Осъдиха автомонтьор, правил секс със седмокласничка

Делото беше прецедент за Пловдивския съд
29 яну 2010 22:04,
332
Осъдиха автомонтьор, правил секс със седмокласничка
Снимка: БГНЕС

28-годишният Валери Тодоров получи условна присъда от 6 месеца с 3 години изпитателен срок. Причината  - сексуален акт с 13-годишно момиче.

Делото беше прецедент в Пловдивския съд.

До него се стигна след сигнал в полицията от майката на девойката.

Сексът с непълнолетни се наказва със затвор от 2 до 6 години, казаха за Dnes.bg от пресцентъра на съда в Пловдив.

Това, което спаси 28-годишния автомонтьор от ефективна присъда, е фактът, че сексът е правен със съгласието на седмокласничката.

През пролетта на миналата година Валери ровел в сайтове за запознанства и срещнал момичето, с което по-късно имал интимни отношения.

„Той не е криел възрастта и името си”, заяви днес в съда адвокатът на подсъдимия.

В едно от първите си съобщения, разменени с 13-годишната девойка, автомонтьорът написал: „Ако започнем да се харесваме повече, ще отида в пандиза заради теб, но ще си струва!"

Двамата влюбени са правили секс след няколко излизания на кафе.

В нощта на половия акт момичето излъгало майка си, че ще спи у нейна приятелка, но на сутринта истината лъснала.

Тогава майката подала сигнал в полицията и на разпит били извикани седмокласничката и  Валери.

Той признал за действията си и не скрил, че знае възрастта на момичето.

Веднага след това „половият атлет” бил задържан в ареста.

В късния следобед в петък първото по рода си дело в Пловдивския съд завърши с условна присъда за автомонтьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
1
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
ми *** дето тъпчат 11 годишни ромки? ама за тях това било въпрос на етническа традиция.... ми и на мен етническата традиция ми повелява да им чупя зъбите в противовес с българските закони
141
0
 
1
 
! Отговори
Якошиба Цицибара преди 14 години
Е кво като е на 13. Когато бях в 7 клас, съученичките ми имаха *** бомбите и се шибаха и за умрелите. Много модно сред тях тогава беше да се шибаш с таксиджия!?!? Странно, но факт.П.П. Учих тогава в 129-то на канала.
140
0
 
1
 
! Отговори
@ преди 14 години
Скапана държава! Като разглеждам идеите за новия НПК и ми става доста неприятно.. Май ще гоним АНТИЛОПАТА другаде. Според мен този тип изобщо не е виновен!!!!
139
0
 
1
 
! Отговори
Parcuc преди 14 години
Еми всичките *** почвайте да ги съдите
138
0
 
1
 
! Отговори
Питанката преди 14 години
Защото са етнически българи ли се осъжда станалото? Щом са *** няма проблем и да раждат на 10години ако щат, така ли? Законът се прилага различно според етноса ли? Дали е закон или е заетнос? Това не обезмисля ли държавата ни въобще? Трянва ли безмислена държава да съществува? Трябва ли да се съобразява жителя на БГ със законите, след като те са според произхода? Така ли с твърдение за *** самосънание могат да се правят безнаказано своеволия?
137
0
 
1
 
! Отговори
гамбино преди 14 години
сега ако я изпрска пак и ще го обявят за рецивидист. Баси държавата! А *** на 15 години имат вече по три деца а бащите кючек играят-чисти и неосъждани.
136
0
 
1
 
! Отговори
bayco преди 14 години
Любопитен съм , какво стана със заканите на прокуратурата, относно ония *** от Сливен, дето забременяват децата си - една скоро роди на 13, т.е. тя е напълнена с човечета на 12. А какво стана с "рекордьорката" за БГ - оная евроинтегрирана ромка на 11 години. Била е на 10, когато е забременена. За тях няма ли съд?!?!?!? Аре да се стегнат малко Цветановците и Борисовците - нали искате да не се увеличава до безкрайност електората на една конкурентна партия - това е законовия начин
135
0
 
1
 
! Отговори
uiiii преди 14 години
Ne vijdam kade e problema i az sam 4ukiasval 13-14 godi6ni, lo6o niama kato im e kef 6to pak ne, ako ne e bil montiora 6te6e da e niakoi drug:)
134
0
 
1
 
! Отговори
dqdomi преди 14 години
имам едно питане кой е виновен :) че оная пикла кой знае как са е снимала в сайтовете и ест какво прави там защо майката не отговори защо е оставила уж невинното си момиченце да не влиза в подобни сайтове а сега кой е виновен ,младежа нали а тая малката *** тя къде е ???????? до една седмица с друг :) или тъпата женска психика аз те обичам мноооого ама няма как вече да сме заедно гооосподи тя не е виновна :) или аз ще те чааакаааам ама сега ще излизам с няколко мъже а и вече съм известна
133
0
 
1
 
! Отговори
Автомонтьор преди 14 години
Сигурно половината от по-долу коментиращите ако имат възможност биха направили същото като този автомонтьор но иначе тук се правят на много изумени.Вероятно дъщерите им в момента са долу-горе на такава възраст и затова така говорят.
132
0
 
1
 
! Отговори
Митев преди 14 години
Не го оправдавам, но си задавам въпроса: ЗАЩО *** раждат на 13-14 години и на бащите на децата им НИЩО не им се случва? Кога в съдилищата ще има ефективни присъди и за *** спал с 12 годишна!!!?
131
0
 
1
 
! Отговори
Стефчо студента преди 14 години
Аз пък опъвам само 33- 40 годишни. Това е златния сексуален период на една жена. А и много помага за квартирата, обучението и бъдещата кариера.
130
0
 
1
 
! Отговори
разследващ преди 14 години
От цялата история само едно ми стана ясно. Съдията издал присъдата-никога не е спал с малолетно момиче. Всичко останали факти и събития са оспорими и съмнителни.
129
0
 
1
 
! Отговори
браво Поаро ! преди 14 години
я да беше син да депутат вместо автомонтьор, сега сватба щеше да прави майката
128
0
 
1
 
! Отговори
до саот 2128 преди 14 години
Ти от къде знаеш, че няма цици ? Има момичета на 13 аз да им завидя ! Моя син,когато веше на 17 първата му приятелка беше на 14. Идваше в къщи да й помага по математака. Като я гледах колко беше хубава и развита, какво тяло имаше, и как се обличяше аз изпитвах чувство за малоценност. Казвах си какво хлапе бях на нейните години а днешното поколение са чудо.
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Як ремонт и е правил на колата пича....
126
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
любов!!! ами тая малката рано е до сърбяло....
125
0
 
1
 
! Отговори
сас преди 14 години
то хубаво че момичето е подгонено от хормони, но 28 год мъж няма ли мозък в главата си? и къв секс с дете което циц няма или са едва набъбнали.присъда по тежка за тоя и една солена глоба на родителите че не обръщат достатъчно внимание на детето си и не му набиват в хормоналната глава ценностна система.така че в тоя случай не ми оправдавайте безкористно оня че топнал чушката..сигурно е и сляп че колкото и развито тяло на 13г надали ще буди възбуда.айдееее
124
0
 
1
 
! Отговори
2128 преди 14 години
Още една тъпотия. 13 годишна подгонена от хормони може да подложи динена *** под краката на човек и да му съсипе живота. Майката на момичето ще иска парички. Горкото момче !
123
0
 
1
 
! Отговори
men преди 14 години
Mogat da osydqt obiknovenniq chovechec za 1 neshto.. a horata s narkoticite i ubuustvata na svooboda... Dobre doshli v BG