а ;) Всичко е пари приятелю
28
0
 
0
 
! Отговори
zorro преди 14 години
Ако се беше писал Митко , дали пак щеше да му се снима гола, виновен си е още как, да си беше платил по надлежният ред или е чакал да продаде видеото и да натрупа пари, какво правят с изнасилвачите в затвора, след 5 години ще си имаме нова звезда в гей средите Димитричка от Стражица.
27
0
 
0
 
! Отговори
zorro преди 14 години
Мислех си да те наругая, но знаеш ли, изпитвам съжаление към теб, този Митко, като е толкова добър и като толкова много му се е правило секс, да беше си поискал от тебе, да беше отишъл на ***, а не да подлъгва и да изнасилва дете, прочети цитираната от мен книга, там също се разказва за изнасилване на дете, само, че там "Митковците" имат друга съдба!
26
0
 
0
 
! Отговори
друг Митко преди 14 години
хаха, абе ти на коя планета живееш , в България 13-14 годишните вече имат по-голям опит от майките си ;) Колко наивници и балъци има в тази държава не е истина! Митко се запознал с някаква малка к*рвичка по чата, казал че момиче и тя му се снимала гола. Е - според теб нормално момиче може ли да се запознае с друго момиче и да се снима гола и да си бърка по дупките? Изобщо не я травмирал, даже и направил кефа ама малката му е искала пари и след като не е дал го е казала на МАМА и на ченгетата..
25
0
 
0
 
! Отговори
zorro преди 14 години
Как ти дава сърце да го защитаваш, още повече ти като жена би трябвало да изпитваш съчувствие към поруганото дете, както е писал Джон Гришам във "Време да убиваш", при убийство страдат роднините на жертвата, а при изнасилване страда и самата жертва, как ще се почувства тя след 5 години когато *** ще е на свобода, ще спи ли тя спокойно, ще може ли да преодолее травмата след като може би ще го вижда всеки ден, не няма! Никога няма да е пълноценна жена, заради Митко!!!