Осъдиха автомонтьор, правил секс със седмокласничка

Делото беше прецедент за Пловдивския съд
29 яну 2010 22:04,
332
Осъдиха автомонтьор, правил секс със седмокласничка
Снимка: БГНЕС

28-годишният Валери Тодоров получи условна присъда от 6 месеца с 3 години изпитателен срок. Причината  - сексуален акт с 13-годишно момиче.

Делото беше прецедент в Пловдивския съд.

До него се стигна след сигнал в полицията от майката на девойката.

Сексът с непълнолетни се наказва със затвор от 2 до 6 години, казаха за Dnes.bg от пресцентъра на съда в Пловдив.

Това, което спаси 28-годишния автомонтьор от ефективна присъда, е фактът, че сексът е правен със съгласието на седмокласничката.

През пролетта на миналата година Валери ровел в сайтове за запознанства и срещнал момичето, с което по-късно имал интимни отношения.

„Той не е криел възрастта и името си”, заяви днес в съда адвокатът на подсъдимия.

В едно от първите си съобщения, разменени с 13-годишната девойка, автомонтьорът написал: „Ако започнем да се харесваме повече, ще отида в пандиза заради теб, но ще си струва!"

Двамата влюбени са правили секс след няколко излизания на кафе.

В нощта на половия акт момичето излъгало майка си, че ще спи у нейна приятелка, но на сутринта истината лъснала.

Тогава майката подала сигнал в полицията и на разпит били извикани седмокласничката и  Валери.

Той признал за действията си и не скрил, че знае възрастта на момичето.

Веднага след това „половият атлет” бил задържан в ареста.

В късния следобед в петък първото по рода си дело в Пловдивския съд завърши с условна присъда за автомонтьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Абе младежи, да не падате от небето бе!?Всичките са такива, я се огледайте. По тая логика половината мъжки свят трябва да бъде осъден.Не 14-годишни, ами 12-годишни направо си просят, друг е въпросът, че явно има и от кого да си просят. Обаче, все пак факт - поколенията които идват...извинявайте ама... само за е***не стават...
161
0
 
1
 
! Отговори
kalitko преди 14 години
a tiq sydii 6to ne sydqt brata si *** det e zaplodil onui 12godi6noto djorev4edet rodi,ami go napraviha medien geroi po si4ki TV, ili i za sexsa ima dva ar6ina(-_*)
160
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 14 години
Осъдили са го, защото не е ***. Ако беше - нямаше да е проблем ! Сега пък той да вземе да осъди България заради двойните стандарти в правосъдната система.
159
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
"Сексът с непълнолетни " под 14 години са малолетни ...и тогава е наказуемо ...непълнолетни са от 14 до 18 и могат да си се радват без *** колкото си искат по нашето законодателство...а автора е ***...
158
0
 
1
 
! Отговори
indianecaxx преди 14 години
Вярно,че трябва да иде в пандиза,но затова ,че така е възпитал дъщеря си!
157
0
 
1
 
! Отговори
сас преди 14 години
те може да приличат ама само докато ти каже 1 дума и всичко си проличава и то е дете ве хора какъв секс ми говорите?кви неща ве? вие май много порно гледате аз пък да ви кажа и нещо сте се сбъркали.и майката е виновна ама бащата що не го споменавате или няма вина само той.какво е това мислене да смятате всички жени за долни ку-ви а мъжете за ощетени страдалци.вас кой ви е раждал ве. и каквъвто тип жена търсиш такава намираш.като искате да изгл.кат фолкаджийки няма как да са с чисти намерение
156
0
 
1
 
! Отговори
sas преди 14 години
значи е нормално 13 год да правят секс и да раждат като *** според теб така ли? а защо тогава искаш да подражаваш на изостнала раса и живеещи в мизерия и простотия булшинство?и трябва да искаме сметка как може съдията да го е осъдил?обяснявате че 13 год. имали цици и що да не ги е.. кат искат и будели възбуда във вас?вие да не сте педофили ве.обяснете как може да ви възбуди 13г момиче?!?ако сте на 15 ок ама парадирате с год уж.болни мозъци.157-8 коментар
155
0
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
"а ако не са хора тогава държавата да ги третира като уличните кучета."че тя това и прави, оставя ги обезпокоявани да си правят каквото искат, щото иначе дружествата за защита на животните ще я осъдят в страстбург.
154
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
i az predi prawih sex s plovdivchanka na 14 :)))
153
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
26. Дани "Защото манговците не са хора, затова не се водят дела срещу тях. Все едно да съдиш животно, задето те е ухапало... "И аз нямаше да го формулирам по-добре.Ако за тях няма закони значи не са хора, а ако не са хора тогава държавата да ги третира като уличните кучета.
152
0
 
1
 
! Отговори
Миро преди 14 години
До :Анонимен: ПК е моят отговор на твоите терзания и лентата ми е пълна до горе...
151
0
 
1
 
! Отговори
vonoto преди 14 години
ako sum na bashtata na momicheto, shte ida az v pandiza zaradi toq ***.r....no shte si struva
150
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А защо не се обърнат да съдят скапаните сайтове за запознанства?!?!?!?!? Нали админите там проверявали всичко, и "уж" трябва да имаш навършени години!
149
0
 
1
 
! Отговори
bau преди 14 години
*** може да правят деца на 12...че дори с пари ги награждават !
148
0
 
1
 
! Отговори
Якошиба Цицибара преди 14 години
Е можеше например с очилати стругари или електроженисти или кулокранисти.
147
0
 
1
 
! Отговори
teko преди 14 години
мъжа е невинен момичето от рано го е засърбял кривия косъм и си е искало,той не е егоист и го е дал няма лошо колко хора има изнасилени и ги е страх да подадат жалби.
146
0
 
1
 
! Отговори
сливналия преди 14 години
А така!!! Закон трябва да има!!!!! Ха ха ха ! За това предлагам цялата *** махала да се загради и да се направи на затвор! Щото там не е....на *** на 14 години няма.!!!
145
0
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
"Много модно сред тях тогава беше да се шибаш с таксиджия!?!?"а ти кво искаш, да се *** с очилати интелектуалци ли? :)
144
0
 
1
 
! Отговори
колчо преди 14 години
до Стефчо студента:Браво, колега! Наистина 30-40 годишните жени са разкошни - знаят какво искат и знаят какво искаш, още повече - умеят да ти дадат всичко, което ти трябва! А за осъдения - прав, крив - това е, един мъж трябва да мисли с двете си глави, не само с долната. Но наистина законите трябва да важат и за цигаите, иначе става страшно - множат се като мравки без да дават никакъв продукт за държавата, а само консумират.Деца да раждат деца - по света това сигурно е прецедент, не и у нас.
143
0
 
1
 
! Отговори
онбашията преди 14 години
е стига сте плюли държавата, тоя ако беше в америка щеше да лежи ефективно, там няма "със съгласието", всичко под 18 се брои за изнасилване. иначе аз смятам че всеки който нарича влечението към полово зряла женска "болест", сам е болен от американщина.