Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора

Момчето е с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота
9 юни 2010 12:43,
548
Дядо простреля тийнейджър с пушка, крадял му череши от двора
Снимка: БГНЕС

14-годишен младеж е с опасност за живота, след като е бил прострелян при опит за кражба на череши във Врачанско, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Враца.

Малко преди полунощ е получен сигнал в полицията в града, че в центъра на село Бели Извор е открито 14-годишно момче с две огнестрелни рани.

То и негов 22-годишен приятел прескочили оградата на частен двор, за да берат череши.

77-годишният собственик на имота обаче ги видял и прострелял по-малкото момче с пушка.

То е настанено в МБАЛ ”Хр. Ботев”-Враца с разкъсан бъбрек и кръвоизлив, с опасност за живота.

Мъжът е задържан за 24 часа, работата по случая продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


548
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 13 години
И няма значение че *** е бил на 14 - хъхрещият *** когато и да го пречукаш, все му е рано.
363
9
 
2
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
*** си ти бе *** единият е на 22 а простреляният на колко е бе? струва ли си за 1 кг череши? какво ви става бе хора?
362
2
 
11
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Знам само, че ако беше съседското дете, дядото надали щеше да го гръмне... и какви са тия "деца" - на 22 години, влизащи в чуждият дом посред нощ?Отстрелът на бандити трябва да бъде декриминализиран, гражданите - да имат правото да защитават имотът си с оръжие - тоя дядо заслужава награда, а не присъда.Проблемът е само, че мангасаринът е жив и сега ще го лекуват с нашите пари, вместо да го оставят *** като псе.
361
0
 
9
 
! Отговори
АМАН преди 13 години
Правилно..знаеш ли каде са патрулките ми...недостигат хора...от 66 000 души МВР само 22 000 са униформени и то различни звена..пожарникари, охранителна и прчие. Но само ДЯНКОВ за което евала, иска РЕФОРМА в МВР.Ама нънци не се случва, знаеш ли имаше на скоро съкращение в МВР и познай кой съкратиха...ми пак униформени, а тези *** в администрацията на бесни длъжности и заплати пяак са си там...
360
0
 
5
 
! Отговори
Тервел преди 13 години
МВР хубаво, че правят акции, дето после ни ги прожектират, но кога ще започнат да се справят с битовата престъпност, тормозеща народа. Тази уж дребна престъпност малко по малко "изпива" хората. Къде са патрулките из кварталите и постоянни проверки на всеки съмнителен "гражданин".
359
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на дедото, кога и в БГ законите ще станат като в САЩ - който нарушава частната собственост да си носи после последствията...
358
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако не беше стрелял човка новината ще да звучи така: Открит мъртав 77 годишен мъж, предполага се, че тава въпрос за убийство при обир. Случаят се изяснява
357
0
 
12
 
! Отговори
АМАН преди 13 години
В тези времена да! Откаде дедото да знае за какво одват! След като държавата е позволила д асе стига до там сами да се пазим така ще е. Всички сме били деца и сме "крали" череши, ама да ядем, не да продаваме! Евала на дедото, ако всеки мъж със семйство си защитава така собствеността нема да има ни мутри ни дявол. Иначе пишман - защитници много на всичко - високо извисени люде! Ама живота е ОЦЕЛЯВАНЕ, понякога дори и първично! Не играеш ли по правилата му ставаш ЗАЩИТНИК на "онеправданите"!
356
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Медийте да престанат да изкарват *** набези ,едвали не тийнейджърски лудории. Ха...най-лесно е, като влзеш да тарашиш вила и като те збарат да кажеш, че си искал малко череши да си набереш. *** номера. Аз ако съм на 77 години с удоволствие бих им пръснал тиквите.. и да ме вкарат в затвора на тая възрсат за кога?
355
1
 
13
 
! Отговори
Атанасов преди 13 години
Въпросът е много субективен и не винаги новината е пълна истина. Дали са прескочили да берат череши или дядото е поредният системно тормозен от вандализъм и обири? Дали те не са предизвикали тези действия. Лично аз предполагам, че това е версията на другото момче. Мисля, че разбирате какво е моето мнение, но както казах това е крайно субективно, ще видим скоро.
354
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе *** чети първо... Едно време като деца сме вземали, но пред деня...В полунощ децата спят... и какви деца като единя е на 22?!
353
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Повечето в този форум си правят свободни съчинения и измислят неща, които в статията не пише. Никъде не пише, че става дума за *** / а, това и няма значение/. Никъде не пише, че са и влязли в къщата и са заловени да задигат телевизора например. Единственото, което се казва е, че 22 г и 14 годишен са прескочили оградата и берат череши, а дядото е стрелял и 14год е с опасност за живота. Коментарите си правете на това струва ли си един човешки живот да бъде отнет за шепа череши?
352
7
 
3
 
! Отговори
EMO преди 13 години
В кой век живеете, бре хора, стига сте сме се деляли на *** магали и прочие!Съгласен съм, че трябва твърда ръка и закона трябва да се спазва от всички, но за жалост законът е сляп за някои а за някои не е.Нали четете и гледате новините, например за това,че пиян шофьор блънал и убил някого, получана условна присъда, и то не е *** а е българин на това какво му казвате.
351
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами по какаво да стреля бе? По черешите ли?Човек бил... като влезнеш в къщата ми през ноща не канен не си човек по моята книжка
350
0
 
6
 
! Отговори
vlado преди 13 години
Trqbvalo e da gi celi v glavata!Kato vlizat v 4astna sobstvenost da kradat-taka e ,4oveka trqb va da se za6titava po nqkakv na4in.Spomnete si prez izminalite godini kolko pensioneri bqha ubiti za 5lv ot takiva "nevinni de4ica"
349
8
 
2
 
! Отговори
jorkata преди 13 години
Еи голяма злба голямо нещо.Я всеки да се върне малко на зад и да си помсли дали поне вднъж не е посегнал на чужда овошка мисля, че няма такива. А и от днес.бг са едни "при опит за кражба"да крали са с тонове череши.........
348
18
 
2
 
! Отговори
Шарпи преди 13 години
Надявам се да осъдят ненормалника с пушката. Как може така по човек да се стреля...
347
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя дето слага минуси на коментарите защитаващи правото на собственост - трябва да го обикалят по 2 пъти седмично "невинни дечица за черешки"
346
2
 
14
 
! Отговори
pe6o преди 13 години
Има си врати и звънци, щом прескача дувара на място и това е.
345
13
 
6
 
! Отговори
лекар преди 13 години
стига бе хора, аз съм съвсем нормален гражданин - лекар, като деца аз и приятелите ми от квартала колко череши сме яли от къщите на хората, ако ни стреляха до сега да нчма население.... това не е нормално за мен да убиеш дете за някакви кирливи череши