22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...

Младежът, пробил охраната на 3 март, е освободен
5 мар 2010 21:21,
160
22-годишният Симо с мотора пред НС брои 500 лв. Като начало...
Снимка: БГНЕС

Мотоциклетистът, пробил охраната на 3 март пред Народното събрание, ще бъде освободен от ареста срещу 500 лева парична гаранция, реши Софийският районен съд.

22-годишният Симеон Стоянов успя да преодолее охраната на площада пред парламента и премина с мотоциклета си пред събралите се там официални лица за церемонията по случай Трети март.

Прокуратурата е повдигнала обвинение на младежа за нарушаване на полицейско разпореждане.

Пред съда Стоянов заяви, че съжалява за постъпката си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко сте ограничени - Левски е национален герой, защото е искал всичко да стане бавно и организирано. Ако сравним двата случая излиза, че в ролята на Левски е някой младеж, който усилено учи за да дойде някой ден и да управлява в полза на народа. Постига целта си бавно и с добра организация.Крадливите управници няма да си отидат като се дрогираме и правим мизерии.
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ТЕЗИ ХОРА КОИТО СА ОХРАНЯВАЛИ ОЦЕНЕТЕ КОЛКО СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА - ПРОСТО ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е ТАКАВА.
148
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Симо - НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ. Съвременият Левски.
147
0
 
7
 
! Отговори
ОСАМ ЛАДЕНОВ преди 14 години
БАРЕМ ЕДНА КАРТЕЧНИЦА ДА БЕШЕ ВЗЕЛО МОМЧЕТО...ЩЕШЕ ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ
146
0
 
0
 
! Отговори
гробар преди 14 години
До 153,а не само от Гоце а и от една мутра нали ме разбираш тарикат.
145
0
 
1
 
! Отговори
КК преди 14 години
ТОЯ Е *** ФЕНА!
144
1
 
5
 
! Отговори
Луцифер преди 14 години
Ако беше терорист и ни беше отървал от гоце сега щеше да бъде национален герой...Жалко!
143
1
 
1
 
! Отговори
2128 преди 14 години
V Bg. vsiako provinenie se zaplashta s pari. Dori choveshkia jivot struva pari. Imash li pari vsichko ti e pozvoleno !Prokuraturata gi puska, zashtoto na neia i triabvat pari , ane prestapnici.Balgarskia narod niama, niama rod, niama zakon, niama i religia..vsichko e samo "dai pari i si varvi" za jalost.Ako tozi zakon go imashe i v Izrael i puskaha teroristite sreshtu pari, do dnes niamashe da sashtestvuva nito edin izraelec.
142
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
za Komunistite spirka niama , hora pazete se te sa vnedreni navsiakade, maitap niama
141
1
 
12
 
! Отговори
А не се ли преди 14 години
питате щом едно 22-годишно момче пробива охраната какво ще стане, ако има зла умисъл от терорист например?! Нарушението е факт, но наказание трябва да има за всички, които са осигурявали безопасността на присъстващите на плащада. Да чухте нещо за наказания, за оставки?! Не, министър Цветанов защитава Дянков, и така отвлича вниманието от гафа на неговите подчинени. Но къде в българина очи да вижда, уши да слуша и ум да разсъждава?
140
5
 
1
 
! Отговори
Писна ми преди 14 години
Какво общо има постъпката на този *** със соца?! Или искаш мен да обвиниш, че ти се провалил като родител?!
139
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Читетел, като младеж мога да ти кажа, че само децата на комунистите имат възможност да имат мотор и да се чувстват недосегаеми. За съжаление ние нормалните младежи нито имаме възможност за мотори, нито за дрога. Учим си и си траем, като се надяваме някой ден да дойде нашият час
138
2
 
14
 
! Отговори
Читател преди 14 години
Ужасен съм от част от коментарите. Как трябвало да разстрелят момчето, как да гниел в затвора. И няма как да не се сетя за бившия министър председател Димитър Попов. През 1986 година осъжда на смърт 26-годишен мъж, защото бил счупил надгробния паметник на Людмила Живкова. А човека е очаквал първото си дете. Не съм злобен човек, но докато не умре и последното зомби от комунизма, няма да има живот тук.
137
1
 
1
 
! Отговори
Радо преди 14 години
Много бяло многоооооооо
136
6
 
1
 
! Отговори
ЙД преди 14 години
Деца,не си пишете домашните, по-добре намерете някой дилър, купете си наркотици и правете мизерии! Само така ще премахнем крадливите депутати
135
2
 
1
 
! Отговори
ЙД преди 14 години
Анонимен 134,нали точно Симето и нему подобните са обрали някоя баба за да си купят наркотици.Толкова сте ограничени, че си представяте материализиране на недоволството от системата и управлението чрез правене на мизерия на публично място. Язък за всички младежи, които инвестират в образование за да могат един ден да управляват държавата честно и почтено в полза на народа.Децата ви нямат никакво бъдеще след като поощрявате дрогирането, мизериите и простотиите.
134
2
 
6
 
! Отговори
Екс Българин преди 14 години
Кое му е едно на хулиганството бре ?! И къде го видя пиян ? Нещо с дрегер ли го мери ? Вие сте егати бетонните кратуни. На вас само затвори са ви в главите чугунени. Умирате от глад, но пак тичате с червена бюлетинка в ръка. Абсолютни нещастници. Въобще не ми е жал за вас, но повличате и децата си в малоумието си.
133
6
 
2
 
! Отговори
Един Българин преди 14 години
На кого е син този ***? Защо само за нарушаване на полицейско разпореждане? Това си е и едро хулиганство, уронване на авторитета на държавата и каране на мотор в нетрезво състояние!!! Треснете му 10 години и ще им се изпари всичката дрога в кофите на такива празноглавци като него.
132
1
 
3
 
! Отговори
GG преди 14 години
100% Оборудван.Като за парад. Бравос.
131
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
При соца имаше хляб за всички сега лапат само шепа богаташи и искат гладните да им целуват г..а !!!