Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора

Момчето е с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота
9 юни 2010 12:43,
548
Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора
Снимка: БГНЕС

14-годишен младеж е с опасност за живота, след като е бил прострелян при опит за кражба на череши във Врачанско, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.

Малко преди полунощ е получен сигнал в полицията в града, че в центъра на село Бели Извор е открито 14-годишно момче с две огнестрелни рани.

То и негов 22-годишен приятел прескочили оградата на частен двор, за да берат череши.

77-годишният собственик на имота обаче ги видял и прострелял по-малкото момче с пушка.

То е настанено в МБАЛ ”Хр. Ботев”-Враца с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота.

Мъжът е задържан за 24 часа, работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
0
 
1
 
! Отговори
M преди 13 години
Този сайт няма ли *** за форумите???????????????? Как е възможно да се публикуват неща, написани от животно като 357???????????????????
343
5
 
9
 
! Отговори
анонимно преди 13 години
щом крадат-заслужават си го.какво значи деца?влезли са в частна собственост и то с цел кражба!!!!всеки трябва да има право да си защитава собствеността .ако бяха влезли в двор на *** да крадат?
342
3
 
12
 
! Отговори
The Wizard преди 13 години
Абе какво ви е напънало повечето тук - децата, та децата.... какви деца ви гонят? Единя 22 годишен... крали през ноща... Децата спят през ноща...
341
1
 
15
 
! Отговори
Петър преди 13 години
на тая територия, наречена България, няма *** дворове. Има българска земя, окупирана он цеганета-колонизатори, поради глупостта на наши *** управници. Тая индийска *** и да я убиеш е малко, а ти за права ми говориш? но идва Съда. Заради едно изснасилено българско момиче, всичките трябва да платят! Така е пРавдата, защото те не трябваше да са тука. А щом се ес лучило това зло, значи всички са отговорни. Да не са идвали да го правят! Щом са го сторили, заслужават само едно - разруха!
340
1
 
17
 
! Отговори
mangal преди 13 години
Сега тоя *** ще го лекуват пак с нашите пари......
339
1
 
23
 
! Отговори
Андрей преди 13 години
Абе хора кой бере череши в полунощ,тия са били влезнали да крадът ама не им е излезнал късмета
338
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жив и здрав да си, baykоlu! Като толкова си ги харесваш - снаха и зетмангали да те споходят! И да не забравиш да ни почерпиш по тази лучка!
337
12
 
6
 
! Отговори
baykolu преди 13 години
Знам, веднага ще ми опонират сто човека, че видители, те *** не спазват законите! Това е така, безспорно! Но не трябва ли ние, ако имамем претенции за това, първи да започнем да ги спазваме?! Още повече, след като огромната част от нас възприемат себе си, като едва ли не по висши същества?! Ами дайте им пример! Спазвайте сами собствените си закони преди да искате от другите да ги спазват!
336
3
 
26
 
! Отговори
браводядо преди 13 години
В селото на майка ми 1/3 са ***. Имат земя, но е я работят. Предпочитат да обират плодовете на труда на другите. Така живее тази вредна пасмина. Браво на дядодото. Повече такива трябва да има. Не е ли ясно вече на всички, че друго решение на проблема няма.
335
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А някой да е видял *** да е засадил картофи, череши, праскови, зеле, лук или нещо? А на пазара са само ***....НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ ТЯХ КУПУВАТ САМО БЪЛГАРИ. АКО НЕ КУПУВАМЕ ЩЕ КРАДАТ КОЛКОТО ДА ЯДАТ , А НЕ ЗА ПЕЧАЛБА.
334
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
стига бе! к`ви череши, к`ви пет лева! Тук не става въпрос за детска лудория, дето и ти и аз сме правили като малки! Това са двама печени хайдуци, дошли да оберат КЪЩАТА, а не черешата. Ако нощем се берат череши - едно време на бригадите щяха да ни карат нощна смяна да ги берем! Случили са обаче имот на въоръжен собственик. Иначе, шяхме да четем за "убит или намерен в безпомощно състояние възрастен мъж в село......" Това за черешите са го измислили да омаловажат набега си
333
1
 
5
 
! Отговори
gtf преди 13 години
и колко пъти си прескачал дувари посреднощ - кво се правиш на голем герой ?
332
0
 
0
 
! Отговори
Стефан преди 13 години
До от преди 24 сек> Виж, тук си прав на 100%!
331
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За 10 череши повечето в този форум са готови да убият едно дете, което в крайна сметка не е влязло в вътре в къщата за да обира и най-вероятно за него всичко е било игра. А вие сте готови да го убиете. Просто нямам думи.
330
3
 
2
 
! Отговори
baykolu преди 13 години
Проблемът е, дали ние всички, въпреки всичките си претенции, искаме да живеем в "нормална държава" или в джунгла?! Дали искаме да имаме стабилни и справедливи закони, които всички ние да спазваме ...или смятаме, че законите трябва да се спазват от ***, но не и от нас?! Осъждаме крадеца, но оправдаваме убиеца?! Това мислене не води към нормалната държава! За съжаление!
329
15
 
10
 
! Отговори
byt преди 13 години
Почти няма човек, който като е бил дете да не е правил някакви поразии. Кой ли не е прескачал дувари да си набере череши или джанки, това са детски истории. В този ред на мисли - куршум за всички вас, които защитавате изкуфелия дархол, с подаващ се катетър от джоба, опитал да затрие дете.
328
1
 
19
 
! Отговори
dhl преди 13 години
кой ще ни отърве от *** питам, и щом няма такъв как да се пазиме от тях ако не със саморазправа, медал за дядото !!!
327
1
 
17
 
! Отговори
Авджия преди 13 години
Този дядо е открил вече целогодишния лов на ***....
326
2
 
11
 
! Отговори
Стефан преди 13 години
Точно така. Всички престъпници имат право да посегнат на живота ти. Ти нямаш право да се браниш и да защитаваш собственоста си. Правилно си ме разбрал!
325
0
 
15
 
! Отговори
внуче преди 13 години
абе няма проблем веднъж да се случи, ама тези *** ни крадат цял живот, а ние бачкаме, как да не го гръмнеш, като те краде всеки ден