17-годишна ученичка уби новороденото си бебе

Майката учи в Музикалното училище в Котел
31 мар 2010 11:19,
325
17-годишна ученичка уби новороденото си бебе
Снимка: БГНЕС

17-годишна ученичка от Музикалното училище в Котел е родила дете в квартирата си и после го е убила, съобщиха от МВР.

Снощи в местното РПУ бил получен сигнал, че единайсетокласничка е родила дете в квартирата си на ул.”Георги Захариев” в града.

При извършената проверка е установено, че 17-годишното момиче от Ямбол предния ден е станала майка на момиченце.

След раждането тя увила бебето в хавлиена кърпа, нанесла му няколко прободни рани, и го укрила в шкаф.

Трупът на детето е откаран в МБАЛ - Сливен за аутопсия.

Майката пък е настанена за лечение в болницата в Котел.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


325
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
След като са безотговорни и не могат да поемат грижата за детето си тези бащи не изпълняват никаква функция. Затова са непотребни и майките с помощта на бабите биха отгледали децата на този, които правят деца на децата.
285
0
 
2
 
! Отговори
мнение преди 14 години
е хубаво ама не виждам реално как затвора ще промени ситуацията, това би било наказание, но реално не би променило нищо!
284
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Доживотен затвор за бащите, които правят деца на деца!
283
1
 
1
 
! Отговори
dojivoten zatvor преди 14 години
zatvor za maikata! v palno saznanie e ybila bebeto si ! ne bi trqbvalo daje da izleze ot zatvora!za neq nqma pro6ka!!!!!i ada i e malko!nemoje gospod da dava na nenormalni deca , a na drygi koito iskat i trqbva da imat da nemogat!mnogo sajelqvam za gorkoto bebe!no maikata e za ybivane(dori i tova i e malko)
282
3
 
3
 
! Отговори
хм преди 14 години
в държава управлявана от малограмотна мутра, всичко е възможно
281
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Докога някой друг ще върши престъпления към децата, а семейството ще поема отговорностите?Разбира се ние знаем,че има мъже, които са пъзльовци и страхливци, до такава степен, че не могат да поемат отговорността, да се нарекат бащи, но това не ги оправдава."ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО е ИЗВЪРШЕНО от ТОЗИ, който е направил ДЕТЕ на ДЕТЕ."
280
1
 
0
 
! Отговори
nadan преди 14 години
Извинявам се, допуснала съм правописна грешка. Исках да кажа, че е престъпление да се прави секс с непълнолетно момиче.
279
0
 
3
 
! Отговори
nadan преди 14 години
Кой ги учи ли? За съжаление в нашата страна това никой не носи вина, че момичета от 12 до 18 г. правят секс. Да се прави секс с момиче от малолетно момиче е педофилия, но това е толкова нормално за България, че никой не го приема за педофилия. Учат ги съучиниците им, които гледат порно канали, учат ги в дискотеката пияни мъже, има кой да ги научи. Но няма кой да осъди тези хора за педофилията им. И сега трябва да намерят бащата на бебето и да го осъдят, че е правил секс с непълнолетна.
278
0
 
4
 
! Отговори
vvv преди 14 години
Не обвинявам и не оправдавам.И спрете да търсите отговорност от училището и учителите.Крайно време е семейството и всеки идндивид да си поема сам отговорностите.
277
0
 
3
 
! Отговори
до 282 преди 14 години
"Учат се да правят секс още на 14"Кой ги учи бе nadan????????????????КОЙ ГИ УЧИ?"Престъплението е извършено от този, който е направил дете на дете.Това е вик за помощ."
276
0
 
0
 
! Отговори
epikur преди 14 години
Maykati ako e znaela kakaf bukluk 6te stanie6 6te da naprai sa6toto s tebe
275
1
 
3
 
! Отговори
Виолета преди 14 години
Аз съм майка на 6 годишно дете и не може да го побере ума ми това престъпление !!!!!след като ,не е искала детето можела е да направи аборт,или ако не е било възможно да го даде за осиновяване,,,,,малкото бебе не е виновно то е ТОЛКОВА НЕВИННО!!!!ЗА БОГА ХОРА НЕКА, НЕ ДОПУСКАМЕ ДА ИМА ЖЕСТОКОСТ СРЕД ДЕЦАТА И ДА ВЪЗПИТАВАМЕ ДЕЦАТА СИ ПО ДОБРЕ!!!!!!!!!
274
1
 
5
 
! Отговори
nadan преди 14 години
Голям срам е да имаш извънбрачно дете. Как ще приеме това баща й, майка й, семейството, ами съседите. Това е срам и позор - да родиш ***. Това е българската провинция - простотия и жестокост. Според единствено срамът и страхът "какво ще кажат нашите и хората" са причините за това престъпление. Учат се да правят секс още на 14, а не, че сексът и любовта вървят ръка за ръка.
273
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Възможно ли е всичко това да се случва? Не мога да повярвам каквото и да е станало, както и да е заченато това дете то не заслужава такава участ. От къде тази жестокост, не разбирам, та това е убийство и то на толкова невинно и беззащитно същество. Какъв човек трябва да си, за да го направиш незнам, но съм сигурна, че живота на това момиче няма да е същия и няма да е по - добър, защото е отстранила всички "пречки"....
272
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Отнели са душата й и тя е отмъстила, като е отнела пак душата на дете.Престъплението е извършено от този, който е направил дете на дете.Това е вик за помощ.
271
0
 
1
 
! Отговори
@@@@ преди 14 години
Tova e ujasno prestaplenie. Ne se postapva taka! Ne.
270
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
17 годишното дете много е страдало, за да постъпи така с бебето си.Сигурно е била изнасилена и е отмъстила на плода на гаврата.
269
2
 
4
 
! Отговори
ALEX преди 14 години
hahaha tazi madmoazel shte stava CHALGA PEVIZA i na neya ne i tryabva dete. a kolko mnogo hora biha se radvali na tova detence
268
0
 
6
 
! Отговори
aa преди 14 години
274-ти *** ли си да те .ба в ***!!
267
1
 
5
 
! Отговори
ha преди 14 години
Научи се да пишеш на български като пишеш в бг сайтове бе, ***